Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.148.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

codec kolko ti godina imas? 12,13? svrsavas na cutlera i pricas o njegovom filozofiranju, nepotrebno, a komentar da je cist cu zanemarit jer ni ne zasluzuje komentiranje.

daj ekipa nemojte se raspravljat s njim, vidite da nije cist ko ni ovaj sto ne spava da bi mogo rast u visinu a tezak je ko pile.

Reko sam mozda je cist ti si ocito glup pa neznas zancenje rijeci mozda, sviđa mi se njegov nacin razmisljanja i program bio on test ili ne, sigurno ima vise mozga u sastavljanu programa od tebe, i nevršam na njega (jebiga nismo svi pederi ko ti), svi mi nismo cisti al ti si opet GLUP i ostat ces {#}Samo opusteno hahaha

15 godina
neaktivan
RE: Rast mišića i visina
cod4gamer kaže...
codec kaže...

U potpunosti te shvacam ja nisam ni izjavio da su steroidi dobri sto vise nikad u zivotu ih nebi uzeo pa da mi plate. Ja samo cijenim ljudski trud jest da jako puno truda natural zahtjeva, i više cijenim natural bb al i profesionalci znaju nije sigurno Jay odma krenuo sa steroidima neg iso do svoje granice a to sto je potrebno da bi doso do granice je jednostavno covijek objavio. I u jednom se neslazem da nemozes imati predobro tijelo bez steroida ak ti treba navest evo Sandi Imerović prvak hrvatske u BB covjek znaci izgleda pre pre dobro i još je natural. svakako pogledam dokumentarac ak se zaletim hvala na preporuci.

ako je sandi natural ja cu se popisat sam sebi u usta i popit to.

Evo ga jos jedan iz horde ljubomornih pacenika dobrodosao, navedi mi koji on to supliment koristi a da je zabranjen da se neprihvaca pod natural, ti si ocito glup pa mislis ak neko pije protein, creatin i hmb da nenabrajam da ti ljudi nisu natural.... jako si duhovit

14 godina
neaktivan

AHAHAHAHAHAHAHA CUJ OVO.. imam masu,al izgleda ko defka :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

16 godina
codec kaže...
mar123 kaže...

codec kolko ti godina imas? 12,13? svrsavas na cutlera i pricas o njegovom filozofiranju, nepotrebno, a komentar da je cist cu zanemarit jer ni ne zasluzuje komentiranje.

daj ekipa nemojte se raspravljat s njim, vidite da nije cist ko ni ovaj sto ne spava da bi mogo rast u visinu a tezak je ko pile.

Reko sam mozda je cist ti si ocito glup pa neznas zancenje rijeci mozda, sviđa mi se njegov nacin razmisljanja i program bio on test ili ne, sigurno ima vise mozga u sastavljanu programa od tebe, i nevršam na njega (jebiga nismo svi pederi ko ti), svi mi nismo cisti al ti si opet GLUP i ostat ces {#}Samo opusteno hahaha

prijatelju, vrijedanje preko ekrana ne pali, ako ti treba poravnat neke dijelove tijela javi disi da dodem.

a kao drugo, kazes da cutler ima vise mozga u sastavljanju programa od mene, gle cuda, ima zato sto je ocvjek prvi u bbu na svijetu a gle opet cuda ja nisam niti cu ikad bit niti zelim bit, jer mi je vjezbanje rekreacija a ne posao.

probaj se spustit malo na zemlju, nemoj bit tako balav, uhvati se utega stari moj umjesto da mlatis praznu slamu po bug forumu i vrijedas inteligenciju drugih forumasa.

14 godina
neaktivan
codec kaže...

Evo ga jos jedan iz horde ljubomornih pacenika dobrodosao, navedi mi koji on to supliment koristi a da je zabranjen da se neprihvaca pod natural, ti si ocito glup pa mislis ak neko pije protein, creatin i hmb da nenabrajam da ti ljudi nisu natural.... jako si duhovit

lijepo je to sto on motivira naciju na vjezbanje al stvarno moras bit debil da ne kuzis da je na sokovima.mozda nije sad al je bio sigurno.pika ga ona njegova zenica u dupe.inace rekao sam ti citaj malo, pocni proucavat bb pa ces manje davat ovakve izjave zbog kojih zasluzujes samarcinu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
codec kaže...

U potpunosti te shvacam ja nisam ni izjavio da su steroidi dobri sto vise nikad u zivotu ih nebi uzeo pa da mi plate. Ja samo cijenim ljudski trud jest da jako puno truda natural zahtjeva, i više cijenim natural bb al i profesionalci znaju nije sigurno Jay odma krenuo sa steroidima neg iso do svoje granice a to sto je potrebno da bi doso do granice je jednostavno covijek objavio. I u jednom se neslazem da nemozes imati predobro tijelo bez steroida ak ti treba navest evo Sandi Imerović prvak hrvatske u BB covjek znaci izgleda pre pre dobro i još je natural. svakako pogledam dokumentarac ak se zaletim hvala na preporuci.

hahah Sandi natural.. vic dana

16 godina
Rast mišića i visina

ma decec je prebahat i sa uzitkom bi mu zapalio tu samarcinu da se malo spusti na zemlju, dode tu, prica neke nebuloze i onda jos vrijeda ostale.

12 godina
neaktivan
farty kaže...
Kramerdida kaže...
Dex.pwn kaže...
Kome je to upuceno?

EDIT: You have the lower body and you have no upper body, you got a problem building...wait a minute. You have the upper body, and you have no legs, you got a problem building your legs. You have the upper...you have the lower body and you don't have the upper body, the upper body, it is easier to build. So if you have the lower body and you don't have the upper body, it is easier to build the upper body. You have the upper body and you don't have the legs, you got a problem building the lower body... No, you don't understand. You have the upper body, but you don't have the lower body, you got a problem building downstairs. You got the up- legs on the bottom, it is easier to build on the top, so you don't have much as a problem.

Možda nije u redu smijati se ako čovjek ima psihičkih problema, ali morao sam se nasmijati. Jedan od smješnijih videa vezanih uz fitness.

Jason ima autizam i nije baš socijalno razvijen do kraja, no ima čovjek legendarnih izjava, on je meni samo smiješan, nikada nisam osjećao potrebu rugati se njemu,  pratim ga već oko 5 mjeseci i veliki sam fan. Nadam se da će se napokon srezati i biti estetik. Najviše mi idu na živce hateri koji mu se stvarno rugaju, te bi poslao u 3 pm i banao odmah. Kada vidiš neke njegove izjave ne možeš, a da se ne smiješ poput ove kompilacije.

"wow absolutely sickening 4% shredded with striated..shreds cuts and vascularing definition.... shredded out of my marbles.... fuckin symmetry like a beast trapezoids and latezoids trampesius muscle front posterior deltoids paul demayo rhomboids and dorian yates barnyard door back we dont care about injuries were freaks tom platz wheels sickening poisonous python platz plates these are my wheels sickening 24 inch spinners and skip la cour form on bench press hater reps for all tha haterz ok peace out bye"

A onome što je rekao da nije dokazano da Jay uzima steroide, Arnold je priznao da uzima steroide, a Jay je puno veći i srezaniji od njega. Osnovna logika kaže da nije naty.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 22:16 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
codec kaže...
cod4gamer kaže...
codec kaže...

frende, mislis da ce ti Sandi napisat svoju kuru na fejsu? naravno da nece. a kao drugo, ima kuru iz 2006, pisao je po jednom hrv forumu.. tako da. natural je :D da

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Ja imam 15 god, 55 kg i 185 cm visok. Ako hoces da budes iste visine, manje spavaj. Ja sam to pratio godinu dana i broj patika mi je isti, znaci noga ne raste jer mi vec oko 1.-2. mjeseca budu male....

A oko vjezba, jela i sl prati yt kanal nixa zizu...

ja imam 35 kila više nego ti na tu visinu

ovo za san, glupost..{#}

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

frende, mislis da ce ti Sandi napisat svoju kuru na fejsu? naravno da nece. a kao drugo, ima kuru iz 2006, pisao je po jednom hrv forumu.. tako da. natural je :D da

jel mozda na teretana.net?imas link od toga?

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Drzite se teme, bez psovaja i citirajte pametno pre nego sto pocnem deliti malo zesce kartone svima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 22:20 (Lazarus Long).
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

da.. nemam link, treba trazit, budem kasnije.. ugl pisao je svoju prvu kuru :D

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

a nama prodaje price budi velik i slicno...

12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=133&p=1283#p1283

14 godina
neaktivan

zahvaljujem...e koji je on baja...

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

zahvaljujem...e koji je on baja...

Kemijabaja, samo T100 i heljda za tanku kožu i suhost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 22:34 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Kemijabaja, samo T100 i heljda za tanku kožu i suhost.

i ironmaxx da pojaca volumen i cvrstocu misica

17 godina
exer1234 kaže...
overhaul kaže...

Codec, lijepo to tumači Cutler, no to su uglavnom uobičajene fraze i demagogija,
konkretni pojmovi koji su njega izgradili su
a-genetika,
b-skupa prehrana
c-redoviti trening i odmor po potrebi(samo se time bavi u životu) 
d-juice.
taj "d" je obično najsadržajniji i najopširniji, ali o njemu, kao i kolege mu, najmanje priča.
Zanimljivo ih je i inspirativno gledati i pratiti treninge, ali razne savjete bih uzimao sa zrncem soli.
No uglavnom nema opasnosti, i tako uglavnom i on i kolege mu pričaju opće pojmove.
Svakako im neće pasti na pamet savjetovati da ljudi manje spavaju kako nebi rasli :)

Cutlera i ostale pro mutante ne treba pratiti. za njih vrijede neka druga pravila.. To nesto nikad necemo dostici... 

codec AHJAHAHAHAHA  :D ... znaci nikad nije dokazano da Cutler nije natural, znaci po tvom , on je cist? :D ... iako ima 140 kg misica na sebi,, 4x mr olympia?

Gle, nije tu stvar u kemiji ili ne.. To je jednostavno genetika.. Kao sto rekoh, imas more ogromnih likova, pa opet nisu ni blizu top bildera po kvaliteti.... kvalitet je bitan,a ne samo kolicina misica.. Uostalom , da tebi daju sve sto je on koristio, i sto koristi, uz tu prehranu, trening, opet nebi bilo ni blizu njega... 

Da, genetika, mentalni sklop, no da pojasnim kako djeluje na 180 cm 150 kg mišića: tijelu nije prirodno stanje tolika neproporcionalna mišićna masa,
to je totalno "silovanje" prirodnog nagona samoregulacije, tjelesne ravnoteže, i mišići bi se u prirodnom stanju vrlo brzo vratili u neke normalne gabarite, bez obzira na vježbe i prehranu. Kada tijelo skonta da ima "viška" mišića, odmah nakon glukoze, katabolira energiju iz njih. 
Jer jednostavno ovako mišići troše previše kisika, previše energije i u mirovanju, visok je i tlak krvi, da ne nabrajam. 
No svi znaju, normalno iz "bigger, Stronger, faster" gdje Cutler nevoljko kaže da "koristi sve što je potrebno" i "sve što i konkurenti".
Ovdje je kao bonus i Coleman u audio komentaru naravno priznao "što se podrazumijeva":

No tko nije vidio, i kome se da gledati profi bildere
bez dlake na jeziku koji uredno tumače što i kada uzimaju i kakve su posljedice i što ne paše sa čime,
trenutno najbolji su sugovornici veteran BB-a (Arnoldov spotter u Gold's Gymu) ric drasin i "supermutant" rich piana:
ciklusi Steroida:

HGH i Inzulin

Synthol

Vježbanje "naturalca"

Dakle, tako to oni konkretno, bez dlaka po jezicima:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Piana je Synthol user

12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Piana je Synthol user

Da i skriva to sve sa silnim tetovažama, no barem je iskren, bogat je pa ga ne "posjeduju" "supplement" kompanije i stoga može pričati šta god hoće. Volim s vremena na vrijeme pogledati videe, jer je "down to earth" lik i nije douchebag unatoč izgledu. Prije je super izgledao, no homo.

http://www.bodybuilding.com/fun/isaac38g1.jpg 

Ima još bolja slika, no ova će dostajati za ovaj post.

17 godina
exer1234 kaže...

Piana je Synthol user

Kramerdida kaže...
exer1234 kaže...

Piana je Synthol user

Da i skriva to sve sa silnim tetovažama, no barem je iskren, bogat je pa ga ne "posjeduju" "supplement" kompanije i stoga može pričati šta god hoće. Volim s vremena na vrijeme pogledati videe, jer je "down to earth" lik i nije douchebag unatoč izgledu. Prije je super izgledao, no homo.

http://www.bodybuilding.com/fun/isaac38g1.jpg 

Ima još bolja slika, no ova će dostajati za ovaj post.

Pa da, gore je sve rekao i kako synthol koristi i kako cikluse.
Za synthol kaže da ga je nabadao prije pokazivanja jer je s njim bolno vježbati
i jer se mora bosti na svako mjesto za koje želi da natekne,
a za tjedan dana oteklina splasne, pa mu nije nešto.
Koliko sam vidio iz videa, najviše je oduševljen sa IGH, i naravno ima tu bro spike,
i odgovora na svaku kritiku " a ko si ti, daj da vidim kako izgledaš", ali eto
zanimljivo je vidjeti kako tipovi otvoreno i konkretno pričaju o tim tabu temama.
Zanimljiv je i detalj da na steroidima vježbaju drugačije nego naturalci, da je to naučio od Flex Wheelera.
edit; evo i onog mentalnog polesnika iz Brazila, i on tumači kako on to kuhinjsko ulje miješa sa alkoholom
i bode po sebi svaki dan {#}
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/brazilac-napumpao-bicepse-na-rekordnih-74-cm-smrtonosnim-koktelom-926186

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 16:50 (overhaul).
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Pa da, gore je sve rekao i kako synthol koristi i kako cikluse.
Za synthol kaže da ga je nabadao prije pokazivanja jer je s njim bolno vježbati
i jer se mora bosti na svako mjesto za koje želi da natekne,
a za tjedan dana oteklina splasne, pa mu nije nešto.
Koliko sam vidio iz videa, najviše je oduševljen sa IGH, i naravno ima tu bro spike,
i odgovora na svaku kritiku " a ko si ti, daj da vidim kako izgledaš", ali eto
zanimljivo je vidjeti kako tipovi otvoreno i konkretno pričaju o tim tabu temama.
Zanimljiv je i detalj da na steroidima vježbaju drugačije nego naturalci, da je to naučio od Flex Wheelera.
edit; evo i onog mentalnog polesnika iz Brazila, i on tumači kako on to kuhinjsko ulje miješa sa alkoholom
i bode po sebi svaki dan {#}
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/brazilac-napumpao-bicepse-na-rekordnih-74-cm-smrtonosnim-koktelom-926186

zivot mi se zgadio...misli da je shredded jer nosi zyzzovu majicu {#}

evo sad sam procitao pise da koristi kombinaciju ulja za bebe i alkohol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 18:46 (cod4gamer).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Iako svjestan da ''prelazi granicu'' te da mu prijeti opasnost od infekcije, vlasnik najvećih brazilskih bicepsa smatra se privlačnim i muževnim usprkos činjenici da je neoženjen te da živi s majkom!

da mi je samo znati - KOME  si ti privlacan?

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Iako svjestan da ''prelazi granicu'' te da mu prijeti opasnost od infekcije, vlasnik najvećih brazilskih bicepsa smatra se privlačnim i muževnim usprkos činjenici da je neoženjen te da živi s majkom!

njegovoj majci :)

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
exer1234 kaže...

a kako se taj lik zove?

eune : Flaeryy
17 godina
Super flaeryy kaže...
DuMe kaže...
exer1234 kaže...

a kako se taj lik zove?

Najbolje da još i to doznamo, pa ga pratimo na fan stranici, kao ovog tri posta iznad, "upperbody-lowerbody" lika.
{#}
Ajmo radije ovog u sredini pratiti i stalkati. Sviđa mi se boja njegovog tanning losiona ;)

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Najbolje da još i to doznamo, pa ga pratimo na fan stranici, kao ovog tri posta iznad, "upperbody-lowerbody" lika.
{#}
Ajmo radije ovog u sredini pratiti i stalkati. Sviđa mi se boja njegovog tanning losiona ;)

lik ima prehebena prsa i kvadriceps :D

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vidim malo tko noge stavlja...Imam osjećaj da će hebeno izgledat kad se izdefinira, samo mi nekako vastus medialis i intermedius kaskaju za lateralisom, što vi mislite? Btw na kompu je mutna na mobu mi se nije takva činila, isprike.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina
Rast mišića i visina

Jel se i kod vas dogada da nakon sto se razbolite, naravno tada nemozete vjezbati, i onda nakon tjedan dana ne vjezbanja sve splane dosta u tih tjedan dana, kako je kod vas vasa iskustva?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice