Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.034
|
čitano: 8.174.792
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
zdenko1991 kaže...
DuMe kaže...

http://www.polleosport.hr/proizvodi/ugljikohidrati/maltodextrin-2500-g-duplicate

Znači jeftinjava,za sve koji ste na masi  ovo vam se isplati uzet,znači maltodex+whey+krea+dex i eto vam gejner puno jeftiniji i dugotrajniji i barem znate šta je unutra :)

Ko jos kupuje ista u hrvatskoj si lud?

Vidim 4 "ne slazem se"(tda), i ta 4 su isto valjda bolesnici ili imaju hrpu para. Gle posijetite svi stranicu alpha-protein.com . Ja od njih uzimam od pocetka i prezadovoljan. Dostava iz slovenije do hrvatske za pakete od 5-10kga je brutalnih 23kune. Dok je 5kga wheya 460kn, u hrvatskoj je 600na akciji. Pa vi sta se ne slazete vidite da li vam se i dalje isplati kupovati u hrvatskoj?! I da moguce placanje pouzecem i stvarno topla preporuka za decke. Meni su jednom shebali narudzbu i dali mi 15% popusta. 5kga myproteina 400kn. Ali nema veze samo vi kupujte u hrvatskoj -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:20 (zdenko1991).
16 godina
Rast mišića i visina

Ne znam ja di si ti vidio da je 600 kn 5 kg, I ja kupujem u sloveniji inace ali kupujem I kod nas myprotein I cijene su oke.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Vidim 4 "ne slazem se"(tda), i ta 4 su isto valjda bolesnici ili imaju hrpu para. Gle posijetite svi stranicu alpha-protein.com . Ja od njih uzimam od pocetka i prezadovoljan. Dostava iz slovenije do hrvatske za pakete od 5-10kga je brutalnih 23kune. Dok je 5kga wheya 460kn, u hrvatskoj je 600na akciji. Pa vi sta se ne slazete vidite da li vam se i dalje isplati kupovati u hrvatskoj?! I da moguce placanje pouzecem i stvarno topla preporuka za decke. Meni su jednom shebali narudzbu i dali mi 15% popusta. 5kga myproteina 400kn. Ali nema veze samo vi kupujte u hrvatskoj -.-

Zdenac smiri se, nemaju svi mogućnosti kupovine izvana. Osobno mi nije frka pa nabavljam iz zegeja i po cijenama koje su ok.

Možeš mi baciti link pa da mogu pogledat te tvoje dečke, ali nemoj tako rageat i vrijeđat. Neka ekipa nema prilike i naručuje di stigne i ako je to njihov novac to je njihov problem.

Ugl. ajde linkaj te likove da vidimo i hvala ti za post.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jesi se to slikao za novu profilnu? {#} {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Zdenac smiri se, nemaju svi mogućnosti kupovine izvana. Osobno mi nije frka pa nabavljam iz zegeja i po cijenama koje su ok.

Možeš mi baciti link pa da mogu pogledat te tvoje dečke, ali nemoj tako rageat i vrijeđat. Neka ekipa nema prilike i naručuje di stigne i ako je to njihov novac to je njihov problem.

Ugl. ajde linkaj te likove da vidimo i hvala ti za post.

Ej pa ja narucujem izvana bas zato sta gledam svaku kunu a ne obrnuto. I ok 5kga je 575 u hrvatskoj.

Edit: fila koji decki, o cemu ti pak govoris?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 16:25 (zdenko1991).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja nevjerujem.. Jeli itko od vas sta tdovate pogledao cijene ili se pravite bolesni? Znaci u sloveniji je 5kga bez popusta 460kn. Sa dostavom 483kn. U hrvatskoj 5kga(impact wheya) je 644kn na akciji 579, sa dostavom 599. I vi meni kazete da ne narucujete iz slovenije zbog "prilika". Jel sa vama sve u redu? Cak vidim i 6 tdova ,jel otisao ko na alpha protein stranicu od vas!?. I jos mi kaze neki ludak daj sliku frendova?!!!! Pa kakve to veze ima i sa cim?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 16:51 (zdenko1991).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ne znam ja di si ti vidio da je 600 kn 5 kg, I ja kupujem u sloveniji inace ali kupujem I kod nas myprotein I cijene su oke.

579 da oprosti. Kad nisu na akciji 644. Fitness.com.hr a di si ti vidio jeftinije? I kazem ok su ako imas para, ja nemam i meni nisu "ok".

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ja nevjerujem.. Jeli itko od vas sta tdovate pogledao cijene ili se pravite bolesni? Znaci u sloveniji je 5kga bez popusta 460kn. Sa dostavom 483kn. U hrvatskoj 5kga(impact wheya) je 644kn na akciji 579, sa dostavom 599. I vi meni kazete da ne narucujete iz slovenije zbog "prilika". Jel sa vama sve u redu? Cak vidim i 6 tdova ,jel otisao ko na alpha protein stranicu od vas!?. I jos mi kaze neki ludak daj sliku frendova?!!!! Pa kakve to veze ima i sa cim?

ma idioti TD stalno.. vidis da ni ne citaju, samo td svima po redu. a znam i tko to radi..al briga me

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo došao i do mene Myprotein, taman potrošim od Optimuma 5kg i pitam onog što radi šta je reć nema u nas Myprotein, kad kaže danas došli nije ih još raspakovao. 5kg - 160km.

Prošao sam i pored dvije goruće zgrade vlade do teretane al ništa to :D

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
Rast mišića i visina

koliko max dižete u benču ali iskreno ( mislim na 1 rep maximalno ponavljanje samo jednom da možete dić )  evo danas sam digo 100 kg pa sam sretan prije 2 3 tjedna to nisam mogo pomislit pratim i pišem u bilježnicu i abnormalno napredujem na gornji

/ donji dio podjeli radim točno mjesec dana evo benč sa 60kg u 4 serije sa 8 8 8 7 ponavljanjima sam došo na 90kg 7 7 7 6 danas odrađeno prezadovoljan sam imam trenutno 75 kg i 17g i 100kg sam digo bez ikakve pomoći naravno bio višemene frend al ono nije šipku diro ko što neki natrpaju pa ovaj iza diže {#}

18 -80
2 80-90
5 90-100
0 110-120
7 130 +
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 19:54 (Over(C)lock).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne znam, nikad nisam testirao max. nisam isao ispod 6x :D 

ali iznad 100 svakako.. iako mi tezine ne igraju nikavu ulogu, tj ne patim za tezinama,ali napredujem polako. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:24 (exer1234).
14 godina
Rast mišića i visina

kako ovo miliš nisi išo ispod 6 a 100 dižeš s koliko onda serije radiš ?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Misli da nikad nije radio s težinom koju ne može dignuti ispod 6 puta vjerojatno. Slično kao i ja, radim 5x5 sa 75kg sada. Nisam nikada probao maximum nit me iskreno zanima

14 godina
Rast mišića i visina

ma ono nije to velika razlika s 90 radim normalno 4 serije po 7 ponavljanja a 100 mi je max za jedan rep tako da... bar kodmene tako nije to zdravo neg me je zanimalo informativno

15 godina

Što se benča tiče, 1 max 140kg

Radne serije su 100x12 ide, 110 ide nekih 7-8. 120 4x.

To sam jednom dignuo prije i više ne testam max lift, ne interesira me.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:02 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Momci prvi put kupio bezokusni MyProteinov whey i zanima me s cim ga miksate kad ga pijete? s vodom naravno, neam nekakve ideje osim recimo kakaa pa se nadam da netko od vas ima već isprobani recept :)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Momci prvi put kupio bezokusni MyProteinov whey i zanima me s cim ga miksate kad ga pijete? s vodom naravno, neam nekakve ideje osim recimo kakaa pa se nadam da netko od vas ima već isprobani recept :)

Dekstroza iz Dm-a i kreatin.

@zdenko, kad sam rekao linkaj te likove, tražio sam link na stranicu.Nisam tražio da njihove slike staviš....kakv lik, svaka yebena čast {#}

Btw. dobra je stranica i cijene su dobre, budem bookmarkao, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:32 (fila2208).
14 godina

ja ubacim običnog šećera kreatin nekonzumiram, privremeno nemam tu dma bilo je u ljekarni i u kozmu ali više nema pa sam na saharozi {#}

12 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

ja ubacim običnog šećera kreatin nekonzumiram, privremeno nemam tu dma bilo je u ljekarni i u kozmu ali više nema pa sam na saharozi {#}

Ma pokušavam izbjegavati šećer budući da sam na cutu, ali ako nema drugog izbora ili cu se patit ili to, upravo sam probao sa malo kakaa i nije baš nešto jer se kakao jedva osjeti(al šta je je bolje je nego samo whey i voda)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
Rast mišića i visina

Meni je samo i whey+voda ok okusa, ništa jako bezukusno.

Deks ti je velim ok,malo staviš taman da ti malo zasladi ako ti već smeta.

17 godina
exer1234 kaže...
zdenko1991 kaže...

ma idioti TD stalno.. vidis da ni ne citaju, samo td svima po redu. a znam i tko to radi..al briga me

Nije (samo) stvar samo što kažete, nego kako kažete.
Ne valja vam komunikacija drugari. Ne nazivaš suučesnike u temi "idiotima, neznalicama, luđacima, budalama,
s kojima nešto nije i redu", nego samo izneseš svoj prijedlog i mišljenje, i da vidiš, odjednom neće biti TD-ova.
Naravno, ako daješ konstruktivan prijedlog. Ako vam ljudi tu idu na živce, maknete se od tih ljudi, tj. teme ili
ignorirate njihove postove. To isto pali. Što se narudžbi (my)proteina tiče, a oni koji su u većem gradu
mogu preko njuške preuzeti isti dan primopredajom i za 420 kn 5 kila, a i standardno i oni šalju na ostale lokacije.
Dakle, dali bih ja sad tebi trebao trubiti iste uvrede jer ima i tu jeftinije? 
Ne pada mi napamet, i hvala na linku. Nekad poželim nešto mimo standardne ponude (npr. micelarni kazein)
Pa je dobro imati u vidu alternativne dobavljače.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Meni je maksimalno 2x100kg, u serijama 75/80kg, 6 ponavljanja

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
exer1234 kaže...
zdenko1991 kaže...

Nije (samo) stvar samo što kažete, nego kako kažete.
Ne valja vam komunikacija drugari. Ne nazivaš suučesnike u temi "idiotima, neznalicama, luđacima, budalama,
s kojima nešto nije i redu", nego samo izneseš svoj prijedlog i mišljenje, i da vidiš, odjednom neće biti TD-ova.
Naravno, ako daješ konstruktivan prijedlog. Ako vam ljudi tu idu na živce, maknete se od tih ljudi, tj. teme ili
ignorirate njihove postove. To isto pali. Što se narudžbi (my)proteina tiče, a oni koji su u većem gradu
mogu preko njuške preuzeti isti dan primopredajom i za 420 kn 5 kila, a i standardno i oni šalju na ostale lokacije.
Dakle, dali bih ja sad tebi trebao trubiti iste uvrede jer ima i tu jeftinije? 
Ne pada mi napamet, i hvala na linku. Nekad poželim nešto mimo standardne ponude (npr. micelarni kazein)
Pa je dobro imati u vidu alternativne dobavljače.

Da. Pozorno procitaj moje tekkstove i tajming kad sam poceo vrijedati. Ali pozorno.  A ove preko njuskala necu ni komentirat.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

http://www.alpha-protein.com/#!hr-whey-protein-bezokusni-5kg/cu2j

Eto bez okusa 2.5kga (333kn, 300 na akciji u hr), ovdje 244, sa postarinom 270. U hrvatskoj bez postarine 300. I ko je tu lud? Pa nedam ovim nasim lopovima ni lipe. Jos ako se skupite vas par kao mi tu, pa je narudzba veca od 750 kn, ne placate dostavu. Pa nema bolje garantiram.

16 godina
Rast mišića i visina

Prijatelju nauci se lijepo izrazavat I ljudi ce te postovat na forumu I lupit ti taj thumb up, ali cim ti pocnes vrijedat odma ocekuj vrijedanje makar si napisao dobru stvar.

15 godina
zdenko1991 kaže...

http://www.alpha-protein.com/#!hr-whey-protein-bezokusni-5kg/cu2j

Eto bez okusa 2.5kga (333kn, 300 na akciji u hr), ovdje 244, sa postarinom 270. U hrvatskoj bez postarine 300. I ko je tu lud? Pa nedam ovim nasim lopovima ni lipe. Jos ako se skupite vas par kao mi tu, pa je narudzba veca od 750 kn, ne placate dostavu. Pa nema bolje garantiram.

Hvala za post.

Nejasno mi je da je dostava samo 23kn?

Pa čudno da je iz Slovenije 23kn, a neznam iz Zg,overseas dostavlja za 28kn.

Ovi šalju poštom? Pošta ubire još svoj postotak lopovi krvavi.

I ovi imaju samo myprotein koliko vidim...nisam puno gledao,samo škicnuo stranicu.

btw. vidim ovdje puno ljudi dižu 130+, lijepo.

Bilo bi super kad bi se javili i napisali nešto o tome...kako koliko serije itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 12:08 (fila2208).
15 godina
Rast mišića i visina

Imam dosta litara sirutke s mlijekom, no čitao sam da je bolja s vodom(Proteine sirutke najbolje je uzimati sa vodom, jer ako se uzimaju s mlijekom, kazein iz mlijeka usporiti će apsorpciju proteina sirutke.)

Mogu li ja ikako to sigurno "isušiti" pa uzeti s vodom?

I koliko proteina treba unijeti u organizam ako imam 78kg(najnovije vaganje)?

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zavisi koga pitaš... Probaj barem 120g+

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:32 (PLASMAorLCD).
12 godina
neaktivan

Ja ga miksam s bananom i vrlo sam zadovoljan okusom.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Imam dosta litara sirutke s mlijekom, no čitao sam da je bolja s vodom(Proteine sirutke najbolje je uzimati sa vodom, jer ako se uzimaju s mlijekom, kazein iz mlijeka usporiti će apsorpciju proteina sirutke.)

Mogu li ja ikako to sigurno "isušiti" pa uzeti s vodom?

I koliko proteina treba unijeti u organizam ako imam 78kg(najnovije vaganje)?

ako zelis najbolje rez, uradi barem 1.8-2g /kg.. ja bi isao na oko 200g proteina dnevno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice