dobro si reko, nista ne dize testosteron vise od tog hehe
zasto ne andol, to mi uvijek svi kazu, popi andol, ja ne popijem jer mrzim tablete i necu to u sebe al me zanima?
dobro si reko, nista ne dize testosteron vise od tog hehe
zasto ne andol, to mi uvijek svi kazu, popi andol, ja ne popijem jer mrzim tablete i necu to u sebe al me zanima?
Stara neki dan imala rođendan, prvo lignje, pa čevai, pa zagrebački, nakon toga kolači, pa torta, kremšnite. Nakon toga blackout, piva sjela, ajde da je bila boca bile su 2 litre.
EDIT: to je onaj prihvatiljivi alkoholizam srednjoskolsko-studenski.
Ovdje imaš cijeli članak pa pročitaj ako ti se da, a ja ću ti kopirat samo dio vezan uz tvoje pitanje:
No, vratimo se iz mikroperspektive natrag u veliki svijet. Znači, treniramo s opterećenjem koje nam je "priuštilo" mikrotraumu treniranog mišića. Kao posljedicu imamo bolan osjećaj u mišiću i rješavamo se te nelagode na jedan od poznatih načina, najčešće uzimajući neki analgetik. Što smo mi time zapravo dobili? Riješili smo se (djelomično ili u potpunosti) boli i to nas čini zadovoljnima.
Međutim, gledano iz perspektive mišića, onemogućili smo makrofage u njihovoj aktivnosti, a posljedično smo zaustavili cijeli niz procesa koji bi u konačnici doveli do popravka mišića, oporavka i rasta. Događa se upravo suprotno: mišić stagnira, oporavak je zaustavljen, a mišić ostaje oštećen.
U današnje doba svjedoci smo prekomjerne upotrebe analgetika. Ljudi ih nekritično koriste i za najmanju sitnicu. Zaboravljaju da svaki lijek, pa tako i ova skupina lijekova, ima svoje nuspojave koje često prevladaju korisne učinke.
Dakle, želite li postići da mišići rastu, koristite lijekove protiv bolova kritično, odnosno samo onda kad je to apsolutno neophodno. Lijekovi koji se tu ubrajaju, a koji su najčešće u upotrebi zovu se zajedničkim imenom NSAID (nonsteroidal anti-inflammatory drugs) i obuhvaćaju aspirin, ibuprofen i sl.
Nekritična primjena takvih lijekova djeluje kontraproduktivno što se hipertrofije mišića tiče. Što se kod njihove primjene događa? S jedne strane, prije spominjane satelitske stanice su onemogućene u svom djelovanju. S druge strane, dolazi do povećane proizvodnje miostatina koji sprječava rast mišića.
Izvor: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Misicna-upala-nakon-treninga.aspx
Stara neki dan imala rođendan, prvo lignje, pa čevai, pa zagrebački, nakon toga kolači, pa torta, kremšnite. Nakon toga blackout, piva sjela, ajde da je bila boca bile su 2 litre.
EDIT: to je onaj prihvatiljivi alkoholizam srednjoskolsko-studenski.
Uz to sve, sad smo još i budni u ovo doba noći što također nije povoljno za psihofizičko stanje :)
Što se tiče upala, istrpite ih i gotovo, te prve su najgore i zbilja kad njih preživiš kasnije je samo lakše.
Sve je to za ljude, i zato u teretanu idu muškarci :)
a ne p....
hvala, nisam to znao.
ja ostajem budan do faking 5, mrzim ljeto.
Što se tiče upala, istrpite ih i gotovo, te prve su najgore i zbilja kad njih preživiš kasnije je samo lakše.
a ne p....
Meni su upale čak ona ugodna bol, npr. prsa kad mi se upale mi je najbolje :)
Jedino kaj onda ne mogu vježbat taj dio, ali ni zgibove recimo baš ne mogu radit ako su mi prsa ili ramena previše upaljena.
hvala, nisam to znao.
To je jako loše, idealno bi bilo kad bi išao spavat u 22, a budio se u 7, i tako svaki dan u isto vrijeme. Onaj tko to radi i ima pravilnu prehranu je zvijer :)
a ne p....
Meni su upale čak ona ugodna bol, npr. prsa kad mi se upale mi je najbolje :)
Jedino kaj onda ne mogu vježbat taj dio, ali ni zgibove recimo baš ne mogu radit ako su mi prsa ili ramena previše upaljena.
hvala, nisam to znao.
To je jako loše, idealno bi bilo kad bi išao spavat u 22, a budio se u 7, i tako svaki dan u isto vrijeme. Onaj tko to radi i ima pravilnu prehranu je zvijer :)
al meni je nemoguce ic spavat u 22, jednostavno zbog obaveza, npr po ljeti nemogu jer je dan do 9, sto cu onda odma spavat? a ovako je skola do 8, doma sam u pol 9 i onda u 10 ic spavat? radije u 12 pa se budit u 9.
Bitno je da se spava 8 sati i da ne zamjeniš noć i dan, ostalo je sve voda :)
ja spavam od 5 do 14, 9 sati.
Jedino Andol nemoj popit, najbolje ti je popit magnezij u obliku šumećih tableta. Ako je baš neizdrživa bol, slobodno se i malo predoziraj magnezijem, brže će proći, a jedina nuspojava kod predoziranja je laksativni učinak. Vjerujem da bi radije jedan dan bio češće na wc-u nego da te toliko boli :)
Popio bio još u ponediljak i bio isti dan 6 puta sr*t, inače dobro sam se zagriao i istegnuo na kraju, nisam toliki amater ;)
Imam isti problem ko Mar, jednostavno koji cu k**** ić spavat u 22, tj. nemrem zaspat tako rano, tad sam još vani. Sad sam još uvijek odmoran, i opčenito sam hiperkativna osoba, još mi sada gore jer sutra neam trening pa ću ostat još duže budan, tako m imozak funkcionira, a zna se dogodit kao prosla subota da sapavam od 15h do 21:30 i onda odem oko 1 na spavanje i probudim se oko 13h.
Bitno je da se spava 8 sati i da ne zamjeniš noć i dan, ostalo je sve voda :)
što ako hiberniram preko zime?
Evo 4 su sata, ja još nisam zaspa, jednostavno drugačiji ritam života imaju ljudi, al dok se spava preko 7h dnevno dobro je, meni osobno najviše odgovara 9 sati sna, al ima ljudi koji normalno funkcioniraju cijeli život s 5-6h, ne kažem da je to zdravo, nego da se može ;)
U svakom slučaju, laku noć ekipa idem se odmarat :D
Može se živjet bez problema sa 5-6 sati sna, ali ako te baš zanima probaj par dana spavat toliko i onda pokušat napravit kvalitetan trening. Kladim se da nećeš imat ni približno snage kao kad spavaš 8h, odustat ćeš vrlo brzo. Govorim iz osobnog iskustva.
Mora se spavat barem 7h u komadu da se mozak stigne odmorit i proći kroz sve faze sna. Onda može 1h popodne da se tijelo odmori. Npr kad bi netko spavao 3 puta dnevno po 3 sata, ukupno bi spavao više, ali nebi se mozak stigao odmorit jer zapravo nikad nebi bio "čvrst" san.
I ja spavam negdje od 00:00 do 10/11h, ali zimi legnem oko 22... Nema mi smisla jednostavno, treba se prilagodit klimi, razdoblju..
http://www.franck.hr/cajevi/freeze_tease/
Nešto su mi sumljivi piše 2,2 kcal/9,3kJ
Bjelančevine 0,06g
UH 0,47g
od toga šečeri 0,15g
Masti <0,01g
od toga zasičene masne kiseline 0g
Vlakna 0g
Natrij 0g
Jel moguće tako malo kalorija u 100 ml
Ima odvratan okus.
http://www.franck.hr/cajevi/freeze_tease/
Nešto su mi sumljivi piše 2,2 kcal/9,3kJ
Bjelančevine 0,06g
UH 0,47g
od toga šečeri 0,15g
Masti <0,01g
od toga zasičene masne kiseline 0g
Vlakna 0g
Natrij 0g
Jel moguće tako malo kalorija u 100 ml
Ima odvratan okus.
Ja mislim da je to sve normalno, pa čaj je zapravo obična voda s malo nekog okusa.
Voda i zaslađivač, ne vidim ništa sumNJivo
Znam al okus je teška kemija, bar meni.
Pa je ali ne mora bit kalorično. Čisto smeće je taj friz tiz, probao jednom i više nikad, kao da piješ žvakaće gume i ulje.
Pa je ali ne mora bit kalorično. Čisto smeće je taj friz tiz, probao jednom i više nikad, kao da piješ žvakaće gume i ulje.
ma ovi moji doma su kupili, odvratno je koji me vrago tjerao da to idem pit.
EDIT: što kažete na plan prehrane za Intermittent fastihng
1.obrok:100g zobenih 3 jaja
2.obrok:150g tjesteninne, riže ili krumpira, 250g mesa, salata
3.obrok:100g -||-, 100g mesa, salata.
Trebao sam sve srezat radi kalorija.
2123kcal s time da u zobene stavim 250ml mlijeka, žlicu meda, i popijem bijelu kavu sa stevijom ili natrenom
evo da javim progress od 6. mj,tad mi je ruka bila 35,podlatkica 29,5,sad ruka 37,podlaktica 31,u 6 mj sam imao 70 kila,sad 78,manje vise sam na istoj definiciji,samo sam zilaviji dosta(po prsima,ramenima i napokon na desnom bicepsu izasla vena),i na snazi sam dosta dignuo,bench sam sa 55 dignuo na 62,5 ,deadlift sa 80 na 100, kosi sa bucicama sa 19 na 25,shoulder press na spravi sa 45 na 60 ...
Pokida ACL, nema za mene squatanja par miseci :(
Uh šteta :| , nema ništa gore od ozljeda... Kako si to uspio? :v
Debili na nogaču koji ne znaju ništa nego udrit po nogama.
pozdrav, je li itko od vas koji treniraju kosarku probao program: AIR CANADA 2006-workout for beginers, htio bi pocet s tim slijedeci tjedan pa me zanima jel stvarno djeluje i koliko otprilike poboljsava odraz
Debili na nogaču koji ne znaju ništa nego udrit po nogama.
znam takve, neki dan sam se rasuo po terenu zbog specijalaca, sa svojih 97 kila i 190 sam lupio u beton i klizo dobrih metar i pol. Ruke i noge oderane
pozdrav, je li itko od vas koji treniraju kosarku probao program: AIR CANADA 2006-workout for beginers, htio bi pocet s tim slijedeci tjedan pa me zanima jel stvarno djeluje i koliko otprilike poboljsava odraz
Meni je ovo dosta pomoglo, ja sam također imao onakav stutter prije skoka. Također, za odraz kvadricepse i listove malo ojačaj, to će ti također dosta pomoći.
Meni je ovo dosta pomoglo, ja sam također imao onakav stutter prije skoka. Također, za odraz kvadricepse i listove malo ojačaj, to će ti također dosta pomoći.
Potpis na boldano. U odnosu na prošlu godinu, ove godine sam ubijao noge, na odbojci sam mogao više skočiti i bio daleko stablniji i jači u skoku.
Tako da pumpati noge je neloše za košarkaše.
https://www.proteini.si/rs/pokretaci-hormona/olimp-tribusteron-90-120-kapsula/
Jel netko koristio od vas,vašh poznanika?? iskustva?