znaci 8 mj star, sve mreze, garancija oprema 4.12 android savrseno stanje. procjena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oko 2000kn
2300 ces dobit bez problema.
I sad uz ove nadobudne TD po 3 komada na svakom postu, kako da kvragu normalna osoba zakljuci koliko da covjek cijeni mob? Jel dao TD netko ko se ne slaze, ili netko ko opcenito daje TD...
Mislim pretjerujete... Nek ga da za 1000 kuna, opet ce se dac ekipa kojoj ce i to bit previse.
Ako je garancija od 2 godine dobit ćeš 2300. Nedavno sam tražio Note i za manje ga ne možeš kupiti a da ima garanciju i da nije oštećen
Ovi koji stiscu po TD-u, su ti inace osobe koji nemaju love za takav mobitel ili imaju neki srot od mobitela pa ih malo ljubomora puca. A imas i onih koji provode satima na forumu i ne znaju vise sta bi radili pa stiscu po TD-u. Nemoj se obazirati na klince!
AJMO, navalite sada po TD-u!
2300kn je u redu cijena ako je mob kao nov, ima svu opremu i naravno Hrvatsku garanciju.
No lik traži 2500kn, a za te novce se kupi praktički novi HOX a za cirka 200kn više i S3.
Ne kažem da Note ne valja, i naravno da mu je velika prednost što je velik i rijedak, no zasigurno je bolje uložiti još tih 300kn i uzeti HOX.
Da ne otvaram novu temu, imam i ja jednog, Mobitehnologija garancija, savrseno ocuvan, case uz njega, sve mreze, 2200kn ok cijena?