[Procjena] Procjena htc one x zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.068
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena htc one x

dakle procjena htc one x novi sve mreže tj korišten ali se ne vide nikakvi znakovi jel je nešto sitno korišten sva oprema i kutija i silikonska maska ,, i jel bolje to ili da idem na prestigio 5300 duo ili 5044  to su četverojezgreni ili da idem mislim se na prestigio 5430 s intelom tj jel bi se isplatilo minjat ovaj mob za te i procjena ovoga moba 

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena htc one x
augi80 kaže...

dakle procjena htc one x novi sve mreže tj korišten ali se ne vide nikakvi znakovi jel je nešto sitno korišten sva oprema i kutija i silikonska maska ,, i jel bolje to ili da idem na prestigio 5300 duo ili 5044  to su četverojezgreni ili da idem mislim se na prestigio 5430 s intelom tj jel bi se isplatilo minjat ovaj mob za te i procjena ovoga moba 

Ako sam te dobro shvatio imaš mogučnost uzet HTC ONE X ili ove prestigio? {#}  htc one x ..  ekran 4.7 inča , četverojezgreni.. unutra ti je Nvidia tegra 3 čipset, 1gb ram , unutarnja memorija 16gb/32gb, jedino je baterija slabija nego na recimo prestigio 5430 s intelom  koji je i jeftiniji  , ima malo manji ekran 4.3 , dvojezgreni je , unutarnja memorija je 4gb.. E sad po meni ti se najbolje isplati uzet prestigio 5044 .. 4 jezgre , 5.0 ekran , 4.2 android , dual sim,  i miran si {#}

14 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena htc one x

ja imam htc one x i mislim se minjat za jedan od prestigia

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena htc one x
augi80 kaže...

ja imam htc one x i mislim se minjat za jedan od prestigia

Mislim da ti je to u redu zamjena .. one x za prestigio 5044 duo.. to je moje mišljenje {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice