[Procjena] Procjena HTC 8S

poruka: 11
|
čitano: 1.420
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Koliko bih mogao dobiti za novi HTC Windows 8S, nekorišten, kupljen 21.2.2013., sa kompletnom opremom u kutiji i otvoren za sve mreže?

Račun i garancija na 2 godine.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena HTC 8S
Danyel kaže...

Koliko bih mogao dobiti za novi HTC Windows 8S, nekorišten, kupljen 21.2.2013., sa kompletnom opremom u kutiji i otvoren za sve mreže?

Nazalost, oko 1400kn. Ne znam zasto mu je cijena tako niska. Ali takvo je trziste.. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
Danyel kaže...

Nazalost, oko 1400kn. Ne znam zasto mu je cijena tako niska. Ali takvo je trziste.. 

Da, malo je čudno da je smao tolika cijena. Vidim da ljudi za Samsunga G3 mini traže i po 1600-1700kn, i to rabljene - što je apsurd jer je HTC 8s bolji uređaj. Kvalitetniji je i ima noviji hardver te dvogodišnje jamstvo. Zvuk mu je bolji, ekranski prikaz isti (i veličina i rezolucija i osvjetljenje), kao i SG3 mini, ni 8S ne može aplikacije prebacivati na SD karticu, i po svemu je dosta kvalitetniji, čvršći uređaj.

Ne vidim razloga da bude jeftiniji od igračke kao što je mini. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
protjeran
Danyel kaže...
Karlovac_047 kaže...
Danyel kaže...

Da, malo je čudno da je smao tolika cijena. Vidim da ljudi za Samsunga G3 mini traže i po 1600-1700kn, i to rabljene - što je apsurd jer je HTC 8s bolji uređaj. Kvalitetniji je i ima noviji hardver te dvogodišnje jamstvo. Zvuk mu je bolji, ekranski prikaz isti (i veličina i rezolucija i osvjetljenje), kao i SG3 mini, ni 8S ne može aplikacije prebacivati na SD karticu, i po svemu je dosta kvalitetniji, čvršći uređaj.

Ne vidim razloga da bude jeftiniji od igračke kao što je mini. 

a gledaj, android je provjeren OS, ima sve što bilo kakav profil kupca može poželjeti a WP je još u "beta" fazi.

uz to je samsung od galaxy linije napravio prepoznatljiv brend

i da ako je android na njemu, bez problema mogu appovi ići na karticu

windows phone ne windows mobile

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Danyel kaže...

Koliko sam čuo, apps ne mogu na SD karticu, kod minija...?

16 godina
neaktivan

Za tu cijenu ga neću prodavati, radije ga ostavim jer je nov i jako dobar mobitel. Osmica ima svojih mana ali i prednosti, i sve skupa HTC 8S je dobar mobitel, bolji od Samsungovog minija. Imao sam minija, doduše na par sati, ali toliko mi je bio ''simpatičan'' da sam ga drugi dan prodao.

15 godina
protjeran
Danyel kaže...
EZY-E kaže...
Danyel kaže...

nisam siguran za točno taj model, ali nebi trebalo biti problema ukoliko imaš android 2.2 ili viši instaliran, a i ako je ta funkcija ograničena od strane samsunga - instaliraš custom rom i sigurno će ići :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Danyel kaže...
EZY-E kaže...
Danyel kaže...

nisam siguran za točno taj model, ali nebi trebalo biti problema ukoliko imaš android 2.2 ili viši instaliran, a i ako je ta funkcija ograničena od strane samsunga - instaliraš custom rom i sigurno će ići :)

Govorim o ''oriđiđi'' softveru, dakle mini nema mogućnost stavljanja appsa na SD karticu, te je u tom pogledu jednako limitiran kao 8S. Ako ćemo o ''customu'', uskoro će izaći i ''jailbreak'' za ovu osmicu, već ga ''kuhaju'' pa će vjerojatno i to biti omogućeno. 

Uspoređujem dakle uređaj - uređaj, bez modova.

14 godina
neaktivan

Da, nemoj ga prodavati. Ja isto cekam da mi Tele2 da novi HTC 8s, jer se na starom 8s ljustila boja.. Nema sanse da ga prodam. Bez obzira sto je WP8, treba se malo naviknuti na pocetku, ali sta je, tu je. Mobitel je extra izgleda, stvarno do sada najljepsi mobitel kojeg sam drzao u ruci, jako je lagan, ni ne osjetim ga doslovno u ruci, odlicno lezi u ruci sa 4.0'' ekranom i sto mi se najvise sviđa, je to sto ima samo sa strane tipke za smanjivanje i pojacavanje, cameru i za paljenje/gasenje. A tipke jedva da primjetis koliko su sitne. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Da, nemoj ga prodavati. Ja isto cekam da mi Tele2 da novi HTC 8s, jer se na starom 8s ljustila boja.. Nema sanse da ga prodam. Bez obzira sto je WP8, treba se malo naviknuti na pocetku, ali sta je, tu je. Mobitel je extra izgleda, stvarno do sada najljepsi mobitel kojeg sam drzao u ruci, jako je lagan, ni ne osjetim ga doslovno u ruci, odlicno lezi u ruci sa 4.0'' ekranom i sto mi se najvise sviđa, je to sto ima samo sa strane tipke za smanjivanje i pojacavanje, cameru i za paljenje/gasenje. A tipke jedva da primjetis koliko su sitne. 

Čuo sam za to ljuštenje boje ali evo moj prijatelj ima bijelo-crnog iz Tele 2 već nekoliko mjeseci i nikakvih sličnih problema... A nisam primijetio ni kod ovog mog da bi moglo biti nečeg takvog.

Na WP8 sam se naviknuo u roku par sati (isprobao sam ga) i definitvno ima velikog potencijala, bude li ga MS razradio, mogao bi doslovno pregaziti kaotičan Android. WP8 sa 512mb se ponaša kao Android ICS na 1GB. Osim toga, u nekim segmentima je praktičniji i ljepši od Androida...

Mobitel je dobar, pustio sam par pjesama i beats je FANTAZIJA. Apsolutno najbolji zvuk od svih kompanija. Jedino mu može parirati Sony sa svojim ClearAudiom, ali pritom nema tu snagu zvuka kao HTCov Beats.

Fotografije su mu ok, pogotovo u usporedbi s konkurencijom (od 5MP). I kao što si rekao, dosta je lagan a ekran solidan. Dvojezgreni proc fino gura sve aplikacije a i navigacija mu je dobra i precizna. 

Definitvno ga ne bih prodao za 1400kn, ko želi nek izvoli - ja ne bih. Uostalom, novi košta preko 2500kn.

Edit: Mislim da ga sada imate na akciji u Tele2 za 2300kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 4:12 (Danyel).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice