Vaš komentar za konfu

poruka: 97
|
čitano: 7.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vaš komentar za konfu
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

Ne otključava se ta XFX-ica iako ima šifru koja govori upravo suprotno, gamer34 se opekao, uzeo je konfu prije 10 dana i uvalili su mu ovu (ne može se otključati jer nema BIOS switch). Prevaranti{#}

znam...zato sam mu i reka da mora bit bas taj model i da to provjeri {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
sljepic kaže...

Moj prijedlog...

Složeno u ADM-u.

MSI GTX560Ti TF/II OC grafa, matična s podrškom za bulldozera u buducnosti te DVD pržilica...

Moja preporuka! Moja preporuka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 15:44 (Caesar et Brutus).
17 godina
protjeran
fakEEE kaže...
stoncin3 kaže...

I evo ti jedna sa DVD optikom da dodje kao i tvoja kad bi ju stavio:

Oo jesam se zacudio kad sam vidio ovaj tvoj nutra Sandy Bridge :D Inace, super slozeno ! Ali nema kucista .. a onda mu ispadne oko 5k :/

makni kuler stavi kučište i imaš ispod 5 tisuča

ionako je proc dobar i bez da ga klokaš odmah

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
neaktivan
Vaš komentar za konfu

evo konačno... sutra naručujem !!

da čujem komentare !!

2 Super
2 ok
0 loše

0 0 hvala 0
14 godina
Vaš komentar za konfu

ja bi tu stavia jos malo jace napajanje...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš komentar za konfu

0 0 hvala 0
14 godina

ma nema veze...drzat ce i 450tka..ostavi nju...

14 godina
neaktivan
Vaš komentar za konfu

haha.. ma ok !!  glavno da drži :) 

mislim najmanji je problem zamjenit napjanje ako pregori.. tako da ! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sljepic kaže...

E tu se varaš,loše ili slabo napajanje zna povući i ostale komponente sa sobom u "vječna lovišta"

Tako da na  napajanju u slučaju jače konfiguracije prva je komponenta na kojoj se nesmje ni u slučaju štedjeti. 

14 godina
neaktivan
Vaš komentar za konfu

Pozdrav ljudi, ja sam nov na ovom forumu, nisam komp znalac

Molio bih vas da podijelite vaše mišljenje o ovoj gaming konfiguraciji

http://www.ekupi.hr/MSG-stolno-ra%C4%8Dunalo-Gamer-i106-177250.aspx

Brand MSGW

Tip proizvoda Računalo - Desktop

OS Free DOS

CPU tip Intel® Core™ i5

CPU brand Intel

CPU model 2400

CPU brzina [GHz] 3,10

L3 Cache 6 MB

Chipset Intel® H61(B3) Express

Socket 1155

Količina memorije 2x 2 GB

Tip memorije DDR3

Takt memorije [MHz] 1333

Broj memorijskih utora 2

Maksimalna količina memorije [GB] 16

Grafička kartica nVIDIA GeForce

Model grafičke kartice GTS450 1GB

Veličina diska [GB] 750

Veličina diska 2 [GB] 0

Broj okretaja diska 7.200 o/min

Optički uređaj DVD±RW DL

Zvučna kartica 8-kanalni zvuk

Mrežna kartica - brzina [Mbit] 10/100/1000

Utori za proširenje 1x PCIe x 16, 2x PCIe x 1, 3x PCI

Interni konektori 4 x SATA

Stražnji panel 1x RJ45, 4x USB, Audio In/Out, DVI, HDMI, PS/2 Keyboard, PS/2 Mouse, Paralelni, Serijski , VGA

Prednji panel 2x USB, Audio In/out, Card reader

Kućište - veličina Midi Tower

Napajanje [W] 500

Ladica za uređaje 5,25" vanjska 4

Ladica za uređaje 3,5" vanjska 1

Ladica za uređaje 3,5" interna 

I kako bi onda vrtjela igre poput Crysis 2 i The Witcher 2 ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:36 (MorskiMacak).

0 0 hvala 0
14 godina
Vaš komentar za konfu

tko ti je slagao konfu i s kojim novcem raspolazes?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije mi nitko slagao konfu nego je sastavljena na stranicama MSGW i u prodaji je, stavio sam link gore. Pa bi me zanimalo kako bi ona radila na današnjim novim igrama.

Ta konfa košta 4 879 KN i još bi trebalo platit 1000 kn za OS. 

I ne bih želio da cijena prelazi 6000 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:42 (MorskiMacak).
14 godina
MorskiMacak kaže...

Nije mi nitko slagao konfu nego je sastavljena na stranicama MSGW i u prodaji je, stavio sam link gore. Pa bi me zanimalo kako bi ona radila na današnjim novim igrama.

Ta konfa košta 4 879 KN i još bi trebalo platit 1000 kn za OS

slozim ti ja bolju konfu za te novce...nemoj kupovat gotovu konfu...sad cu ti ja jednu slozit...

14 godina
LexTHE Boxer kaže...
sljepic kaže...

E tu se varaš,loše ili slabo napajanje zna povući i ostale komponente sa sobom u "vječna lovišta"

Tako da na  napajanju u slučaju jače konfiguracije prva je komponenta na kojoj se nesmje ni u slučaju štedjeti. 

Neće mu povuć ništa.

14 godina
MorskiMacak kaže...

Ta konfa košta 4 879 KN i još bi trebalo platit 1000 kn za OS. 

I ne bih želio da cijena prelazi 6000 kn

A Windows si skini sa neta ko sav ostali pošten narod. Cijena Windowsa je 1.50 kn čini mi se ( koliko košta prazan DVD) {#}. Inače taj komp je za skoro 5000 kn smeće, kao i svi kompovi gotovi po tim dućanima.

14 godina
neaktivan
Vaš komentar za konfu

Ok, onda se uzdam u vas ljudi da mi složite jedan dobar gamerski komp, ja bi najrađe za 5000 kn i nadam se da bi takav mogao pokretati ove najnovije igre :P

0 0 hvala 0
14 godina
Vaš komentar za konfu

procesor je bestija koja radi stabilno ocana sa dobrim coolerom na 5 ghz...i bez oca je zvijer...grafa pokrece ama bas sve na fullhd na maximumu...brz disk..odlicno kuciste i napajanje...i tu je bezicna tipkovnica i mis...sve u svemu puno puno bolja konfa od te koju si ti gleda...nemjerljivo bolja...5900kn ADM WEBSHOP i imas besplatnu dostavu po cijeloj hrvatskoj

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

procesor je bestija koja radi stabilno ocana sa dobrim coolerom na 5 ghz...i bez oca je zvijer...grafa pokrece ama bas sve na fullhd na maximumu...brz disk..odlicno kuciste i napajanje...i tu je bezicna tipkovnica i mis...sve u svemu puno puno bolja konfa od te koju si ti gleda...nemjerljivo bolja...5900kn ADM WEBSHOP i imas besplatnu dostavu po cijeloj hrvatskoj

Ok, masu ti hvala. Još bi me zanimalo kad se kupuje po komponentama da li se dobiva garancija?

14 godina
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

Ok, masu ti hvala. Još bi me zanimalo kad se kupuje po komponentama da li se dobiva garancija?

garanciju imas naravno samo ces je dobit za cijelu konfu posto ce ti ga oni slozit...ako zelis sastavim ti ja i jeftiniji a odlican komp ako je puno...a to za hvala imas tipku :)

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

garanciju imas naravno samo ces je dobit za cijelu konfu posto ce ti ga oni slozit...ako zelis sastavim ti ja i jeftiniji a odlican komp ako je puno...a to za hvala imas tipku :)

Moglo bi i jeftinije ako može, kad mi ga sastaviš kroz sljedeći mjesec ću još razmisliti i sve to pa ga kupim :D

14 godina
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

Moglo bi i jeftinije ako može, kad mi ga sastaviš kroz sljedeći mjesec ću još razmisliti i sve to pa ga kupim :D

evo samo nemas mis i tipkovnicu...isto je odlicna konfiguracija...imas plocu na koju mogu buldozeri...6 jezgreni procesor koji bez dizanja napona ide na 3.5 ghz...takoder odlicna konfa za gaming...

14 godina
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

Garanciju dobiješ za svaku komponentu pojedinačno kao da su kupio. Ne za komp u paketu.

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

evo samo nemas mis i tipkovnicu...isto je odlicna konfiguracija...imas plocu na koju mogu buldozeri...6 jezgreni procesor koji bez dizanja napona ide na 3.5 ghz...takoder odlicna konfa za gaming...

Oki, i zanima me za ove nove procesore kao što si mislim u prvom naveo Intel Core i5, jel se kod njega posli može dodat još jedna grafička kartica?

14 godina
Vaš komentar za konfu

ploca ne podrzava sli ni cf pa nemoze...nemas potrebe za jos jednom grafom kad se ta oca ko manijak i sve pokrece na fullhd :) sutra ti slozim konfu sa plocom koja to podrzava sad idem lec jer radim sutra...LP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

ploca ne podrzava sli ni cf pa nemoze...nemas potrebe za jos jednom grafom kad se ta oca ko manijak i sve pokrece na fullhd :) sutra ti slozim konfu sa plocom koja to podrzava sad idem lec jer radim sutra...LP

Nije potrebno, mislim da bih mogao kupit ovu konfu što si mi za manje novaca složio. Ako će to sada pokretati igre na najvišim high u pristojnim sličicama u sekundi onda mi ne treba više, jer će to onda biti dobra konfa još bar 5 do 6 godina :P

14 godina
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

Nije potrebno, mislim da bih mogao kupit ovu konfu što si mi za manje novaca složio. Ako će to sada pokretati igre na najvišim high u pristojnim sličicama u sekundi onda mi ne treba više, jer će to onda biti dobra konfa još bar 5 do 6 godina :P

sve igre ce ti pokretat na maximumu na rezoluciji 1920*1080...a to za 5 godina je predvidanje...mislim da ce te sluzit sigurno 3 godine...a za vise nemogu ti rec...laku noc i LP

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
MorskiMacak kaže...
zoharbizo kaže...

sve igre ce ti pokretat na maximumu na rezoluciji 1920*1080...a to za 5 godina je predvidanje...mislim da ce te sluzit sigurno 3 godine...a za vise nemogu ti rec...laku noc i LP

OK, to ja mislim ako sada može na high, onda bi za 5 godina trebalo dobro vrtjeti na low tj. glatko. Laku noć i LP

14 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

Evo, jedan prijedlog i od mene.

Vidi sliku.

procesor savršen za gaming, matična s podrškom za bulldpzera u buducnosti te CrossFire, 1TB F3 HDD, snažna grafička koja se otključava u 6970 te miš, tipkovnica i zvučnici...

Veoma dobra konfiguracija za 5k kn, stavio sam i pržilicu jer ADM ne slaže besplatno ukoliko nisu apsolutno sve komponente u pitanju.

Moja preporuka! Moja preporuka!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 9:48 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
MorskiMacak kaže...

Evo, jedan prijedlog i od mene.

Vidi sliku.

procesor savršen za gaming, matična s podrškom za bulldpzera u buducnosti te CrossFire, 1TB F3 HDD, snažna grafička koja se otključava u 6970 te miš, tipkovnica i zvučnici...

Veoma dobra konfiguracija za 5k kn, stavio sam i pržilicu jer ADM ne slaže besplatno ukoliko nisu apsolutno sve komponente u pitanju.

Mislim da mi neće trebat tikovnica, miš i zvučnici jer još škaljaju kako treba :)

14 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

Mislim da mi neće trebat tikovnica, miš i zvučnici jer još  škaljaju kako treba :)

Evo, bez periferije.

To ti je odlična konfica, otključat ćeš HD6950 u HD6970 i imat ćeš pravu zvijer od konfe, narednih godinu i pol do dvije moći ćeš vrtjeti praktično sve naslove na max. settings.

Nadam se da cijena od 4980kn nije veliki problem.

Konfa također ima puno prostora za eventualne nadogradnje u budućnosti.

točno 5k kn :) točno 5k kn :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice