Slaganje konfe od 4-4,5k + ddr3 ili ddr2

poruka: 8
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Trebao bih pomoć oko par stvari... Kupio bih novi komp, a najviše me interesira da radi neverwintera 2 na full settingu(sjene su najveći problem u igri), a kako je engine napravljen malo računala ga može vrtiti. Npr. evo komentar jedan:     

***I run the game at HIgh settings, with SLI. No problems whatsoever. Running in 1600x1200 and am getting over 30 fps all of the time.

Intel Core 2 Duo E6700 @ 3.4Ghz
680i motherboard
2GB XMS2 Memory
2X8800GTX SLI
dual WD SATAII 16MB 250G HD's (RAID 0)

I don't agree with the SLI comments made in this Guide. I have spent alot of money on SLI...No worries, and it works. I have never had problem with NWN2 in SLI. Can't speak for Crossfire, never tried it.

BTW, it runs great on my AMD X2 4400 Rig, which also has 2 7800GT's in SLI. I do have to lower the settings to get acceptable frame-rates
.***

Ja bih isao na 22'' monitor tako da mi je nativna rezolucija još i veća. 

I sad me zanima par stvari. Da li se isplati uzeti novi i7 procesore radi tog tri memory channelinga(DDR3), da li je da prednost doista osjetna, da opravda značajnije podizanje cijene ili da idem kako sam čuo pa da i nema velike osjetne razlike u igrama šta se tipa RAM-a tiče i koji mi je OS bolje koristiti na takvom novom računalu, Windows 7 ili XP. Znam da XP zahtjeva manje no on može iskoristit najviše 2,5-3gb memorije. Nisam zatvoren ni za opciju clockanja, da dosegnem performanse višeg cijenovnog ranga... Ne bih toliko komplicirao no pošto neverwinter 2 se ponaša kao Crysis po zahtjevnosti, ne znam što da učinim, nemojte niti gledati recommended postavke jer se na njima gotovo da ne može ni igrati... uglavnom gubim se totalno, pa ako se ko kuži, zahvaljujem na pomoćiSmijeh 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 12:11 (Jamess14).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidio sam super temu od batiste za konfu od 5k...da to uzmem, ima li razloga za čekati još koji mj. ? Sad me najviše zanima ono pitanje o OS-uSramim se

0 0 hvala 0
17 godina

a sta fali visti sa sp2 ? jedino ako ne zelis ilegalnu verziju...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam rekao da išta fali, samo pitam. Znači dobitak kroz Vistu/ili Win7 je veći od gubitka sistemskih resursa s obzirom na xp..vidiš da se ne kužimOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 12:30 (Jamess14).

0 0 hvala 0
17 godina

Stavi Vistu s sp2 i bit ces vise nego zadovoljan

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Slaganje konfe od 4-4,5k + ddr3 ili ddr2

Da uzmem onu tvoju od 5k? Ili da pričekam do božića, kolika bi ušteda zapravo bila što mišliš?

16 godina
protjeran

Stavi windows 7 i biti ćeš prezadovoljan vista ništa nevalja windows 7 radi odlićno...

http://svijet-racunala.lefora.com/
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Ja bih ipak pricekao, onda ce vjerovatno stic HD5850 pa radje nju stavis u konfiguraciju i neke ce komponente jos pojeftinit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice