Sklapanje PC konfiguracija zaključana tema

poruka: 38.051
|
čitano: 4.237.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sklapanje PC konfiguracija
4ucker kaže...

Heh, znači da uzimam u 5. mjesecu kako je planirano?

jedino si pogrijesio sto ides slagat konfiguraciju dosta unaprijed, dosta toga se u medjuvremenu moze promijeniti bas zbog tih stvari koje sam naveo.

ma uzmi odmah ovu ;)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
4ucker kaže...

Heh, znači da uzimam u 5. mjesecu kako je planirano?

jedino si pogrijesio sto ides slagat konfiguraciju dosta unaprijed, dosta toga se u medjuvremenu moze promijeniti bas zbog tih stvari koje sam naveo.

ma uzmi odmah ovu ;)

Ma znam, ali gledaj, meni se ne zuri, tako da ja mogu cekati, nije problem, no onda cu vas opet morati zezati da nesto slozite tada :)))

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
Sklapanje PC konfiguracija
Koja je najbolja od ove tri kartice tj. koja je najisplativija,omjer ulozeno/dobiveno buduci da su to AGP kartice.
Isle bi uz :
Pentium 4 3,0GHz
2GB ram
200GB HDD

XFX HD4650(500kn) vs Sapphire HD3850(695kn) vs PowerColor HD4670 1GB(765kn)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

XFX HD4650 izbaci iz liste jer na sebi ima sporu DDR2 memoriju koja će te kočiti. HD3850 i HD4670 su tu negdje, HD3850 bi trebala biti malo brža. Osobno bi išao na HD3850.

Meštar od Hardvera :)
15 godina
neaktivan

Znaci da to kupim burazu?

Malo sam premasil 2500kn al ak je ovo puno bolja opcija nek se mladji braco sam veseli!!

P.S.Kratko pitanjce-frend veli da procesor ne pase na maticnu,a ja nemam pojma o kompovima nis!!

Daj mi recite da je u krivu da mu mogu rec da je glup ko i ja Smijeh

Hvala

Konfa Konfa

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U redu ti je konfa. Proc paše sa matičnom...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidite sto ja dobivam!!!

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

yeee!!! cool!!!Cool A šta ti sad imaš...?

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan
Slaganje novog racunala je pri kraju, hvala onima koju su mi pomogli, posebno Batisti koji mi je slozio cijelu konfiguracju kao prijedlog, a naravno i The Manu-u i Stipici_Zd koji su mi pomogli savjetima.
Napravio sam nekakav pregled (uzi izbor) konfiguracije(ko je to uzi izbor) i ko ima dobre zivce i mesto vremena da pogleda i da savjet, predlog ili da bio kakav komentar,..... moze. Kroz sljedecu sedmicu narucujem komponente. Kompletan izbor sam napravio u word dokumentu docx (word 2007) ko ga nema, a zeli vidit ili otvorit snimim ga kao doc.

Pozdrav svima na forumu.

PS: jos jednom naglasavam, ova konf nije za gamera, nego za nekog ko radi s visual studiom, dakle C#, asp-net, dreamvewer, photoshop CS3 ili CS4, zeli pogledat koju tekmu svjetskog prventva na monitoru, i koji put zaigrat civ 4, ili civ 5 ako izade kako se govori, age of empire ili spore,.... dakle cilj je imat otvoren c#, photoshop, 10 kartica u firefox-u, i jos koji program, a da to ne zapinje,... i recimo uz to skusat dobru mjuzu sa DeVeDeja :)

A kako ne znam kako stavig docx kao prilog,... ko zeli vidit posaljem mu nekako, vec kako se dogovorimo...( vjerovatno bi morao stavit ko sliku, al to mi je glupo jer sam stavio i linkove u document...itd)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

yeee!!! cool!!!Cool A šta ti sad imaš...?

Ako mislis na mene.. onda sad imam neko s*anje ali dobivam nju uz jednu konfu: quad core intel 2.3ghz,4gbrama, 500gb hdd i 20 incha monitor

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
15 godina
neaktivan

Evo mene jos jednom, bit cu karatak - konfiguracija je na str.

http://trialsites.ihoststudio.com/trialsite281461/website/

i bit ce tu 24 sata jer je to trial host, komentirat mozete na forumu, ono sta zelim pise u prethodnim postovima. :)

Pozdrav jos jednom.

PS: Ovo puno bolje izgleda u wordu... al nije mi se dalo igrat s html-om.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:51 (Silvijo).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...nego za ove sto su mi slagali komp, meni ne treba komp specijalno za igre, odigram tu i tamo ponekada, ona koja mi se bas totalno svidi, tako da mi i to uzmite u obzir, znaci do 6700kn max! Please! :D ...da opet.

A pod ovo "ne treba mi za igre" mislim da radim u PSu, mora kao gore navedeno moci slusati glazbu, otvoreno 10tak kratica u browseru, AUTO CAD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

...nego za ove sto su mi slagali komp, meni ne treba komp specijalno za igre, odigram tu i tamo ponekada, ona koja mi se bas totalno svidi, tako da mi i to uzmite u obzir, znaci do 6700kn max! Please! :D ...da opet.

A pod ovo "ne treba mi za igre" mislim da radim u PSu, mora kao gore navedeno moci slusati glazbu, otvoreno 10tak kratica u browseru, AUTO CAD...

Vidim po prijasnjim postovima da te muci sta i mene, stalno izlaze nove stvari,... I ja sam tako cekao i cekao da se trziste malo smiri, al nista od toga...
Zao sam odlucio uzet novi, pa sta bude....
Ajde ponovi.... do 6700 kn sa ii bez (monitora, tipkovnice, misa), koliki monitor....
i ne cekaj, jer koliko god ceka,... opet ce izlazit nesto novo, a ti neces nista radit,.... gubis i vrijeme i novac i zivce.... odluci se i uzmi,, samo moj savjet.

16 godina
neaktivan
Silvijo kaže...
4ucker kaže...

Vidim po prijasnjim postovima da te muci sta i mene, stalno izlaze nove stvari,... I ja sam tako cekao i cekao da se trziste malo smiri, al nista od toga...
Ajde ponovi.... do 6700 kn sa ii bez (monitora, tipkovnice, misa), koliki monitor....
i ne cekaj, jer koliko god ceka,... opet ce izlazit nesto novo, a ti neces nista radit,.... gubis i vrijeme i novac i zivce.... odluci se i uzmi,, samo moj savjet.

Ma imam VX550 i disk WDCB 500GB a ne treba mi to dvoje, te ne treba mi nista od periferije samo kuciste i ostale komponente znaci sve do 6700 max maxova 6800kn :D

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Silvijo kaže...
4ucker kaže...

Ma imam VX550 i disk WDCB 500GB a ne treba mi to dvoje, te ne treba mi nista od periferije samo kuciste i ostale komponente znaci sve do 6700 max maxova 6800kn :D

Odlicno napajanje i HD, za te novce mozes slozit odlican komp,... pogledaj malo link s onim sta sam slozio za sebe, to je uslo u uzi izbor,... i mozes izabrat sve skoro najskuplje..... dakle mozes birat i imat odlican komp. Necu ti slagat 1 gotovu konf, jer se i ja jos mislim i trazim misljenja, al pogedaj malo ono sta sam stavio na net
evo ti ponovo link: http://trialsites.ihoststudio.com/trialsite281461/website/

15 godina
neaktivan

MA ljudi ovdje konfiguracija koliko hoces ! Kako da se covjek odluci za najbolju !  A da nije puno love :) :)

Hosting
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 13:56 (exnecko).

0 0 hvala 0
17 godina

Kupio sam novi pc,ovaj kaj mi je sad pod Moj PC.Sad barem mogu nadogradit po potrebi.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ajde da i ja imam cast puknut jubilarni post :)

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ajde da i ja imam cast puknut jubilarni post :)

sam spamašBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina

Jel mi može neko složit PC do 9k?U subotu mi je rođendan tak da bi si ga onda uzeo za rođendan.Miš,tipkovnica i zvučnici ne trebaju.HDD mi ne treba veći od 500gb i kućište nek bude CM 690.Uzeo bi u ADM.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:55 (Cina_94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovatno ce se netko nac koji ce mi solit pamet kako je bolji (u ovom primjeru) i7 930... Takav prije nego pocne pisat neka razmisli jel bolje stavit F3 u RAID0 ili taj proc umjesto 920... Uglavnom to bi bio primjer konfiguracije. Premda se moze stavit stariji cm690 i 930 onda bi se mogao ugurat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:09 (Batista).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sad ću ja složiti...nisi rekao, jel ti treba monitor?

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vjerovatno ce se netko nac koji ce mi solit pamet kako je bolji (u ovom primjeru) i7 930... Takav prije nego pocne pisat neka razmisli jel bolje stavit F3 u RAID0 ili taj proc umjesto 920... Uglavnom to bi bio primjer konfiguracije. Premda se moze stavit stariji cm690 i 930 onda bi se mogao ugurat...

Dobra konfa... A koja je razlika između i7 920/930?

17 godina
stipica_zd kaže...
Batista kaže...

Dobra konfa... A koja je razlika između i7 920/930?

Sitnicu je unapredjeniji i 930 je njegov nasljednik.

15 godina

Treba

15 godina

Imam 3.200 kn na raspolaganju i trebam gamersku konfu iz jednog od ova 2 ducana...

Iz linksa  komponente sve osim graficke (Dobio bi GeForce 8800 GT nesto za 700kn jel to ok?)

Iz Feniksa gotovu konfu...

Monitor netreba....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cina_94 kaže...

Jel mi može neko složit PC do 9k?U subotu mi je rođendan tak da bi si ga onda uzeo za rođendan.Miš,tipkovnica i zvučnici ne trebaju.HDD mi ne treba veći od 500gb i kućište nek bude CM 690.Uzeo bi u ADM.

evo kralju, samo za tebe:

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Imam 3.200 kn na raspolaganju i trebam gamersku konfu iz jednog od ova 2 ducana...

Iz linksa  komponente sve osim graficke (Dobio bi GeForce 8800 GT nesto za 700kn jel to ok?)

Iz Feniksa gotovu konfu...

Monitor netreba....

to je puno za tu grafičku (da dobiješ 9800gt za te pare onda ok). jel ti treba kućište, pržilica...?

15 godina
mile_st kaže...

evo kralju, samo za tebe:

Za 50kn više ima HD5850+kupon za modern warfare 2. Ako već misli potrošit sve, možda bi bilo ok ić na neki cooler za cpu i možda neku bolju ploču ili ram (OC). Mada je konfa odlična. Bilo bi lijepo kad bi se moglo otić na 1366 soluciju, baš kao što je mislio kolega batista (s obzirom na buđet), ali mislim da bi to bilo jako teško s obzirom na monitor.

15 godina
neaktivan

Konfa od Batiste je za sad po meni najisplativija slozio ti je konfu za sadasnjost i buducnost po tome sto je stavio 1366 socket koji ce se moci nadogradivati ;)

Mile_St isto je slozio dobru konfu ali je od Batiste po meni isplativije posto je Mile_St stavio 1156 socket na koji nece izlazit novi procesori.

Ist , pit , Hajduk Split ! GORI SVE 1950 ! Sta pijan kazes, trizan mislis

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice