Sklapanje PC konfiguracija zaključana tema

poruka: 38.051
|
čitano: 4.234.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sklapanje PC konfiguracija

moze preporuka h77 ploce za ovaj proc http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11438

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Sklapanje PC konfiguracija
Penryn kaže...

Ne igra grafa nigdje glavnu ulogu nego postane preslaba zbog velike rezolucije pa se eventualni bottlenck CPU-a ni ne primjeti. Ma u svakom slučaju i5 opcija, kasnije samo uvali jaču grafu i miran je. Da je kod AMD-a u pitanju neki Phenom II X4 onda bi se još i dalo razmislit, al ovako definitivno i5.

Evo i ti pukao pa ostao ziv.Na FHD-u sa visokim filtrima imamo nizi broj slicica po sekundi pa procesor tada moze ispratiti u potpunosti karticu, govorim za primjer tipa AII X4 i HD 7970.Spustanjem rezolucije i filtara povecava se FPS a CPU postaje usko grlo, jer nemoze ispratiti toliko kolicinu frejmova.

Evo i primjer.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 23:40 (Vegeta).
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

@strbi

Eto konfa za 6k,7850 2gb,i5 ,,8 gb ram...

14 godina
neaktivan
nbafan kaže...

@strbi

Eto konfa za 6k,7850 2gb,i5 ,,8 gb ram...

hvala, cini mi se odlicno..ajde da cujem jos par misljenja o toj konfi koju je slozio @nbafan...dali da uzimam ili ne?

9 Da
4 Ne
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan

Zamolio bih nekog da mi složi konfiguraciju za 3000 kn...sve u kučištu sa kučištem +200 kn max  

Kompjuter mi trea za internet,filmove  te raznorazne programe....igrice  nisu bitne,ionako igram samo cs 1.6

Unaprijed zahvaljujem {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Michael T. kaže...

Zamolio bih nekog da mi složi konfiguraciju za 3000 kn...sve u kučištu sa kučištem +200 kn max  

Kompjuter mi trea za internet,filmove  te raznorazne programe....igrice  nisu bitne,ionako igram samo cs 1.6

Unaprijed zahvaljujem {#}

Evo ti konfa,x3 procesor,8 gb ram,grafa je solidna i ako ti dode zelja mozes igrati sve nove igrice,dobro kuciste...

14 godina
neaktivan

koju konfu uzeti, ovu prvu ili drugu?

9 1.
0 2.
1. 1.
2. 2.
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Evo i ti pukao pa ostao ziv.Na FHD-u sa visokim filtrima imamo nizi broj slicica po sekundi pa procesor tada moze ispratiti u potpunosti karticu, govorim za primjer tipa AII X4 i HD 7970.Spustanjem rezolucije i filtara povecava se FPS a CPU postaje usko grlo, jer nemoze ispratiti toliko kolicinu frejmova.

Evo i primjer.

Da ta HD7970 može u Crysisu 2 na 1920x1200 isporučit 90fps, bi li i onda sa svakim procesorom imala isti broj fpsa?

14 godina
neaktivan

moze preporuka CPU,MBO i RAM,do 2.5k?

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Da ta HD7970 može u Crysisu 2 na 1920x1200 isporučit 90fps, bi li i onda sa svakim procesorom imala isti broj fpsa?

Nebi, naravno da ne.To ovisi o optimizaciji igre, Crysis 1 koristi dvije jezgre pa tu i clockani C2D procevi guraju jake kartice, ocito je da ovaj uredno koristi 4 jezgre pa nije slucaj kao u prethodniku.Razumio si ti sto sam ti htio reci, htio sam reci da grafika nemora nuzno biti preslaba, nego dovoljna za FHD sa jeftinjavom od AII X4, dok bi na nizim rezama taj isti AII X4 sa 7970 dao fluidan gameplay ali nebi potpuno iskoristio karticu, dakle djelomicno usko grlo na nizim rezolucijama.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 12:47 (Vegeta).
15 godina
neaktivan

Bok forumaši. jedna molba.

molim jednu konfu do 4300kn sa ssd-om i koja vrti novije naslove.

molim iz adm-a.

hvala puno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok ekipa treba mi vaš savjet...dakle treba mi ok grafička do 800-900 kn da vrti šta može u srodu sa ostalim komponentama koje su:

AMD Athlon x2 240 proccessor 2.80

MBO ASUS M4N78

Memory 4GB DDR2

600W, LC POWER Office Series, ATX V2.3, 120mm

i da dobro mi bi došlo novo kučište, ovo koje imam staro je i maleno... kučište isto u srazu sa komponentama ništa ekstra al da je best buy recimo za cijenu do 350 kn...hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

uzmes za 200 kn 5450 i vtti bf3 i sam uzmes drugi bolji proc i3

Moja preporuka ja bih tako napravio ili bi cak kupio dvije za 400 kn

13 godina
protjeran
XxX-David kaže...

S 5450 ce bit sretan ako BF3 uopce pokrene.

Za tu lovu mu je bolje uzet 5770.

14 godina
neaktivan
arsi kaže...

bok ekipa treba mi vaš savjet...dakle treba mi ok grafička do 800-900 kn da vrti šta može u srodu sa ostalim komponentama koje su:

MBO ASUS M4N78

Memory 4GB DDR2

i da dobro mi bi došlo novo kučište, ovo koje imam staro je i maleno... kučište isto u srazu sa komponentama ništa ekstra al da je best buy recimo za cijenu do 350 kn...hvala unaprijed {#}

HD 6770,gtx 550 ti

13 godina
neaktivan

Prijatelj me zamolio da vas pitam za prijedloge u vezi nove komfiguracije,budget mu je oko 7k kn,pristojnu komfu sa monitorom i kučištem lijepseg izgleda(tard).Pa ako mozete predlozit,bio bi zahvalan.Kupuje u adm-a,btw..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 13:20 (Racek).

0 0 hvala 0
14 godina
tomek88zg kaže...

Bok forumaši. jedna molba.

molim jednu konfu do 4300kn sa ssd-om i koja vrti novije naslove.

molim iz adm-a.

hvala puno

izvoli...

14 godina
neaktivan
XxX-David kaže...

Sta cu mu dvije 5450 koje su grafe za ured,s dvije ces moci igrati na low bf3 :P

Daj si uzmi fino 6770 i uzivaj,ja bi ti preporucio da promijenis procesor i predes bar na athlon ii x3,ili pak nekog phenoma

13 godina
neaktivan
arsi kaže...
MBO ASUS M4N78
Memory 4GB DDR2

Evo kuciste
Gaming in blood <3
14 godina
neaktivan
gamer93 kaže...
arsi kaže...
MBO ASUS M4N78
Memory 4GB DDR2

Evo kuciste

Dodaj 5 kn i uzmi Thermaltake V4 Black edition

14 godina
Racek kaže...

Prijatelj me zamolio da vas pitam za prijedloge u vezi nove komfiguracije,budget mu je oko 7k kn,pristojnu komfu sa monitorom i kučištem lijepseg izgleda(tard).Pa ako mozete predlozit,bio bi zahvalan.Kupuje u adm-a,btw..

izvoli...

15 godina
neaktivan

Kaj se više isplati uzeti AMD?

ako bi išao na intel onda bi dobio sporiji komp?

Zuper, ajd pliz jednu sličnu ali INTEL

THNX

13 godina
neaktivan
Racek kaže...

Evo...

7k Gamer 7k Gamer
16 godina
neaktivan
nbafan kaže...

ili nemoj i uzmi bilo koji Xigmatek Asgard, kućište koje je teže od tvoje špeže, kvalitetnije, i boljih limova (a i jeftnije!)

13 godina
neaktivan

a već sam naručio thermaltake i msi r6770...ako ne bude dostupno imam alternativu koju si naveo..hvala

16 godina
neaktivan
Inače sačekaš da ti netko potvrdi preporuku ili da protuprijedlog (npr. ako nema TU, obično nije dobar prijedlog, a ovo je dosta "prometna" tema, tako da ako valja prijedlog, bez problema se vidi da je tako). Inače, kućište nije baš toliko loše, ali mislim da bi bolje prošao sa Asgardom.
16 godina
Filemona kaže...
nbafan kaže...

ili nemoj i uzmi bilo koji Xigmatek Asgard, kućište koje je teže od tvoje špeže, kvalitetnije, i boljih limova (a i jeftnije!)

Xigmatek je losiji od TT-a

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Xigmatek je losiji od TT-a

Lošiji je po izgledu i funkcionalnosti (napajanje gore), ali je 3X kvalitetnije.

Birajte sami.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
16 godina
neaktivan
A i izgled je znatno bolji ako uzmeš Asgard II (pogotovo onaj crno/narančasti s prozorom, kojeg trenutno nema u Portiu)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice