dućan je adm , ako više preferiraš ati može slobodno uzeti i 6970 jer su im cjene slične (obje oko 2600 kn )
Ta 6970-ka se nikako ne isplati.Za 2000 kn dobije 6950 2GB koju može otključati u 6970.
da može se... samo kolko sam čuo da u zadnje vrijeme se nemože baš svaka samo određeni modeli... pa ako želi "riskirat" xD.......
nego evo ispod konfe za momka koji je tražio do 4000kn sa osrednjim monitorom, pa ako se može tih 300kn protegnuti isplati se ak ne onda ćemo srezati nešto :D

.
ispricavam se ali kad nisam nigdje nasao.....dali je moguce u protisu platiti pouzecem i kolika im je postarina ?? ispricavam se jos jednom na OT-u
pa tek onda za skolu i takve gluposti i bilo bi mi drago ako bi potegnulo igre tipa bf3 barem na medium. Od ducana nekako mi je najdrazi ADM jer mi oni tamo mogu odma i sastavit i vidjet da je sve ispravno pa se ne moram za***avat sa slanjem nazad i cekanjem ukoliko je neki dio neispravan. Takodjer moze i Portio jer kako kazu ljudi to je prakticki Links samo pod drugim imenom i jako jeftin :) Hvala unaprijed