eto, covik ima samo 200 subskribera i koristi iste droge kao i ja pa je dobio iste rezultate kao i ja i kao i 90% ostalih jutube recenzora, svi se mi drogiramo i ludi smo, bitno da je saka fanboya na bugu najpametnija
sta mi znaci amdov pobjednicki average fps kad mi na mojih 60 fps njegov losiji 1% low fps dovodi do neugodnog igranja
mozda nekom na 5090 kartici i 4k rezoluciji bi i znacio nesto x3d procesor, za mene sirotinju i middle range gejming je intel puno bolji, a to sto cu godisnje platiti 10e vise na struju mi ne znaci nista
kao sto mi nece znaciti nista ni 80e za novu maticnu ako ikad budem apgrejtao u buducnosti
I od svih video kanala nađeš te fejkčmark kanale, taj kanal je već više puta debunkan kao fejk (ako je ikad i bilo pomisli da nije) po redditu kao i svi drugi kanali tog tipa gdje nikada niti pokažu ikakav hardver, način testiranja, ništa ne pokazuju niti objašnjavaju u videu nego samo punku jedan te isti snimak igre i fejk MSI Afterburner hud
ovdje možeš vidjeti i kako to rade
Uostalom šta imaš dalje gledati od gaming nexusa, za njega niko ne može reći da je nečiji plaćenik jer čovjek dolsovno sere po svemu i svakome to izbacuje loše proizvode ili zakida kupce, zbog takvih stvari je raskidao i plaćena sponzorstva kao npr. sa NZXT-om.
https://gamersnexus.net/cpus/rip-intel-amd-ryzen-7-9800x3d-cpu-review-benchmarks-vs-7800x3d-285k-14900k-more
Da su X3D porcesori takvo smeće kakvo ti tvrdiš on bi prvi napravio cijeli video oko toga i prozvao ih za to.
"mozda nekom na 5090 kartici i 4k rezoluciji bi i znacio nesto x3d procesor" baš obratno, na što veću rezoluciju ideš to ti je CPU manje bitan, upravo na toj 4K rezoluciji ti je jak CPU nebitan, razlike između R5 7500F i 9800X3D uz RTX5090 su u zanemarivim postocima.
Baš taj X3D cache i jak CPU je bitan na 1080p i 1440p, upravo iz tog razloga se CPU testovi radi na 1080p das e vide razlike u snazi procesora.
BTW ako si sirotinja kako ti onda ne znači 10€ više za struju i 80€ (možeš mislit kako možeš na ploču od 80€ staviti CPU tipa i7 14700) - just asking