Nisu baš mizerne, otišao sam na CU pogledati baš ove komponente, nisam našao ovo vodeno hlađenje pa sam stavio fractal design kelvin s24, i ram nisam našao ovaj pa sam stavio kingston, cijena je 14 950 kn, što će reći 1450 kn je jeftinije, dostava je oko 35 eura, što znači 270 kn, dakle izašlo bi me u CU 1180 kn jeftinije. Pošto sam iz Osijeka, imao bih gotovo jednaku zafrkanciju ako treba nešto reklamirati i da naručim iz future ili adm-a ili CU. Koliko sam pročitao na ovom forumu, u CU su vrlo profesionalni i nema nikakvih problema kad je u pitanju reklamacija, vrate ti i novac kojim si platio dostavu komponente koja ne valja nazad njima.
U svakom slučaju ima smisla i to uzeti u obzir, staviti ću sliku košarice
Ovako si prepravi za kraj, kad vec uzimas vodeno onda Define r4 je lošiji za airflow od Define S plus da ne govorim o ostalim stvarima koja su bolja u tom kucistu. Ram isto tako nema potrebe za vecom frekvencijom bacanje novaca samo, 2133Mh je nativno podrzano za skylake procesore. M2 ssd cisto da bude manje kablova a i eliminiras greske koje mogu doci sa sata kablovima. Evga G2 750W sa 10 god jamstva napajanje itd.
Pa sad izracunaj kolika je razlika naspram ovih 16400kn od fake death-a.
14 861 kn sa dostavom, 1550 kn razlike, nije malo. nadao sam se uzeti i 980 TI sa hybrid hlađenjem, al dobro to ću još vidjeti. što se tiče tih kučišta fractal design, vidim da ih se ovdje dosta preporučuje i da su dosta popularna, dakle provjerno valjaju? mislim ako ima i nekih boljih, dao bi i koju kintu više, npr. mogao bi izdvojiti 140-150 eura za kučište ako ima neko za te novce da je baš bolje