Mislio sam vodeno hlađenje , a kuciste sam isao na najjeftinije a da dobro izgleda jer mi to nije pre tjerano potrebno da kupujem neki od 2k kn, dali bi 660W bilo dosta? Kasnije kad se skupi planiram SLI zato sam i uzeo maticnu koja to podrzava , a nebi htio kasnije opet mjenjat napajanje. Uzimam u inozemstvu jer kod nas su cijene previse napuhane. Napisao sam gore cijenu kompa bez davanja(carina i PDV na neke djelove) jer neke dijelove kupujem van EU.
Define R4 se na computeruniversu kreće oko 80€ tako da to nemoj propustiti a vjerojatno je u Americi i niža cijena neznam nisam gledao, neznam o kojih 2kn pričaš za case...
Ovo za GTX780Ti u SLI kombinaciji pa gledaj stvarno nemaš potrebe za time a i i7K 1150 bio bi bottleneck za dva takav gpu-a i tu bi onda morao gledati LGA 2011 socket te six core intel K cpu a tu se povlače dodatni troškovi za quad chanel ram i nešto skuplje matične, GTX780Ti je trenutno vrh grafike koji možeš kupiti i namjena je za visoko rezolucijske monitore tako da s time si miran na long run vjeruj mi.
Tako da eto neznam pitaj što te još zanima, možda da si staviš ssd od 250GB vani je jeftin.
I stavi s kojeg web shopa imaš namjeru kupovati, neki kažu da čak carine nema na tehničku robu ako dolazi iz Amerike, PDV to ostaje a sad stvarno neznam dali je to tako.