Nigdje ne spominješ VS, zašto?
Kako možeš nekome preporučiti nešto što i sam ne bi kupio?
Zašto misliš da si sposoban davati preporuke, a donedavno si i sam tražio jednu?
Zašto radiš duple profile i onda iste koristiš da daješ TD ljudima koji su ti u više navrata
pomogli oko preporuke za računalo koje nikad nisi kupio?
Kad sam ja tražio preporuku? Osim da se konzultiram, ali sam u glavi zamislio nešto? Pa imam doma napajanje CORSAIR VS 550 W, mogu ti poslikati jer sam ga danas dobio? Poslikam ti kutiju, napajanje, računalo?
Što ćeš nakon toga reći? Ne razumijem koji je tvoj problem? Što me bezveze napadaš? Zašto bi radio duple profile, šta si paranoičan? Ideš na IGNORE jer ovo nema smisla... Na forumu sam 5 godina, imam 2 i pol ZVIJEZDICE,
sa nekima od forumaša se znam i uživo, nemam više zvjezdica samo zato jer sam u ovih 5 godina radio i pauze po pola godine... Imam pravo pisati na forumu kao i ti. Na razumiješ kako sam ti se zamjerio pa da me ovako javno prozivaš i napadaš? Kao da nemam pametnijeg posla nego raditi duple profile samo zato da tebi dam TD, baš me briga za TD, evo lupi mi TD na svaki moj post...
Ako ti ne pašem stavi me na IGNORE. Da ne spamamo temu, na PP mi slobodno pošalji ako sam ti se kako zamjerio i kad, kao što rekoh radim pauze od foruma i po 6 mj i ne sječam se da sam ti nešto krivo napisao? 
EDIT: u prilogu ti stavljam slike komponenti za koje mi ne vjeruješ da sam kupio, vidiš napajanje corsair vs 550w koje sam preporučio? daj sad ti svoje slike...