evo odlučio sam da neću uzimat konfiguraciju još nekoliko tjedana ili mjesec-dva.pa bi želio nadograditi ovu sadašnju.zanima me ima li igdje neki precesor za socket A (462)-AMD?koju bi mi preporučili grafu (AGP) meni je agp brzina najveća 4X??i neki ram-i sad imam sdram 133 mhz.matična je Lucky Star K7VAT.da li je normalno da se hladnjak okrećena 7330 rpm?sad ću vidjet koje mi je napajanje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po meni bi bilo suludo (ako i uopće moguće) bacati novce na nadogradnju tako nečega budući da si misliš kupovati nešto novo za par mjeseci, rađe si te novce spremi za poslje, a ako ih već moraš potrošiti onda ih potroši na nešto pamenije tipa alkoholna pića, za potpalu, za brisanje nosa ili čak brisanje guzice...
Kupuj novo, nema tu šta nadograditi! Ili poslušaj ZC_someonea: alkoholna pića, za potpalu, za brisanje nosa ili čak brisanje guzice...
nemoj nadogradjivati.
potrosit ces bezveze novce a prakticki neces dobiti nista.
radje pricekaj jos ta 2 mjeseca za potpuno novi komp
Kao šta ljudi kažu ne isplati se to nadograđivat.
A uostalom u sigu imaš stroj nad strojevima pa koristi njega dok ne kupiš novu kantu
Kao šta ljudi kažu ne isplati se to nadograđivat.
A uostalom u sigu imaš stroj nad strojevima pa koristi njega dok ne kupiš novu kantu.
a dobro poslušat ću vas.evo još jedno pitanjece:oće li mo moć counter strike 1.3 na min detaljima na moj komp i koji su minimalni zahtjevi.imam adm duron 800 mhz,grafa mx/mx 400 sa čak 32 mb memorije,256+64 mb RAMi xp sp2
Šta ti je ovo u sigu, baš me zanima. Konfiguracija složena u Vemilu od najskupljih komponenti? minimalno oko 22000 kuna? Čemu to?
ma stavio to bezveze,vidin svi imaju zvjeri od kompova u usporedbi sa mojim
idem si ja onda staviti u sig GTX295 3-way SLI :P
Meni baca da si htjeo ispast faca, kao kako dobru konfu imaš, pa si se malo prevario sa ovom temom, jer to su trenutačno najmoćnije stvari na tržištu. Ne kužim, ali tko voli nek izvoli. Onda često ljudi kažu kako su to stavili "samo tako"..... LOL
ma stavite šta oćete u sig,moj je ovakav radi šale.mogli bi smo pokupit žutka od LUXX-a
Ma ne isplati se nadograđivat. DDR1 je skuplja od DDR2 tako da definitivno bolje sačuvat novce za novu konfu.
CS bi trebao radit.