Pomoć oko procesora,grafe i RAM-a

poruka: 13
|
čitano: 1.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo odlučio sam da neću uzimat konfiguraciju još nekoliko tjedana ili mjesec-dva.pa bi želio nadograditi ovu sadašnju.zanima me ima li igdje neki precesor za socket A (462)-AMD?koju bi mi preporučili grafu (AGP) meni je agp brzina najveća 4X??i neki ram-i sad imam sdram 133 mhz.matična je Lucky Star K7VAT.da li je normalno da se hladnjak okrećena 7330 rpm?sad ću vidjet koje mi je napajanje

Intel Core i7 965 Extreme Edition@4.5 ghz(H2O),Gigabyte EX58-EXTREME,2Xnvidia gtx295 oc,6 gb ddr3, HP300Gb,OCZ GameXStream 1010W,Thermaltake VG4000BNS Xaser
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 22:17 (pod009).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko procesora,grafe i RAM-a

po meni bi bilo suludo (ako i uopće moguće) bacati novce na nadogradnju tako nečega budući da si misliš kupovati nešto novo za par mjeseci, rađe si te novce spremi za poslje, a ako ih već moraš potrošiti onda ih potroši na nešto pamenije tipa alkoholna pića, za potpalu, za brisanje nosa ili čak brisanje guzice...

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina

Kupuj novo, nema tu šta nadograditi! Ili poslušaj ZC_someonea: alkoholna pića, za potpalu, za brisanje nosa ili čak brisanje guzice...

http://www.nfl.com/
17 godina
neaktivan

nemoj nadogradjivati.

potrosit ces bezveze novce a prakticki neces dobiti nista.

radje pricekaj jos ta 2 mjeseca za potpuno novi komp

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kao šta ljudi kažu ne isplati se to nadograđivat.

A uostalom u sigu imaš stroj nad strojevima pa koristi njega dok ne kupiš novu kantuNeodlučan

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 22:46 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Kao šta ljudi kažu ne isplati se to nadograđivat.

A uostalom u sigu imaš stroj nad strojevima pa koristi njega dok ne kupiš novu kantu.

To u sigu je samo još jedna od brojnih imaginarnih konfiguracija na ovome forumu...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan

a dobro poslušat ću vas.evo još jedno pitanjece:oće li mo moć counter strike 1.3 na min detaljima na moj komp i koji su minimalni zahtjevi.imam adm duron 800 mhz,grafa mx/mx 400 sa čak 32 mb memorije,256+64 mb RAMi xp sp2

Intel Core i7 965 Extreme Edition@4.5 ghz(H2O),Gigabyte EX58-EXTREME,2Xnvidia gtx295 oc,6 gb ddr3, HP300Gb,OCZ GameXStream 1010W,Thermaltake VG4000BNS Xaser

0 0 hvala 0
17 godina

Šta ti je ovo u sigu, baš me zanima. Konfiguracija složena u Vemilu od najskupljih komponenti? minimalno oko 22000 kuna? Čemu to?

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 22:52 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma stavio to bezveze,vidin svi imaju zvjeri od kompova u usporedbi sa mojim

17 godina
neaktivan

idem si ja onda staviti u sig GTX295 3-way SLI :P

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni baca da si htjeo ispast faca, kao kako dobru konfu imaš, pa si se malo prevario sa ovom temom, jer to su trenutačno najmoćnije stvari na tržištu. Ne kužim, ali tko voli nek izvoli. Onda često ljudi kažu kako su to stavili "samo tako"..... LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma stavite šta oćete u sig,moj je ovakav radi šale.mogli bi smo pokupit žutka od LUXX-a

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma ne isplati se nadograđivat. DDR1 je skuplja od DDR2 tako da definitivno bolje sačuvat novce za novu konfu.

CS bi trebao radit.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice