Nadogradnja PC konfiguracije

poruka: 271
|
čitano: 28.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

i čua san da kad naručišu adm-a da osim šta ti donesu doma da ti i sastave i testiraju!?!?!?!?...jel istina?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja PC konfiguracije

Evo ti jedna konfa iz ADMa.. Tocno, sastave ti ga i testiraju..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan

evo napokon san pogleda za napajanje...ovako je pisalo:

-antec

-230 V, 4 A, 50 Hz

-model:BP35OP WITH PFC

a evo iz za cooler ako je bitno:

-intel

-D60188-001

-DP652630

-DTC-AAl03

-12 UDC

-0,60 A

-DELTA

nemojte mi ništa za procesor jer ću njega clockat sa novin cooleron, niti za ram to ću kupit u 5 misec kad mi je krizma a vjerovatno i proc

naći samo cooler, grafičku i matičnu ploču za 2000 kn

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 21:51 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavljajte mi linkove ne u košaricu ko ovaj Fico_Ri pa da mogu pogleat detaljno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ti sutra stavim u linkove.. Sad mi se neda..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan

ja mislin da ovo utječe na izbor matične ploče:

-iman 2x1 GB RAM

-vjerovatno ču tamo negdi u 5 misec uzet novi proc sa 4 jezgre pa vodite o tome računa

Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 6:57 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja se malo previše predomišljan...šaljite konfe kakve vas god volja...s kojin god komponentama vi mislite da će bit najbolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 15:02 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 15:14 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nemoj GForce brateee... Bolje si uzmi ATI neki...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a daj onda neku tu..neznan ja to ništa...ja san ništa za to...ja tu samo znan samo koliko ima memorije...:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
15 godina
protjeran

kvalitetan ti je taj proc. pogledaj moj pc imam isti takav... Dobar je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj sad 6300 što imaš ja sam ga jednom uz dobru memoriju na asus p5q digao na 3Ghz uz temp od 45° sa stock hladnjakom i mogu reći da je oprao frendov klokani E5300, tako uz dobru matičnu i memoriju ti ne treba neki drugi procesor, bar ne pentium E6300...

...moje mišljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavit ću novu temu: clockanje tog e6300 koji mi je sad pa ću vidit na koliko ga mogu clockat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Link za review.. Kolko ja znam, LUXX je s njim digo proc s 3 na 5GHz..

15 godina
protjeran

ajdeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a jel to ako uzmen bez proca netriban napajanje ili si ti zaboravia stavit

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

stavit ću novu temu: clockanje tog e6300 koji mi je sad pa ću vidit na koliko ga mogu clockat

nemoj otvarati novu temu jer će ti ju lockati, a možeš i opomenu dobiti...imaš sticky temu overclockanje intel procesora pa tamo pitaj.....

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

A jel to ako uzmen bez proca netriban napajanje ili si ti zaboravia stavit

Posto si napisao da imas Antecovo napajanje, trebalo bi to staro drzati.. Jer je Antec kvalitetna marka..Namigiva

17 godina

dr.zlo tesko mi te pratit, imas dvije gotovo identicne paralelne teme... cemu, zatrazi da se jedna zakljuca, ovo nema smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

dr.zlo tesko mi te pratit, imas dvije gotovo identicne paralelne teme... cemu, zatrazi da se jedna zakljuca, ovo nema smisla

koja druga tema? jel ova http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/nova-konfa3500-4000-kn/41351.aspx

tu san otvoria da vidin jel mi se više isplati prodat stari komp pa kupit novi ili nadogradit ovi...

15 godina
neaktivan

ovo san slučajno

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:37 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kuzim, zato i velim gotovo identicna... ako imas 3.5 k kunica velis to pa se slaze nekaj, ovako ti se pomaze u 2 teme....

moglo bi se za 3.5k cuda napravit od ovog sto vec imas ako vec imas adekvatno napajanje, kuciste, opticki pogon itd...

a predpostavljam da imas...

lakse bi ti bilo tako pomoc

ne zelim kritizirat, samo upozorit da bi mozda ovako bilo bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

kuzim, zato i velim gotovo identicna... ako imas 3.5 k kunica velis to pa se slaze nekaj, ovako ti se pomaze u 2 teme....

moglo bi se za 3.5k cuda napravit od ovog sto vec imas ako vec imas adekvatno napajanje, kuciste, opticki pogon itd...

a predpostavljam da imas...

lakse bi ti bilo tako pomoc

ne zelim kritizirat, samo upozorit da bi mozda ovako bilo bolje

a nebi reka....ako nadograđujen morat ću nekog plaćat da mi to dođe stavit...ako kupujen sve u adm-a oni ćemi sve složit....prema tome...i napiši mi nešto u tu temuOsmijeh

15 godina
neaktivan
evo ljudi mislim nadogradit komp a u kompu imam ovako

Asus matična ploča P5PL2,Intel 945 Chipset
Inet Pentium D Dual Core 805,2.6GHz,2MB Cache
2GB 667 MHz DDR2 radne memorije
Gigabit LAN,6 kanalna zvučna kartica
WD 250Gb čvrsti disk,DVD RW
Nvidia 8600GT 256MB grafička kartica
Antec kučište

sta mislite da bi se trebalo promijenit...konfa ce uglavno bit za igranje

0 0 hvala 0
15 godina
lexy kaže...

sta mislite da bi se trebalo promijenit...konfa ce uglavno bit za igranje

Mislim da je za početak najbitnije da kažeš koliko novaca misliš potrošit pa tek onda razmatrat šta je najbitnije?

15 godina
neaktivan
do 3000 kn bi najvise dao

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice