- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko maksimalno mozes dati za to sto trebas?
recimo 1500, najvise 2000 kn
dobro će to biti...
mislim da bi najviše profitirao ako nabaviš jači procesor. Vidio sam da tvoja ploča podržava Phenom II AM2+ procesore (ne sve i uz neka ograničenja). Moja preporuka bi bila neki quad iz te serije jedini bed je što (provjerio sam na naša dva renomirana prodavača komponenti (protis i adm)) više nitko ne nudi AMD processore na AM2+ socketu.
Tako da bi vjerojatno jedino dostupno rješenje bilo zamjena matične + procesora, a to je cirka 1200kn (Phenom II X4 proc i prikladna matična).
Da li ćeš izabrati matičnu s DDR2 RAM-om pa da ne mjenjaš ostale komponente ili ćeš ići na DDR3 to je tvoj izbor.
mislim da bi najviše profitirao ako nabaviš jači procesor. Vidio sam da tvoja ploča podržava Phenom II AM2+ procesore (ne sve i uz neka ograničenja). Moja preporuka bi bila neki quad iz te serije jedini bed je što (provjerio sam na naša dva renomirana prodavača komponenti (protis i adm)) više nitko ne nudi AMD processore na AM2+ socketu.
Tako da bi vjerojatno jedino dostupno rješenje bilo zamjena matične + procesora, a to je cirka 1200kn (Phenom II X4 proc i prikladna matična).
Da li ćeš izabrati matičnu s DDR2 RAM-om pa da ne mjenjaš ostale komponente ili ćeš ići na DDR3 to je tvoj izbor.
i meni se čini da ne trebam više rama... znači stvar bi funkcionirala kad bih kupio matičnu i procesor - ovako odokativno, bi li se ova trenutna matična, procesor i grafička mogli prodati za neku cifru (procjena?), pa da uzmem neku matičnu s on-board grafičkom? i ostavim ddr2. bi li to držalo vodu? :-)
ima jedan zgodan review procesora i njegovog utjecaja na lightroom. Istina, frajer testira samo jedan procesor, ali se lijepo vidi utjecaj više jezgri i većih MHz na rad u lightroomu.