Konfiguracija za aktualne i buduće igre

poruka: 5
|
čitano: 1.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji: Grafička kartica: Gigabyte GTS 250 1 GB

Procesor: AMD Athlon II x3 425

Memorija: 4 GB Transend DDR3 1333 MHZ

Matična ploča: ASRock M3A770DE, Socket AM3, DDR3

Napajanje: Fortron 400W

Monitor: Samsung T220 1680x1050

Eto to je to. Šta vi mislite, dali će to pogoniti npr. Crysis i Far Cry 2 u najvećim mogućim detaljima sa AA i AF? Zanima me dali je to sve kompatibilno i dali bi vi šta mijenjali tu? Napajanje me brine, dali je 400W dosta?

Još bi me zanimalo dali će mi igre radit bez problema, ove sada aktualne, a i buduće?

I najvažnije mi je kako će radit GTA4? Dali bi radio stabilno na najvišim mogućim detaljima?

Hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija za aktualne i buduće igre
Radit ce,no sa cry. nisam siguran da ce ici na max detalje na max rezoluciji.svakako gta4 ce ti raditi,no moram te upozoriti da je igra dosta neoptimizirana.uglavnom sve u svemu ok konfiguracija.
17 godina
neaktivan

Ja isto mislim da bi trebao GTA 4 raditi kako treba prvenstveno zbog 1 GB memorije na grafičkoj. A i u BUGU sam pročitao da Crysis treba puno videomemorije tako da nebi trebalo bit problema.

A kaj mislite, koliko bi ta konfa potrajala u budućnosti? Znači koliko bi još pogonila igre koje dolaze? Godinu, dvije?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Curle kaže...

Ja isto mislim da bi trebao GTA 4 raditi kako treba prvenstveno zbog 1 GB memorije na grafičkoj. A i u BUGU sam pročitao da Crysis treba puno videomemorije tako da nebi trebalo bit problema.

A kaj mislite, koliko bi ta konfa potrajala u budućnosti? Znači koliko bi još pogonila igre koje dolaze? Godinu, dvije?

pa ono nekih jos pol godine bi mogli sve pokretat otprilike na high a i moguce vise, sve zavisi kakva igra izade

sasvim solidna konfiguracija, naigrat ces se vjeruj mi

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
16 godina
neaktivan
Curle kaže...

Pozdrav!

Zanima me vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji: Grafička kartica: Gigabyte GTS 250 1 GB

Procesor: AMD Athlon II x3 425

Memorija: 4 GB Transend DDR3 1333 MHZ

Matična ploča: ASRock M3A770DE, Socket AM3, DDR3

Napajanje: Fortron 400W

Monitor: Samsung T220 1680x1050

Eto to je to. Šta vi mislite, dali će to pogoniti npr. Crysis i Far Cry 2 u najvećim mogućim detaljima sa AA i AF? Zanima me dali je to sve kompatibilno i dali bi vi šta mijenjali tu? Napajanje me brine, dali je 400W dosta?

Naravno da neće vrititi krajzu na max sa AA i AF...

Napajanje je ok, koliko to ispadne na kraju bez monitora?

Možda nebi bilo loše staviti 2 gb rama pa jaču grafu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice