Best buy polovna konfiguracija

poruka: 5
|
čitano: 1.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

s obzirom da sam stvarno kratak s lovom i nisam neki hardcore gejmer, kontam da si sastavim polovnu konfiguraciju koja moze gonit league of legends i smite na high postavkama,pa evo za pocetak imam grafiku i procesor, s obzirom da sam se pogubio sa svim ostalim molim da mi pomognete

GeForce 9800 GT 670M 512MB DDR3 DUAL DVI TV PCI-E- http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/geforce-9800-gt-oglas-18946959  (150kn)

INTEL XEON E5440 2.83GHz/12M/1333Mhz/- http://www.aliexpress.com/item/INTEL-xeon-E5440-2-83GHz-12M-1333Mhz-80W-CPU-equal-to-LGA775-Core-2-Quad-Q9550/2024572230.html (20€)

e sad dalje neznam sta i kako,posjedujem nekakav stari hard od 120 gb,optiku i kućište, molim vas za prijedlog matičnu, napajanje i ram ako je ikako moguće nagurat u 500kn max za sve troje :)

0 0 hvala 0
17 godina

Imas gigu p41 za 120kn na njusci, forton 400w 90 kn. 4gb ddr2 ti je 100kn. Sve ovisi sta zelis. Najbolje bi bilo ili uzet x48 plocu sa ddr3 ili novo napajanje da mozes kasnije prebaciti na novu konfu. Imas jednu gb x48 na ebayu za bidat. Sve ovisi sta zelis, za 500kn se napravi dobra nadogradnja.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Best buy polovna konfiguracija
Patrick_cro kaže...

Imas gigu p41 za 120kn na njusci, forton 400w 90 kn. 4gb ddr2 ti je 100kn. Sve ovisi sta zelis. Najbolje bi bilo ili uzet x48 plocu sa ddr3 ili novo napajanje da mozes kasnije prebaciti na novu konfu. Imas jednu gb x48 na ebayu za bidat. Sve ovisi sta zelis, za 500kn se napravi dobra nadogradnja.

može linke od ove matične sa njuškala,nemogu ju nikako pronać...i još jedno pitanje, ovaj link za procesor što sam postao sa ali-ja, djeluje ti li tu nešto sumnjivo, jer mi je nekako niska cijena za procesor, a što se tiče ove matične x48 neznam šta to znači jer se ne razumijem baš najbolje u sve to :D

17 godina
giga
Upisi sifru oglasa
x48 je odlicna ploca i mogao bi dobro overclockirati na njoj ako je dobis za dobru cijenu.
Za procesor je to normalna cijena
Ako nadjes jos neku maticnu bitno da podrzava fsb 1333 da mozes staviti xeona
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan

clock me baš i ne zanima, to mi je komp za godinu dana čisto da posluži, ovo mi je i više nego dobra cijena za ploču, hvala puno na pomoći,nadam se da će to sve štimat jedno sa drugim :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice