ajmeeeeeeeeeeeeee
jel ti kužiš pojam strukovne škole i smjerova -.-''
ajmeeeeeeeeeeeeee
ajmeeeeeeeeeeeeee
kužim....to je tehnička škola,ali smjerovi su tehničar za računalstvo i elektrotehničar
ajmeeeeeeeeeeeeee
kužim....to je tehnička škola,ali smjerovi su tehničar za računalstvo i elektrotehničar
pa onda ako ti kaže da odeš u elektrotehničku, a ti pitaš "šta nije bolji tehničar za računalstvo" e pa onda stvarno nemamo više šta razgovarati...
@autor
Koliko imaš iz matematike i fizike?
@autor
Koliko imaš iz matematike i fizike?
4 oboje
ajmeeeeeeeeeeeeee
pa onda ako ti kaže da odeš u elektrotehničku, a ti pitaš "šta nije bolji tehničar za računalstvo" e pa onda stvarno nemamo više šta razgovarati...
samo pitam....znači s tim poslije FER-a mogu biti programer?
e da...ja sad čitam na oglasu i oni traće elektrotehničara da im klime postavlja...wtf?meni se čini da vi meni namjerno govorite krivi smjer :/
Šta ljude toliko privlači oko tog programerstva stvarno nevidim.
NE da je to loš posao,štoviše,odličan je...ali stvarno ih ima....na tone.
@autor
nema tu škole.škola programiranja -> www.google.hr
Ja sam u Zadru i idem na elektrotehniku. Kad ti netko kaze "ajme nemoj tamo ici to je seljacka skola" nije u pravu. Skola je teska. Ima odlicnih profesora, a i totalno retardiranih. Vazni predmeti su ti po gimnazijskom programu.
Ja sam u Zadru i idem na elektrotehniku. Kad ti netko kaze "ajme nemoj tamo ici to je seljacka skola" nije u pravu. Skola je teska. Ima odlicnih profesora, a i totalno retardiranih. Vazni predmeti su ti po gimnazijskom programu.
FALA TI BOŽE ŠTO SAN GA NAŠAO.....i ja isto mislim u zadar,ali sam vidio da u šibeniku je veći bodovni prag pa se tu još dvoumim.....i jel radite vi išta NA kompjuteru?mislim na softver....ili vi pretežito radite na hardveru?jel ima kakvog programiranja?
ova izjava ti je cisti promasaj. zna se da uglavnom najbolji školovani programeri izlaze sa Fera. mada u posljednje vrijeme, od generacije '85(rođene) nadalje, u vrijeme bolonje, sve je otislo k vragu na feru. a steta. program koji se slusao na feru 80-tih, bio je zahtjevniji od vecine svjetski eminentnih fakulteta, poput MIT-a ciji su profesori dolazili na fer uciti sta mi tu radimo. da se izrazim, u brojkama, tada je ferov program bio 125% MIT-ovog, a danas je to 25%. zalosno. ne smijem zaboraviti ni da su uz bok ferovaca, sto se tice programiranja, i decki sa FOI-a u Varazdinu. al sve to najvise, danas, ovisi o tome koliko individualno radis....
Znam da cu zvucat blesavo...al jel ima para šta u tom poslu :D
Znači koliko sam ja skužio to ide ovako:Idem za elektrotehničara,pa u drugoj godini se opredjelim za informatičara....kada to završim onda idem na FOI...e i kaj poslije toga?mogu onda radit' ili?
pa gle,koliko sam ja čuo ovak' ti to ide:otvoriš svoju firmu,i tamo radiš svoje programe,aplikacije i tak' to....i onda samo ih prodaješ....dobiješ love samo tako....e sad,to sam ja načuo,nisam 100% siguran....e i jel tu u microsoft hrvatska traže programera?
pa gle,koliko sam ja čuo ovak' ti to ide:otvoriš svoju firmu,i tamo radiš svoje programe,aplikacije i tak' to....i onda samo ih prodaješ....dobiješ love samo tako....e sad,to sam ja načuo,nisam 100% siguran....e i jel tu u microsoft hrvatska traže programera?
O pa super onda jebeš školu idem ja firmu otvorit i koji bilijunčić dić
a znam,ali kažu da se poslije isplati......
i hoće li meni itko od vas odgovoriti na ono pitanje koje ja postavljam vama već danima....Što je Elektrotehničar i čeme se bavi?Mogu li ja s tom školom,ako kasnije idem na FOI,postati programer?I koja je razlika izmežu Elektrotehničara i Tehničara za računalstvo?
1.6mil eura?
Pa jel imate dobiti...na cemu radite?
tu si potpuno u pravu. evo da potvrdim i tvoju i svoju izjavu. jedan moj frend se uz starog od malih nogu poceo baviti elektrotehnikom. u 7. osnovne, bez problema je umjesto starog postavljao alarme. u medjuvremenu (srednja skola, pa sve do sad) programirao sve zivo, a lovu zaradjivao ili radjenjem web stranica, a ima i vlastiti program za jukebox, cija prodaja jako lijepo ide :D upisao se decko na fer, i na prvoj godini mu je profa rekel da je medju 5% najboljih programera na faxu. tak da, on je na fax isao, samo da izbrusi taj talenat, i da nauci nekaj novo, al bojim se da nista novo nije nauci :( al, diploma ti svejedno nekaj znaci! mos si njom rit obrisat, nazalost. svugdje vani, samo u hrvatskoj ne, premija obrazovanja raste s godinama skolovanja. kod nas ti to nis ne znaci, jer ni posel nebres dobiti.
i hoće li meni itko od vas odgovoriti na ono pitanje koje ja postavljam vama već danima....Što je Elektrotehničar i čeme se bavi?Mogu li ja s tom školom,ako kasnije idem na FOI,postati programer?I koja je razlika izmežu Elektrotehničara i Tehničara za računalstvo?
Zašto nebi gimnaziju upisao?
meni prerano? pa 8.sam razred...i opet nitko mi neodgovara na ona moja pitanja...plizzzz....molim vas,odgovorite mi....
Zašto nebi gimnaziju upisao?
pa najverojatnije i hoču....ali za svaki slučaj ako ne upadnem pa da znam onda za 2.rok...
meni prerano? pa 8.sam razred...i opet nitko mi neodgovara na ona moja pitanja...plizzzz....molim vas,odgovorite mi....
pitao si na prošloj stranici: troll je netko kome je cilj da natjera forumaše da spammaju "ebe ih u mozak" i cini ih glupim te pokusava izazvat svađu , s obzirom da si ti sve odgovore na svoja pitanja dobio vec jedno 30 puta , ja mislim da ti itekako trollaš.
pitao si na prošloj stranici: troll je netko kome je cilj da natjera forumaše da spammaju "ebe ih u mozak" i cini ih glupim te pokusava izazvat svađu , s obzirom da si ti sve odgovore na svoja pitanja dobio vec jedno 30 puta , ja mislim da ti itekako trollaš.
ah,ok,to sad prvi put čujem....ali iskreno,nikada nisam konkretno dobio odgovore na ona pitanja :( .....sve je to nešto malo...a gospon Google se sad počeo pravit glup :(
Točno to....Probaš upast u gimnaziju..ako neide,elektrotehnika.Ćao.Kako je iz ovog nastala tema od 6 stranica
ah,ok,to sad prvi put čujem....ali iskreno,nikada nisam konkretno dobio odgovore na ona pitanja :( .....sve je to nešto malo...a gospon Google se sad počeo pravit glup :(
dobio si 10 puta konkretni odgovor , podalje od ekonomske , idi u matematičku gimnaziju , a ako neces ili ne zelis elektrotehnička, smijer računalni tehničar , kasnije idi na obliznji informatički fakultet (fer,fesb,foi...)