ja na matematici stavim salabahter u pernicu ( profa je malo puno glupa ), fizika i slični predmeti koji zahtjevaju puno formula izmedu noga stavim, nekad na zid pored sebe, ili na stolicu ispred sebe ( no to jako rijetko ), na stol, kalkulator, na ruku a u osnovnoj sam imao profesoricu iz biologije koja bi uvjek rekla da spremim knjigu koju držim u krilu pa je ja ponovo izvadim pa tako 3-4 puta ako me otkrije. uglavnom su mi glupe fore ali naravno samo kod glupih profesora. za one pametnije i strože profesore koristim svoj mali sičušni mozak
Šalabahteri
- poruka: 420
- |
- čitano: 276.584
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Kako kod kojeg profesora. Imamo profu iz latinskog, smijes imat pernicu na stolu, i samo unutra stavis šalabahter, nikad ne gleda. Al ako ga stavis bilo gdje drugdje, uhvatit ce te. Na povijesti je uvijek ekstremno tezak test, al zato lik lagano cita novine, i svi se dogovaramo. Naravno, opet pola raz dobije jedan. Kemija ili fizika na kalkulator pises formule, biologija lijepis na unutrasnju stranu majice salabahter, itd...
hahahahhhahaahha imaš gogića jelda?
lik je teški car, kupili smo mu sportske novosti, pa se udubio, i onda krenemo sa prepisivanjem.....
a, i nije tak težak test xD
evo ja danas pisao test iz kemije, i stvarno prepiso pol testa xD, a šta je još bolje profesorica uhvatila jednog lika s šalabahterom, al ono baš je vidila da je šalabahter, i rekla mu onak mirno "spremi to, dosta gledanja" LOL
još na kraju kaže "razumjem ja da si malo pogledaš" hahahahahah luda ženska
ja napišem hrpu teksta u font 3 i isprintam
ili u font 8 pa držim u dlanu, te moj najinovativniji pristup za povjest kodirao sam godine
broj sam zamjenio sa znakom ili slovom
5-S E-3 6-G... nešto kao 1337 jezik i nešto tako slično za čemu je koja godina. kad me profa pitala kj je to ja reko šifre za igru, bio sam kod frenda i nije imao papir pa sam na ruku zapisao
e ovo je predobra ideja, svaka čast :)
ovako, kod mene je situacija gadno kompliciranija.
prije testa profa nam uvijek da svoj prazan papir na kojemu je još i pečat škole!!! katastrofa.
imate koje ideje za ovakvu s*ebanu situaciju, ono sa papirom na unutarnjem dijelu majice mi nije baš nešto, imate kaj originalno?
sutra test.... :(
prije testa profa nam uvijek da svoj prazan papir na kojemu je još i pečat škole!!! katastrofa.
imate koje ideje za ovakvu s*ebanu situaciju, ono sa papirom na unutarnjem dijelu majice mi nije baš nešto, imate kaj originalno?
Uputa za slijedeće testove: Odmah ju pitaj 2 papira (ako je neki predmet gdje možeš puno pisati ili baljezgariti npr. matematika, fizika, sastavci itd.) Napiši ispit na jedan i mazni drugi da ti bude za slijedeći put.
Snimi na kompu mp3-cu preko programa audacity. Sve sto ti treba je mikrofon ili headset sa mikrofonom i pricaj sve najvaznije sto ti treba.
"Pjesmu" prebaci na mobitel ili neki media player i samo ju pusti.
Rijesis test dok kazes keks.
Što se tiče šalabahtera, najčešće će te ulovit kad ga skrivaš okolo, prov ti budeš cijeli nervozan, onda ne uspiješ uvijek sve prepisati i slično. zato moj šalbić stoji ispod kontrolnog i to je to...
Snimi na kompu mp3-cu preko programa audacity. Sve sto ti treba je mikrofon ili headset sa mikrofonom i pricaj sve najvaznije sto ti treba.
"Pjesmu" prebaci na mobitel ili neki media player i samo ju pusti.
Rijesis test dok kazes keks.
To ti možda radi u osnovnoj školi, misliš da bi mogao 100 stranica za test ispričati i stalno premotavati kad ti treba za odgovor? Samo nazoveš, kažeš pitanje i ovaj sa druge strane prelista knjigu u nađe odgovor
Mi smo jucer pisali test iz Zemljopisa (imali smo zamjenu) i tam ti jedna zenska govori drugoj a profa samo bulji u dnevnik i nekaj crcka a kad se okrene tam vidi da ovi prepisuju pa rece nemoj bit tak glasna ak joj govoris i u tom trenutku svi poceli pitat pametnjakovice u razredu.Asljedeci put dojde profa i razdjeli testove pa se cudi da 95% dobilo 5 a tih 5% cetvorke
Uputa za slijedeće testove: Odmah ju pitaj 2 papira (ako je neki predmet gdje možeš puno pisati ili baljezgariti npr. matematika, fizika, sastavci itd.) Napiši ispit na jedan i mazni drugi da ti bude za slijedeći put.
hm, kak se tog nisam sjetio? :P
hvala!
mi danas pisali ispravak ispravka iz matematike, a ja ko po obicaju pod matematikom pod testom slusam pjesme preko slusalica i ja ljepo nazvo kolegu 2 reda od mene i od mi reko cijeli zadatak i ja ispravio...sad jos sutra da mu pivo platim...i onda smo...cist racun duga ljubav...
Ako imate dugu kosu stavite slušalice od mobitela, provedete ispod majice da se nevidi, mikrofon si stavite što bliže usta da možete šaptat u njega, i naravno trebate pomočnika na drugom kraju linije da vam čita iz knjige i ofc koju kunu na računu xD
To je cura iz mog razreda danas napravila, dobila 3 :)
Ovako par metoda koje mozete pokusati:
1.Snimite dan prije testa audio zapis onoga sto pistete npr u slucaju da imate malo duzu kosu provucete slusalicu i stavite da stalno to jedno te isto svira.
2.Na poklopac od kalkulatora,ili jos bolje ako imate neki napredniji kalkulator koji podrzava unos teksta.
3. Uzmete a4 list (sredinu).Na trecu stranicu napisete kod kuce salabahter kad dodete na nastavu,prepiste ono sto vam treba obristete salabahter oderete trecu i cetvrtu stranicu ako vas pita zasto kazete da vam je stalo sve na 1 list, pa ce te sacuvat za iduci test
4.Ako smijete imat pernicu pod ispitom stavite u nju salabahter,ili mob na kojem imate napisano...
Ima ih jos puno,budite mastoviti, i najvaznije hladnokrvni.:)
...joj...kad se sjetim kad se u miki mausu prodavao flomaster koji se vidi samo sa uv svijetlom...nigdje ga nisam uspjela kupit...svi se prodali....ali se s njim nije pisao šalabahter..nego nege gluposti...ko ono...dođeš na školski zid i napišeš...što ja znam...škola je glupa..niđe veze...kako bi sad dobro došao!!!!!
nego,evo priče:
mi na biologiji...naša razrednica....na predava....test dva lista...heftaricom pričvršćena...šalabahter među listove....ono ko gledaš znaš li išta riješit na drugoj strani i samo prepisuješ odgovore....i ona meni ovo ono....bla..bla...ja stavila zadaću na koljena,ispadaju papiri za vježbu oko mene iz zadaće...ja sve prepisujem...a ona meni ništa...a vidila nas je ona nego je predobra....nije nam htjela ništa...a na engleskome imamo štrebera u razredu koji u 90% neće da pomogne..i na engleskome htio...ja mu kažem...kako ovo...on dođe kraj moje klupe i diktira mi..profesorica ga gleda..ništa on,ništa ona...nama super...zvonio sat....na biologiji ili engleskom...neznam...digla ona meni papir a polovici ostavila...ja kažem nepravedno je...ona mi ga vrati...prijateljice završe stanu kraj mene i diktiraju..i profe ništa....ili na tehničkom....okreneš se u drugu klupu..samo upozorava a neće ništa da učini...dereš se na drugi kraj razreda...ona samo gleda...jedino se na fizici bojim...profesor strog ko....jes da sam imala iz fizike 5,4,5,4,5, i zadnji test..morala dobit 4 da mi fizika bude 5 i ja sve pozaboravila od straha i dobila 3...profesoru žao......ja zaboravila formule..idem izvuć šalabahter...evo profesora..ja vratim ruku..on otiđe ja idem izvuć šalabahter evo njega kraj mene i tako sve...i nikako...ali nema veze...uglavnom...to je to!...jedino se na matci i hrvatskom uglavnom niš ne dogovaramo jer nesmjemo,ode glava...hehe...ali se nekad isto prošvercamo...a najveći su mi debili koji pišu test sa šalabahterom,i onda zaborave šalabahter uzet od ispod klupe...BS!!!!!
evo jedne fore...doma napišete npr neki pojam..npr. trokut...na testu to trebate napisat...samo nešto duže...i sad samo to u brojevima ko na mobu ... npr.trokut 8776665588,8...i onda to napišete npr na ruku ko neki crtež ili prepišete olovkom na klupu...pita vas profa što vam je to..a vi ko iz nervoze pišete brojeve...ko je shvatio,shvatio...meni je to super...samno ja to nisam dobro objasnila...to znam!!
evo jedne fore...doma napišete npr neki pojam..npr. trokut...na testu to trebate napisat...samo nešto duže...i sad samo to u brojevima ko na mobu ... npr.trokut 8776665588,8...i onda to napišete npr na ruku ko neki crtež ili prepišete olovkom na klupu...pita vas profa što vam je to..a vi ko iz nervoze pišete brojeve...ko je shvatio,shvatio...meni je to super...samno ja to nisam dobro objasnila...to znam!!
Kuzim! Tak su se cure dopisivale a mi onak WTF!?
ja sam imao posebnu tehniku: štrebera iza sebe
na svakom testu uvalio sam mu indigo papir, on kad bi završio a prof bio okrenut nam leđima samo bi mi ga dodao....
evo da ja probam to pojasnit. znaci na mobitelu su na broju "2" slova a,b,c, na broju "3" d,e,f i tako dalje. znaci da bi napisao slovo t stisnes broj "8" na kojem su slova t,u,v. onda slovo r se nalazi na broju "7" al nije na prvom mjestu već poslije slova p i q, znači treba tri puta stisnuti broj "7" i tako dalje. :)
Kako kod kojeg profesora. Imamo profu iz latinskog, smijes imat pernicu na stolu, i samo unutra stavis šalabahter, nikad ne gleda. Al ako ga stavis bilo gdje drugdje, uhvatit ce te. Na povijesti je uvijek ekstremno tezak test, al zato lik lagano cita novine, i svi se dogovaramo. Naravno, opet pola raz dobije jedan. Kemija ili fizika na kalkulator pises formule, biologija lijepis na unutrasnju stranu majice salabahter, itd...
hahahahhhahaahha imaš gogića jelda?
lik je teški car, kupili smo mu sportske novosti, pa se udubio, i onda krenemo sa prepisivanjem.....
a, i nije tak težak test xD
Gogić car
B razred uvijek prije nas tehnički ima. Dva testa prijatelj mi da odgovore. Dođe i informatika kao treći test. on meni da odgovore i ja si ih zapišem na stol. Još se sjećam; a,a,a,b,2
Kontam se u kompove i vidim da mi prijatelj nešta smuljo jel nije to to, makar nisam učio ali znam. I ja svima reko, svi podobivali komade, ja 4... LoL
najbolji su šalabahteri oni koje samo ti razumiješ
The Master Cheat - 100% radi...
Svaki noviji mpdevedezdva plejer ima podršku čitanja .txt fajlova, a manji su (naravno, ako nemate iPod ili Zune ili nešto slično - up yours, šminkeri!) od mobitela. Zato trk u dućan i naći takeMS Deseo koji je otprilike veličine i težine Entera na tipkovnici (nešto veći - zanemarimo činjenicu da je ekran jednobojni i trolinijski)). Košta oko 150 kn a to je trajna investicija. U meniju pod opcijom "other" imate opciju "ebook". U Notepadu (na kompu) ukucate formule, godine ili nešto treće te kopirate na njega. Možete komotno njime baratati jednom rukom. Pomogao do sada neviđeno puno puta ^^
Alternativno možete sve to ubaciti u mobitel ali budući da je (barem moj) negdje 2-3 puta veći od Desea, a ako imate neki "na tač" vjerovatno i veći (up yours, šminkeri - opet!) upitna je iskoristivost toga (a i ako imate naočale vidi se odbljesak ekrana).
The Master Cheat - 100% radi...
Svaki noviji mpdevedezdva plejer ima podršku čitanja .txt fajlova, a manji su (naravno, ako nemate iPod ili Zune ili nešto slično - up yours, šminkeri!) od mobitela. Zato trk u dućan i naći takeMS Deseo koji je otprilike veličine i težine Entera na tipkovnici (nešto veći - zanemarimo činjenicu da je ekran jednobojni i trolinijski)). Košta oko 150 kn a to je trajna investicija. U meniju pod opcijom "other" imate opciju "ebook". U Notepadu (na kompu) ukucate formule, godine ili nešto treće te kopirate na njega. Možete komotno njime baratati jednom rukom. Pomogao do sada neviđeno puno puta ^^
Alternativno možete sve to ubaciti u mobitel ali budući da je (barem moj) negdje 2-3 puta veći od Desea, a ako imate neki "na tač" vjerovatno i veći (up yours, šminkeri - opet!) upitna je iskoristivost toga (a i ako imate naočale vidi se odbljesak ekrana).
meni je najbolji iphone. Stavim si mobitel u pernicu i niko ne skonta, definitivno mi je bolji veći ekran
Dali netko piše šalabahtre u wordu i onda samo prebaci cijeli tekst u mob? koji program je potrebno imat na mobitelu(nokia,sonyericson) da bi se to moglo čitat? i dali postoji mogućnost u tom programu na mobitelu da samo upišeš neki pojam iz cijelog tog teksta ,a on ti nađe cijelu rečenicu gdje se spominje taj pojam?→???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dali netko piše šalabahtre u wordu i onda samo prebaci cijeli tekst u mob? koji program je potrebno imat na mobitelu(nokia,sonyericson) da bi se to moglo čitat? i dali postoji mogućnost u tom programu na mobitelu da samo upišeš neki pojam iz cijelog tog teksta ,a on ti nađe cijelu rečenicu gdje se spominje taj pojam?→??????
Sony Ericsson čita txt fajlove (notepad) i html bez problema (cijela K i C serija, za Z neznam), o nokiama neam pojma. LG Cookie ima PDF/Word čitač u sebi, kao i svaki Symbian i WinMobile mobitel koji drži za sebe. LG Renoir i Arena također. Na SE nema pretraživanja kao ni na Cookiju. I lagano sa tim upitnicima.
najbolji su šalabahteri oni koje samo ti razumiješ
istina!
ja sam za test za biologiju od prijatelja prepisala šalabahter
Dali netko piše šalabahtre u wordu i onda samo prebaci cijeli tekst u mob? koji program je potrebno imat na mobitelu(nokia,sonyericson) da bi se to moglo čitat? i dali postoji mogućnost u tom programu na mobitelu da samo upišeš neki pojam iz cijelog tog teksta ,a on ti nađe cijelu rečenicu gdje se spominje taj pojam?→???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Samsung D900 cita word.....
Ja sam jedno upotrjebio fore skrivanja ispod rukava u osnovnoj za vrijeme testa matematike i upalila je dobio sam 2(nastavnik nije znao nikako nam objasniti matematiku).
Iskorisit ću taj dio sa wordom,što mi nije pao prije na pamet.*facepalm*
Pa imate java aplikaciju za SE mobitele imena doc viewer