Pozdrav ekipa, evo nisam znao kamo staviti ovo pitanje pa da pokušam ovo. Trebaju mi prijedlozi za završni rad na faxu iz računalnih mreža. Štos je u tome da završni rad mora biti praktičan zapravo, i nešto što bi se moglo koristiti na faxu i to sve opisano i dokumentirano, te je poželjno da se može testirati na faxu ukoliko mogu pružiti tu mogućnost. Znači tipa "kako izvesti backup kod opterećenja ili rušenja servera na faxu". E sad, ja jednostavno nemam ideju šta bih mogao, pada mi na pamet nešto kao forumi (isto se može), ili čak sam mislio DDWRT firmware za routere, pošto ima puno mogućnosti koje bi se tamo mogle iskoristiti (tipa ograničavanje prometa po IPu itd.. ). Pa bih zamolio nekoga tko možda ima neku ideju šta bi se moglo, da je interesantno.. znači ja ne tražim ničiji gotovi rad, nije mi to u interesu nego jednostavno prijedloge pa da odlučim. Hvala puno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ti je dd-wrt dobra ideja... ili openwrt... pa se možeš fokusirati na konkretni feature ili napraviti pregled svih funkcionalnosti... opcija je mnogo, samo treba biti kreativan
Mogao bih pitat da li to mogu... a samo da te pitam, ako možda znaš, gledam podržane routere.. ja imam viška siemens se555 ali njega ne podržava, ovi ostali , sx505, i sx550 nema na njuskalu. jedino sta sam nasao je dlink dir300... Da li ti mozda ako si ikad pokusavao sa DDWRTom se igrat za neki router koji je kod nas čest i jeftin za nabavit?
evo baš se nedavno pojavio guide kako staviti openwrt na Siemens SX763