01/6122-664 - meni su rekli da je ovaj broj iako nisam zvao, pa ih probaj pitati
01/6122-664 - meni su rekli da je ovaj broj iako nisam zvao, pa ih probaj pitati
a ne znam onda, meni je rekla jedna osoba ovdje s foruma da kazu na tome broju koji ti je rang ( nakon motivacijskog)
onda nakon 15og ih opet nazoves i pitas da li će biti dodatnih poziva za ljecnicki jer vas je ostalo oko 120 sto nisu pozvani, a zasigurno ce dosta ljudi pasti na ljecnickom, kod mene ih je par na testiranju bilo s naocalama i tetovazom na podlaktici, ionako oni racunaju da ce prvih 10-20 dana dosta ljudi odustati...
prosle godine je zvalo jednu grupu dodatnu naknadno, tako da za vas koji nisu pozvani nije gotov natjecaj, jos se uvijek mozete nadati
Jel zna netko od ovih koji su vec bili na lijecnickom - koliko to dugo vremenski traje otprilike?
Jel zna netko od ovih koji su vec bili na lijecnickom - koliko to dugo vremenski traje otprilike?
mislim od 7 do jedno 3-4 ( tako su pisali na temi ovi prošle godine kako sam proletio)
prolistaj temu unazad ako te detaljnije zanima
Bilo bi dobro da ovi sto su medu prvima od ponedjeljka opisu malo kako sta ide tamo , hvala unaprijed
Ako nije uvredljivog sadržaja, nebi tribala...
Ajd sretno danas svima koji su krenuli s liječničkim...
Postoji li mogucnost da me bace na ljecnickom, ako mi dode lose pri vadenju krvi, znalo mi se dogodit par puta, al ono za svaki slucaj :D
Postoji li mogucnost da me bace na ljecnickom, ako mi dode lose pri vadenju krvi, znalo mi se dogodit par puta, al ono za svaki slucaj :D
Postoji....
Ma tesko da ce te bacit zbog toga..samo opusteno
Ma mislim da te neće bacit samo zbog toga......ali mislim ono....budući policajac????
hahaha to je bilo pitanje, niti se bojim krvi niti igle :) A sta se tice zanimanja primjetio sam da te ide kosarka, zato i ides u policiju, sritno brate ;)