- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da je u postajama u zagrebu
Gdje je smještaj za vrijeme prakse? Na akademiji ili?
prodi kroz temu imas na par mista napisano detaljnije od korisnika fila
Hvala unaprijed ;)
Je li netko zna što bude iz Informatike i engeskog u testu? :)
hvalaa:)
govori ti ispitivac koliko je vremena proslo, za sat ne znam
engleski i informatika su ti osnove osnova ( prodi kroz temu imas neke primjere ako te zanima)
koliko je realno skiniti vrime u trcanju za 20-25 sekundi da trcimo ispod 10 minuta za 5 bodova u 10-11 dana? jel ima neko da je pratija na sebi pa da je zna koliko mu je tribalo vremenski ?
Probaj trcat tako da pretrcis 1km u 4 min i onda 200 metara hodanja i opet 1km 4 min i opet 200m hodanja i tako svaki dan po malo
Hvala unaprijed ;)
da
Lijep pozdrav svima. Ima li netko iz Istre (Rovinj, Pula, Poreč...) da ide 15.4. na testiranja?
Kojim redosljedom idu vjezbe?
Ovim: http://www.mup.hr/UserDocsImages/topvijesti/2015/ozujak/natjecaj/Prilog%202.pdf
Jel ima netko one zadatke iz matematike sve točno rješene da pogledam rješenja i točan postupak?
Ekipa koja sutra probija ledenjak, drž' te se i samo jako, nemojte mi završit ko Titanik
Držim palčeve da prođete u što većem broju, sretno svima!
I probajte zapamtit što više tih pitanja s testova pa dojavite nama ostalima
Ma naci ce se neka dobra duša, siguran sam.. Nitko tu nista ne gubi s tim
JA sam u srijedu tek, kad se vratim kuci podijelit cu svoje iskustvo s vama definitivno, ovi koji su poslije mene, da bar znaju sta otprilike ocekivat
Neki su vec mozda pali,neki se jos bore ;)
Na pocetku kada ih prime previse pa ce nama na kraju svaku sitnicu gledati..
Na pocetku kada ih prime previse pa ce nama na kraju svaku sitnicu gledati..
Toga je i mene strah hhh
Ja sam 22.4. Imam osjecaj da me je vwca trema neg u vama koji ste danas otisli..ali eto ljudovi i ljudice koji ste otisli i koji ce te oticii prije mene,SRETNO VAM BILO svima naravno. :)