Sto se tice tih ozljeda samo suti i ne govori im nista hah zubi ti nece bit problem, bitno da su ti prednji citavi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice tih ozljeda samo suti i ne govori im nista hah zubi ti nece bit problem, bitno da su ti prednji citavi
Ne pise u ljecnickom kartonu doktora opce prakse kojeg donesemo za ozljede koje smo imali?
Imam mali oziljak na koljenu mislis da ce to vidjet(skidamo se goli na ljecnickom il?) :D
Hvala na odg. Moram se poceti pripremat D
Ja koja sam strukovna škola uvijek sam sala svjedodžbe svih četiri razreda i svjedodžbu o završnom radu. Nisam sigurna kako je kod gimnazijskog programa.
Ne treba državna matura, samo preslike svjedodžbi svih razreda srednje škola i svjedodžba završnog ispita.
Imam pitanje, odgovor sam trazila cak i u zakonu gdje su navedene "bolesti i ostalo" sto nece proci ali nisam pronasla.
Znaci imam 3 pitanja...
1.) dali moj oziljak na nadlaktici noze predstavljati problem?
2.) imam sipku u nozi ali sve normalno mogu raditi znaci izljecena sam :D dali ce me na tome rusiti?
3.) dali svi zubi moraju biti "savrseni" ili mogu poneki nedostajati ali da nije ni jedan pokvaren?
Ima li netko s podrucja Vz-Ck-Kž da se planira javiti?
Mislim da 3 zuba mogu nedostajati ali nisam siguran, ako ti je koji pokvaren samo ti kazu da to rjesis
Mislim da je bilo prošle godine 12:49 norma, a za 5 bodova bilo je 9:56
Svjetski rekord na 2000m iznosi 4:44,79, a ti trcis 2400 ispod 5min... Svaka čast
Ovdje svi već do kriminalistike dogurali
Nije nikom bit trcat 12 min, nego 9, za svih 5 bodova. al iskreno više se triba pripremat za testove, fizicki dio donosi najmanje bodova
http://www.mup.hr/UserDocsImages/topvijesti/2015/ozujak/natjecaj/Prilog%202.pdf
Tu su ti norme i ocjene na fizicki dio.
Šta se tice motivacijskog ovisi o komisji. cuja san da je prosle godine u Splitu par ljudi pitalo odakle su? jel izlaze vani u Haciendu? (nocni klub u Vodicama, za one koji neznaju) di se kupaju?
Bave li se sporton? i takve stvari. Iz kojih oni mogu dosta zakljucit o osobi.