Jeli probao netko nazvati njih pa dobiti kakvu informaciju? Glupo je da jave u zadnji cas, vjerovatno neki moraju odraditi i otkazni rok.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno jednostavno pitanje. Kako to da ljudi padaju na lječničkom a svi su uglavnom aktivni tj bave se sprotom. Znaci ti koji su dogurali do lječničkog imali su dobre rezultate na testu fizičkih sposobnosti. Druga činjenica je da su svi mladi ljuid od od 18 pa do 25 možda. Prema tome pola populacije bi trebalo bit bolesno. Ja sam kao student medicine na vježbama radio sve pretrage od vida pa do EKG i mjerenja opterečejna glukoze i sve je normalno zdrav sam 100% osim vida malo. A ne bavim se sportom cak imam 5-6 kila viška.
Kakve to veze ima jesi li sportaš ili nisi?
Ne znam kakve kriterije ima policija, ali kad sam ja išao za vojsku bilo je ovako (pretpostavljam da je slično, vjerojatno nešto blaže):
govorim samo o nekim fizičkim nedostacima: ukoliko si ikad u životu imao ikakav prijelom kosti, teške bolesti, operacije, slabi zubi, problemi s testisima, vid, problemi s kičmom, "loša" krv, itd itd = nesposoban za vojsku
primjera radi: sa mnom je na pregledu bio moj kolega, inače vrhunski košarkašs rezultatima: on je proglašen nesposobnim jer ima spuštena stopala, a ja koji nisam sportaš sam sposoban.
iznenadio bi se koliko je ljudi proglašeno "nesposobnim", a svaki slobodni trenutak trčkaraju, igraju stolni tenisi itd...
Jedno jednostavno pitanje. Kako to da ljudi padaju na lječničkom a svi su uglavnom aktivni tj bave se sprotom. Znaci ti koji su dogurali do lječničkog imali su dobre rezultate na testu fizičkih sposobnosti. Druga činjenica je da su svi mladi ljuid od od 18 pa do 25 možda. Prema tome pola populacije bi trebalo bit bolesno. Ja sam kao student medicine na vježbama radio sve pretrage od vida pa do EKG i mjerenja opterečejna glukoze i sve je normalno zdrav sam 100% osim vida malo. A ne bavim se sportom cak imam 5-6 kila viška.
Kakve to veze ima jesi li sportaš ili nisi?
Ne znam kakve kriterije ima policija, ali kad sam ja išao za vojsku bilo je ovako (pretpostavljam da je slično, vjerojatno nešto blaže):
govorim samo o nekim fizičkim nedostacima: ukoliko si ikad u životu imao ikakav prijelom kosti, teške bolesti, operacije, slabi zubi, problemi s testisima, vid, problemi s kičmom, "loša" krv, itd itd = nesposoban za vojsku
primjera radi: sa mnom je na pregledu bio moj kolega, inače vrhunski košarkašs rezultatima: on je proglašen nesposobnim jer ima spuštena stopala, a ja koji nisam sportaš sam sposoban.
iznenadio bi se koliko je ljudi proglašeno "nesposobnim", a svaki slobodni trenutak trčkaraju, igraju stolni tenisi itd...
Malo je ironično nesposoban za vojsku a da je rat u pitanju svi su onda kao sposobni. Primjer Američki rezervni sastav pun je prosječnih ljudi koji još uz to imaju malo veći BMI i ko zna koliko još nedostataka pa ih šalju u afganistan.
Ovaj tjedan bi mogli zvati naknadno na ljecnicki (NE DRZITE ME ZA RIJEC)
Sumnjam da ce biti naknadnog zvanja...
Sumnjam da ce biti naknadnog zvanja...
Kako si to zakljucio?
Sumnjam da je 55 ljudi palo na ljecnickom, vecina onih koji su morali ponavljati neki pregled je prosla iduci dan. Ja sam bio 12.6. i mozda je palo 2-3 ljudi.
Sumnjam da je 55 ljudi palo na ljecnickom, vecina onih koji su morali ponavljati neki pregled je prosla iduci dan. Ja sam bio 12.6. i mozda je palo 2-3 ljudi.
;)
;)
Vjerovatno onda ti bolje znas, nego oni u ministarstvu haha
Rekao sam da sumnjam ne da znam... Nadam se da sam u krivu...
Meni su rekli da ce morati jos min 60-ak osoba naknadno pozvati na lijecnicki
Ne, ja sam bio sav izgreban po rukama i nogama, samo pitaju otkud to...
cekaj onda jeis ti pozvana na ljecnicki ili nisi bila
evo mene su zvali danas, pozvan sam 15. 7. :-)
evo mene su zvali danas, pozvan sam 15. 7. :-)
Valjda zovu samo telefonski, sta nece izac na stranici??
Ma mene nitko nije zvao haha :')
Zanima me dali je problem ako se ima piercing?
Je!
Toliki problem da odma ruše?
Samo ću ti reći da je problem i da ruše zbog toga jer mi se neda objasnjavat, puno je tema na to pitanje
osobna dostojnost za obavljanje policijske sluzbe.... pise u natjecaju....
Pa ako mislis na akadmiju sta ce ti pirsing nema teorije da prodes ako imas. A bar to nije tesko izvaditi i maknuti pa nije to tetovaža. Napravite si da vama bolje bude 😊
Naravno da nije problem skinut pirs, namjeravam ga i maknut na lječničkom. Ako treba i za stalno :)
Naravno da nije problem skinut pirs, namjeravam ga i maknut na lječničkom. Ako treba i za stalno :)
Tebe je onda zvalo na ljecnicki ili?
Da
i ja sam pozvan 15.7 :)
na koji broj ste zvali?