Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
Lukarg kaže...
danny89 kaže...
Lukarg kaže...

svake godine nakon ljecnickoga zovu i naknadno druge ljude koji nisu bili unutar ovih 380 jer ih padne dosta na ljecnickome a ove godine ih je palo  oko 100-njak mozda cak i vise ...a svi oni koji su prosli ljecnicki su upali na policijsku akademiju pogotovo oni koji su bili od 08.06. do 15.06. 

de se cuj sto pricas...istina..koji su prosli lijecnicki upadaju...Al pazi ovaj dio POGOTOVO ONI KOJI SU BILI OD 8.6-15.-6.

Kakve ti nebuloze pricas...Kao ako ce ih jos pozvati...aa stobje s onima od 16. I 17.

Kakve se gluposti ovdje sire...druge ce naknadno zvati aa ovi  od zadnja dva dana su nestali ha?!Svaka cast onima koji hoce pomoci s nekakvim informacijama...Al punoo je onih koji hoce stvarati razdor, paniku i svadju...Zalosno

gledaj ne stvaran ti nikakvu paniku i svadu niti ti nebuloze pricam ...ugl posto se islo po bodovnoj listi na ljwcnicki dio ljudi koji su bili 16.06 i cijela grupa dana 17.06 su visak tj nisu u onih 325...ee sada ti se tu kako i svake godine dogode mracne sile i ljudi neobjasnjivo nestanu tj ne upadnu na akademiju iako su na  ljecnicki  prosli  to ti govorim iz pouzdanih izvora ljudi se naknadno zovu i upadaju na akademiju a ovi drugi ne....i pošto su mi prijatelji bili 15,16,17...ovome koji je bija 15,06 na kraju ljecnickoga cijeloj grupi su rekli da se vide ponovo u 9  mjesecu ...dok su grupama dana 16,17 rekli da prate mupovu stranicu ...

Toliko ih je palo, da ih cak i manjka ima! Jer ih je sigurno palo vise od 55! Sto znaci da ce svi biti pozvani na akademiju.

Druga stvar da ih je ljecnicki proslo npr 340 ljudi, onda bi morali ovih 15 likvidirati sa liste, a posto ih je proslo jedva 300 znaci da ce SVI koji su prosli biti pozvani. Cak ce zvati jos sa liste na ljecnicki

10 godina
neaktivan
momo3210 kaže...
Lukarg kaže...
danny89 kaže...
Lukarg kaže...

svake godine nakon ljecnickoga zovu i naknadno druge ljude koji nisu bili unutar ovih 380 jer ih padne dosta na ljecnickome a ove godine ih je palo  oko 100-njak mozda cak i vise ...a svi oni koji su prosli ljecnicki su upali na policijsku akademiju pogotovo oni koji su bili od 08.06. do 15.06. 

de se cuj sto pricas...istina..koji su prosli lijecnicki upadaju...Al pazi ovaj dio POGOTOVO ONI KOJI SU BILI OD 8.6-15.-6.

Kakve ti nebuloze pricas...Kao ako ce ih jos pozvati...aa stobje s onima od 16. I 17.

Kakve se gluposti ovdje sire...druge ce naknadno zvati aa ovi  od zadnja dva dana su nestali ha?!Svaka cast onima koji hoce pomoci s nekakvim informacijama...Al punoo je onih koji hoce stvarati razdor, paniku i svadju...Zalosno

gledaj ne stvaran ti nikakvu paniku i svadu niti ti nebuloze pricam ...ugl posto se islo po bodovnoj listi na ljwcnicki dio ljudi koji su bili 16.06 i cijela grupa dana 17.06 su visak tj nisu u onih 325...ee sada ti se tu kako i svake godine dogode mracne sile i ljudi neobjasnjivo nestanu tj ne upadnu na akademiju iako su na  ljecnicki  prosli  to ti govorim iz pouzdanih izvora ljudi se naknadno zovu i upadaju na akademiju a ovi drugi ne....i pošto su mi prijatelji bili 15,16,17...ovome koji je bija 15,06 na kraju ljecnickoga cijeloj grupi su rekli da se vide ponovo u 9  mjesecu ...dok su grupama dana 16,17 rekli da prate mupovu stranicu ...

Toliko ih je palo, da ih cak i manjka ima! Jer ih je sigurno palo vise od 55! Sto znaci da ce svi biti pozvani na akademiju.

Druga stvar da ih je ljecnicki proslo npr 340 ljudi, onda bi morali ovih 15 likvidirati sa liste, a posto ih je proslo jedva 300 znaci da ce SVI koji su prosli biti pozvani. Cak ce zvati jos sa liste na ljecnicki

A vi ostali ako ste imalo pametni prestat cete slusat ove price "rekla-kazala". 

10 godina
neaktivan

..

10 godina
neaktivan

10 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 14:15 (XYMMM).
10 godina
neaktivan

Na dodatnu komisiju ides odma i na nju idu idu 15 20 kandidata od tih 15 20 odma ih je palo 6-7vecinom radi vida ali ima i neato radi tetovaze od ostalih nesto puste odma a od nekih traze ponavljanje nalaza ti sta ponavljaju krvnu sliku vecinom produ svi sad sve je ovo rekla kazala ja vjerujem da fali koji kandidat a da svi koji su prosli ljecnicki ce bit pozvani na akademiji

10 godina
neaktivan
XYMMM kaže...
momo3210 kaže...

Nisu svi pali od npr. tih tvojih 55, 30 još ide na dodatnu komisiju i stavljeni su na čekanje da dostave dodatne dokumente, tako da ih nema manjka, od 8 do 12.06. kandidati koji su sve zadovoljili biti će pozivani na akademiju a kandidati iz ostale 2 grupe koje su bile 16, i 17 ako su višak neće biti pozivani.

Tih 55 je sigurno palo, znaci tu sam kontala one koji su sigurno pali, a ne koji moraju ponovit nalaze il slicno

10 godina
neaktivan
XYMMM kaže...
momo3210 kaže...

Nisu svi pali od npr. tih tvojih 55, 30 još ide na dodatnu komisiju i stavljeni su na čekanje da dostave dodatne dokumente, tako da ih nema manjka, od 8 do 12.06. kandidati koji su sve zadovoljili biti će pozivani na akademiju a kandidati iz ostale 2 grupe koje su bile 16, i 17 ako su višak neće biti pozivani.

Od 8.6. do 12.6. je cca 250 kandidata pod uvjetom da su svi prosli ( a svi znamo da nisu svi prolazili). I sada, na osnovu toga te ja pitam odaakle ti molim te to sto pises? 

Ostalo je jos 3 dana nakon toga ( 15., 16. i 17.), sta su to budale, isli na lijecnicki eto tako jer im je dosadno?!
Dajte ljudi, molim vas. Ne pisite tu bezveze gluposti. Stavite se na mjesto nekoga ko je isao zadnji dan na lijecnicki i prosao i sad mu tu neki XY (nije ni bitno) napise, necete biti pozvani. I ovako nas sve ubija ovo iscekivanje tako da... nema potrebe za ovakvim izjavama.

10 godina
neaktivan

Šta pricas ti " pogotovo oni koji su bili od 8. Do 15.6."?!! Šta bi to trebalo značit?! Da ljudi koji su bili 16. I 17. Imaju manje šanse?! Nemoj pričat bezveze čovječe....

10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

da se ne raspravljamo oko toga ko je upa ko nije sve cemo znati uskoro.....posto je ove godine sve ubrzano  islo ako vas ne zovu do 15.07 tj niko nista ne javi  znaci da su ljudi isli na godisnji jer sada oni vecinom svi odlaze na godisnje al ce vam javiti sigurno dva tjedna prije pocetka akademije negdje oko 15.8....zvati ce vas na mobitel isto kako i na svako dodatno testiranje (motivacijski i ljecnicki) a na mup-ovoj web stranici neznam hoce li biti lista svih koji su upali ili ce se opet unositi oib a ako vas ne bude  nigdje niste prosli ....ugl sve ce se znat uskoro i sretnoo

10 godina
neaktivan

Ne širi ljudima paniku svojim nebulozama al stvarno?! Jel se slušaš što pricas?? Kažeš da od 55 što je palo njih 30 mora dodatne nalaze napravit. Ne nego ih je minimum 55,60 palo znači to ih je sigurno toliko palo A ovi što moraju nalaze ponovit netko prođe a netko padne. I što bi s liste zvali a ove 15,16,17 ne, onda te ljude koji su tih zadnjih dana bili nebi ni slali ponovit nalaze rekli bi idite kuci. Jaoo hahaa 

Ajde malo promisli šta pricas. Pozz

10 godina
neaktivan

To sve što pišemo mi tu nije ništa sigurno, samo nagađanja, ne znamo mi ni hoćemo li ili nećemo biti svi pozvani, a najmanje znamo ko će biti pozvan a ko ne... Ovo određivanje datuma onih koji će biti pozvani je više komično... Zato ne sprdajte se sami sa sobom i ne stvarajte paniku bezveze, ne znamo još ništa i to je to... Bezveze stvarate svađu.

10 godina
neaktivan

I ne brinite se, neće te datume za "nepozvane" napisati netko tko nije među ovima koji će po njihovom biti pozvani ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 22:31 (tejjja.dp).
10 godina
neaktivan

sada cu vam ja nesto reci ....curu koju poznam bila je 9.6 na lijecnickom i prosla je ..rekli su joj da prati na stranicama mup-a kada pocinje tako je ona meni rekla ....ja sam bila 17.06 i u toj grupi palo ih je 3 ili 4 nisam sto posto sigurna a nas koji smo prosli dosao je onaj gospodin iz komsije i svi smo bili ispred sobe 205  i rekao je da sada one koje procita da za njih pocinje novi zivot u 9.mjesecu ,tako da neznam od kud nekim pojedincima informacije da su nam rekli da nek samo pratimo na stranicama jer to je potpuno kriva informacija. Vec dugo pratim pol.akademiju i mislim da bi brzo trebali rec ko je pozvan a ko nije jer do sada je to islo dosta sporo i kolko sam skuzila lijecnicki su bili u 8. mj. a sada ide sve to brzo ....ugl...svima puno srece i ne sirite paniku s krivim informacijama ....lp....

10 godina
neaktivan

Nisu nikakve gluposti i nagadjanja ovo oko 16.,17. Ljudi govore realno, datumi ljecnickog su odredjivani po rang listi a ne po imenu i prezimenu, sto znaci da je prvih cetrdesetak pozvano prvi dan i tako dalje po danima imao sam frenda koji je isao prvi dan, na motivacijskom su mu rekli da je 30 i neki na listi, ja sam isao za dva dana, u srijedu, bio sam 98. A frendica za jos dva dana, u petak, bila je 140 i neka, prezimena nam pocinju redom na J, Z i N... Znaci pozvano nas je ukupno 380 a prima nas se 325, e sad ako je kroz dane otpalo dovoljno kandidata da se primi 325 onda ce svi koji su i 17. bili na ljecnickom biti pozvani, opet ako nas je ostalo previse, moze se dogodit i da cijela grupa 17. nebude pozvana jel bi nas bez njih bilo oko 320(sto je vrlo malo vjerojatno), grupa koja se zove zadnji dan je ajmo rec "rezervna grupa" jer je s njom kandidata 325+, sto znaci da ta zadnja grupa popunjava mjesta oslobodena padom kandidata iz prijasnjih dana. Oni koji su bili 15. mislim da nema panike da nece bit pozvani ako su prosli ljecnicki. Ovo mi je pricala zena koja radi u policiji i ne pricam bezveze nego samo realno sta se moze ocekivat...

10 godina
neaktivan

Ma jok, kakva rezervna grupa

Tako je uvijek...oni već znaju koliko ljudi otpada na ljecnickom i to će tako uvijek biti, zovu 380 padne po svakoj grupi oko 10 i na kraju ostane 300 i još zovu s liste i to ti je to prijatelju

Puno ih opada i to ti je to...i na ljecnicki ne zovu puno ljudi tako da svi koji prođu imaju 100% šansu

E sad zašto je netko 17. A neko 8. U to nebi htio ulazit

Možda smo tako eto ispali što nema nikakve veze s bodovima tko zna..

12 godina
neaktivan
police officer kaže...

Tako je uvijek...oni već znaju koliko ljudi otpada na ljecnickom i to će tako uvijek biti, zovu 380 padne po svakoj grupi oko 10 i na kraju ostane 300 i još zovu s liste i to ti je to prijatelju

Puno ih opada i to ti je to...i na ljecnicki ne zovu puno ljudi tako da svi koji prođu imaju 100% šansu

Ima veze sa bodovima, na mupovoj stranici ti piše da se poziva prvih 380 ljudi sa bodovne liste...,a što se tiče zadnje dvije grupe imaju sreće što je po svakoj grupi približno palo 7-8 ljudi....

10 godina
neaktivan
police officer kaže...

Pa da kazem da se moze i nemora dogodit da itko iz grupe 17. nebude pozvan a da je prosao. I da zvani smo po listi s bodovima i to je 100 posto tocno a ti il vjeruj il nemoj...

10 godina
neaktivan

vidjet cemo sve ,nek javi neko ako ga budu zvali

16 godina
neaktivan

Jedno jednostavno pitanje. Kako to da ljudi padaju na lječničkom a svi su uglavnom aktivni tj bave se sprotom. Znaci ti koji su dogurali do lječničkog imali su dobre rezultate na testu fizičkih sposobnosti.  Druga činjenica je da su svi mladi ljuid od od 18 pa do 25 možda. Prema tome pola populacije bi trebalo bit bolesno. Ja sam kao student medicine na vježbama radio sve pretrage od vida pa do EKG i mjerenja opterečejna glukoze i sve je normalno zdrav sam 100% osim vida malo. A ne bavim se sportom cak imam 5-6 kila viška.

10 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Jedno jednostavno pitanje. Kako to da ljudi padaju na lječničkom a svi su uglavnom aktivni tj bave se sprotom. Znaci ti koji su dogurali do lječničkog imali su dobre rezultate na testu fizičkih sposobnosti.  Druga činjenica je da su svi mladi ljuid od od 18 pa do 25 možda. Prema tome pola populacije bi trebalo bit bolesno. Ja sam kao student medicine na vježbama radio sve pretrage od vida pa do EKG i mjerenja opterečejna glukoze i sve je normalno zdrav sam 100% osim vida malo. A ne bavim se sportom cak imam 5-6 kila viška.

a vidis da nisi ni ti 100% zdrav neki zbog toga istog vida koji je tebi malo losiji padnu,a neki imaju tetovaze pa odmah padaju neki pojedine supstance u krvi lose itd...100 ljudi 100 cudi....i nije istina da se svi bave sportom od grupe 50 ljudi na ljecnickom mozda za njih 10-ak se vidi da se bave sportom...

16 godina
neaktivan
Lukarg kaže...
zeroname kaže...

a vidis da nisi ni ti 100% zdrav neki zbog toga istog vida koji je tebi malo losiji padnu,a neki imaju tetovaze pa odmah padaju neki pojedine supstance u krvi lose itd...100 ljudi 100 cudi....i nije istina da se svi bave sportom od grupe 50 ljudi na ljecnickom mozda za njih 10-ak se vidi da se bave sportom...

Ali opet nekakva fizička aktivnost mora postojat. Nemože osoba A samo tako doći i proći sve testove fizičke spremnosti. Sve te vježbe zahtjevaju neku pripremu.

10 godina
neaktivan
zeroname kaže...
Lukarg kaže...
zeroname kaže...

Ali opet nekakva fizička aktivnost mora postojat. Nemože osoba A samo tako doći i proći sve testove fizičke spremnosti. Sve te vježbe zahtjevaju neku pripremu.

ma svak ih je moga proci ko je kuci jednom napravija sve to...norme su stvarno smijesne a da stvar bude jos gora dosta pojedinaca je bilo na granici za prolaz

12 godina
neaktivan

Dali netko zna, ima li izbor borilackog sporta na akademiji ili neke druge aktivnosti? :)

13 godina
neaktivan

Svakako mislim da su uz samu rang listu koja se sastojala od ukupnog broja bodova sa testiranja, veliku ulogu imali i prosjek ocjena iz srednje škole, diploma sa fakluteta i posjedovanje kategorija u vozačkoj... 

13 godina
neaktivan
sm879 kaže...

Dali netko zna, ima li izbor borilackog sporta na akademiji ili neke druge aktivnosti? :)

Imas sekciju boksa i kickboxa,ali ako si vec trenirao nesto od ovoga ili nesto slicna tipa MMA,BJJ preporucam ti da nades neki klub u zagrebu,jer na sekcijama kreces od samih pocetaka,stav,gard,osnovni udarci itd....a u dogovoru s voditeljima dozvolit ce ti kasniji povratak na akademiju,ako krenes trenirat van akademije

10 godina
neaktivan

dali ko zna sta i kakav je zivot na akademiji ???

10 godina
neaktivan

Ima li netko kakve informacije kad ce se dalje zvat na lijecnicki?

10 godina
neaktivan

Ovo za to kakav je zivot na akademiji imas u ranijim postovima . To dal ce bit poziva za lijecnicki naknado se nezna ...jer mi koji smo prosli lijecnicki jos neznamo dal smo upali ....jedino ako je vjerovat njima na rijec kako su nam rekli ,barem u mojoj grupi da smo svi upali ...a dal je to tako niko nezna.....

10 godina
neaktivan

jeli saznao itko kad bih mogli pocet zvat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice