Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Može li netko tko je bio danas reci koliko ih je palo i na čemu sve?? Hvala na

10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
police officer kaže...

Može li netko tko je bio danas reci koliko ih je palo i na čemu sve?? Hvala na

Hm danas je palo 8-10

Većinom  vid i 1-2 tetovaže i to je to :)

10 godina
neaktivan

Zns li netko hoce li pozivati naknadno na ljecnicki one koji nisu pozvani ako ih je vise od 55 palo?

10 godina
neaktivan

Ja stvarno neznam to ali gle, ako se ne varam svaki dan padne oko 10 osoba pa si racunaj, po toj računici trebali bi zvat s liste 

10 godina
neaktivan
dp90 kaže...

Zns li netko hoce li pozivati naknadno na ljecnicki one koji nisu pozvani ako ih je vise od 55 palo?

Zvat će

10 godina
neaktivan

A zna li se otprilike koliko ih je do sad palo

10 godina
neaktivan

danas je od nas oko 50 prisutnih proslo nas 25-30 od toga ih je sigurno 10 palo i dosta njih moraju ponoviti pojedne nalaze krvi ugl ih vracaju zbog krvi sad oce li ti dodatni proci ili pasti nezna se ...a do sada ih je palo preko 60

10 godina
neaktivan
Pozz... Zna li netko koliko dugo nakon lijecnickog se cekaju konacni rezultati ...I koja je vjerojatnost ako smo sve prosli da upadamo na akademiju...??HVALA
12 godina
neaktivan
danny89 kaže...
Pozz... Zna li netko koliko dugo nakon lijecnickog se cekaju konacni rezultati ...I koja je vjerojatnost ako smo sve prosli da upadamo na akademiju...??HVALA

Mislim da ce tek u 8.mjesecu telefonski obavijestiti one koji su primljeni i popis primljenih vjerojatno objaviti na oglasnoj ploci škole ,ali ako si prošla ljecnicki onda si upala 99 % , ljeto je dugo pa taj 1% otpada na ono što oni ne mogu utjecati 

10 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 0:39 (Maki993).
10 godina
neaktivan

Čestitam svima koji su prošli! Sretno!

10 godina
neaktivan

Hvala, također

Koliko je prošlo u zadnjoj grupi? Kad bi trebalo pisat na mupu lista koji su primljeni? 

10 godina
neaktivan

Ovo čekanje ubija... Dala sam otkaz na poslu, ako me ne pozovu u banani sam  Valjda nam nisu lagali kad su rekli da je to to i da pratimo daljnje informacije :/

12 godina
neaktivan

Ma nemoj nista brinuti, samo ces se nacekati oko tog svega haha

10 godina
neaktivan

Izluditi do osmog mjeseca...

12 godina
neaktivan

Cak imam neki osjecaj da bi to sve moglo biti do kraja sedmog mj, ako ne ranije :) ove godine je sve nekako brze.. no opet, nikad ne znas s njima hh

10 godina
neaktivan

Svi koji su prosli ljecnicki ce biti pozvani. Ne sirite bezveze paniku i dezinformacije :)

I koliko znam uvijek zovu tjedan, dva prije pocetka ak

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 13:25 (momo3210).
11 godina
neaktivan

Ma bit će to sve ok ali ne bi preporučio davati otkaz jer nikad ne znaš,a pričekati još dva mjeseca za mene je ništa kad sam ja ovu misiju još počeo 2010

14 godina
momo3210 kaže...

Svi koji su prosli ljecnicki ce biti pozvani. Ne sirite bezveze paniku i dezinformacije :)

I koliko znam uvijek zovu tjedan, dva prije pocetka ak

Neće, primaju 325 ako se ne varam a pozvali su 385(tako nešto), šta ako ih prođe 350?

12 godina
neaktivan

Pozvano je 380 na lijecnicki a primaju 325.. na lijecnickom ti je palo minimalno 80 ljudi, ako ne i vise.. svaki dan po 10-15, 8 dana pa si racunaj.. 

10 godina
neaktivan

svake godine nakon ljecnickoga zovu i naknadno druge ljude koji nisu bili unutar ovih 380 jer ih padne dosta na ljecnickome a ove godine ih je palo  oko 100-njak mozda cak i vise ...a svi oni koji su prosli ljecnicki su upali na policijsku akademiju pogotovo oni koji su bili od 08.06. do 15.06. 

10 godina
neaktivan
Lukarg kaže...

svake godine nakon ljecnickoga zovu i naknadno druge ljude koji nisu bili unutar ovih 380 jer ih padne dosta na ljecnickome a ove godine ih je palo  oko 100-njak mozda cak i vise ...a svi oni koji su prosli ljecnicki su upali na policijsku akademiju pogotovo oni koji su bili od 08.06. do 15.06. 

de se cuj sto pricas...istina..koji su prosli lijecnicki upadaju...Al pazi ovaj dio POGOTOVO ONI KOJI SU BILI OD 8.6-15.-6.

Kakve ti nebuloze pricas...Kao ako ce ih jos pozvati...aa stobje s onima od 16. I 17.

Kakve se gluposti ovdje sire...druge ce naknadno zvati aa ovi  od zadnja dva dana su nestali ha?!Svaka cast onima koji hoce pomoci s nekakvim informacijama...Al punoo je onih koji hoce stvarati razdor, paniku i svadju...Zalosno

11 godina
neaktivan

Čestitke onima koji su pali (ne cinično, već iskreno)! Završite za neki zanat, Njemačka je otvorila tržište rada, lipo tamo radit i bit gospodin čovik, a ne gradjanin drugog reda za šaku kuna. Sretno, kako bilo.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
10 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

Čestitke onima koji su pali (ne cinično, već iskreno)! Završite za neki zanat, Njemačka je otvorila tržište rada, lipo tamo radit i bit gospodin čovik, a ne gradjanin drugog reda za šaku kuna. Sretno, kako bilo.

To sam čula već sto puta  Ali znaš šta, kad ti je to želja ne možeš protiv sebe, razmišljala sam sto puta da idem van i to, ali uvijek me vuklo to da ostvarim san i radim šta volim i gdje sam se jedino u budućnosti vidjela... A sad znam daje vani bolja lova, uvjeti života itd, ali raditi posao koji te ne zanima i u kojem ne uživaš ja ne bi mogla tako cijeli život... I vidjeti obitelj jednom godišnje doslovno :/ Svaka čast tko može! Istina radit ćemo za malu plaću, ali svi imamo priliku za daljnje školovanje, svako si kroji svoju sudbinu, ali i ako ostanemo samo na akademiji barem radimo ono što volimo i ne idemo s knedlom u grlu na posao :/ Masa ljudi radi za minimalac i žive, tako da plaća policajca (cca 4500) i nije baš toooliko loša, barem meni :) Želim reći samo da ne bi mogla cijeli život raditi ono što ne želim i biti nesretna, jer svi ti koji su otišli van plaću srcem za svojima i Hrvatskom... Ne suzbijam tvoje mišljenje, idi van ako ti je to želja, bolje je definitivno, samo koliko si sretan s tim šta radiš to je druga priča :)

10 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

To sam čula već sto puta  Ali znaš šta, kad ti je to želja ne možeš protiv sebe, razmišljala sam sto puta da idem van i to, ali uvijek me vuklo to da ostvarim san i radim šta volim i gdje sam se jedino u budućnosti vidjela... A sad znam da je vani bolja lova, uvjeti života itd, ali raditi posao koji te ne zanima i u kojem ne uživaš ja ne bi mogla tako cijeli život... I vidjeti obitelj jednom godišnje doslovno :/ Svaka čast tko može! Istina radit ćemo za malu plaću, ali svi imamo priliku za daljnje školovanje, svako si kroji svoju sudbinu, ali i ako ostanemo samo na akademiji barem radimo ono što volimo i ne idemo s knedlom u grlu na posao :/ Masa ljudi radi za minimalac i žive, tako da plaća policajca (cca 4500) i nije baš toooliko loša, barem meni :) Želim reći samo da ne bi mogla cijeli život raditi ono što ne želim i biti nesretna, jer svi ti koji su otišli van plaću srcem za svojima i Hrvatskom... Ne suzbijam tvoje mišljenje, idi van ako ti je to želja, bolje je definitivno, samo koliko si sretan s tim šta radiš to je druga priča :)

11 godina
neaktivan

Potpisujem sve šta si rekla, al da je bar sustav uredjen kao u npr. Njemačkoj, da se cijeni moral, red i rad, a ne podobnost i veza. Šikaniranje da ne govorim.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
10 godina
neaktivan

Istina da, ali valjda će jednom biti bolje, mora, jer gore od ovoga ne ide XD

10 godina
neaktivan

A kada ce zvati zna li netko ove sto nisu zvali na lijecničko i hoce li zvati?

10 godina
neaktivan
danny89 kaže...
Lukarg kaže...

de se cuj sto pricas...istina..koji su prosli lijecnicki upadaju...Al pazi ovaj dio POGOTOVO ONI KOJI SU BILI OD 8.6-15.-6.

Kakve ti nebuloze pricas...Kao ako ce ih jos pozvati...aa stobje s onima od 16. I 17.

Kakve se gluposti ovdje sire...druge ce naknadno zvati aa ovi  od zadnja dva dana su nestali ha?!Svaka cast onima koji hoce pomoci s nekakvim informacijama...Al punoo je onih koji hoce stvarati razdor, paniku i svadju...Zalosno

gledaj ne stvaran ti nikakvu paniku i svadu niti ti nebuloze pricam ...ugl posto se islo po bodovnoj listi na ljwcnicki dio ljudi koji su bili 16.06 i cijela grupa dana 17.06 su visak tj nisu u onih 325...ee sada ti se tu kako i svake godine dogode mracne sile i ljudi neobjasnjivo nestanu tj ne upadnu na akademiju iako su na  ljecnicki  prosli  to ti govorim iz pouzdanih izvora ljudi se naknadno zovu i upadaju na akademiju a ovi drugi ne....i pošto su mi prijatelji bili 15,16,17...ovome koji je bija 15,06 na kraju ljecnickoga cijeloj grupi su rekli da se vide ponovo u 9  mjesecu ...dok su grupama dana 16,17 rekli da prate mupovu stranicu ...

10 godina
neaktivan

Ja sam bio 16 i na kraju su nam cestitalu i rekli da se nadaju da cemo bit dobri policajci i policajke

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice