Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb
Evo malo da vam dam neke sviježe informacije! Naravno da ima onih koji će završiti a neče biti sposobni napisati kaznu ili će napraviti sve da dobiju bolji ugled! Policajka lažirala rezultate rada http://www.posao.hr/clanci/vijesti/zanimljivosti/policajka-lazirala-rezultate-rada/3890/ , dok će biti i ovakvih http://www.posao.hr/clanci/vijesti/zanimljivosti/mlada-zagrebacka-policajka-opljackanom-splicaninu-posudila-1000-kuna/4679/ , naravno kada završite školovanje ili ćete biti nesuđeni policajci http://www.posao.hr/clanci/vijesti/hrvatska/zasto-570-mladih-policajaca-sjedi-doma-i-nista-ne-radi/3078/ ili čete naći posao! Tako da dobro razmislite prije nego li donesete odluku da baš želite upisati PA i imate li vremena i snage!

A za neinformirane pročitajte si ovdje http://www.posao.hr/clanci/vijesti/trziste-rada/na-325-mjesta-u-policiji-navalilo-3249-kandidata/6160/ Plaća pozornika ne prelazi 4000 kuna, a s dodacima za rad u smjenama, subotom i nedjeljom može porasti za još 500-600 kuna. One koji uspiju doći do željenog posla čeka jako težak posao.
Policajci rade u tri smjene, s tim da su ponekad te smjene raspoređene na način da se radi 12 sati u komadu, pa se 24 sati odmara, pa onda još 12 sati rada, pa 48 sati odmora. No, bez obzira na to rade li ili ne, imaju ograničenu slobodu u planiranju slobodnog vremena, jer se moraju odazvati na poziv i doći na posao kada god to zahtijevaju izvanredne situacije.

Ružni prizori
Naravno, zanimanje samo po sebi nosi i opasnost za život i zdravlje, ali i psihu, jer će se svaki policajac tijekom svojeg radnog vijeka nagledati zaista ružnih prizora. Policajci u uniformi uvijek su prvi na mjestu nesreća ili zločina. Čekaju ih i osiguravanja raznih rizičnih događaja, poput nogometnih utakmica, prosvjeda gladnih radnika, gay-prideova, deložacija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 23:28 (ENCHANTRESS).
16 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
fila2208 kaže...
sebosdebos kaže...

bravo car na postu..ja se slažem s tobom, samo bi nadodo još da za tih 90 % ljudi šta će i bit na akademiji nisu za taj posao jer ko prvo nemaju srce  da reagiraju pravilno u svakoj situaciji, ulicaa je ulica nije to igrica.. uz to još da kažem da idu u policiji samo zbog sigurnog posla, bez ikakve vizije i željom kao što car22 kaže da to želi radit i da će to s užitkom radit.. oveee s faxom šta misle da su privilegirani, ne bi ni primio, samo kriminalistiku priznajem za policiju, a ne da se hvale s ekonomijom i takvim glupostima.. idi brate onda budi ekonom.. ;) živili svi sa vizijom i iskrenom željom za tim, poslom, a vi ostali pokemoni otpast će te kad tad, ili će vas sustav pojest ili prave kolege tamo :) 

Tko to kaže i misli? samo smo razgovarali kakva je razlika ako imaš neku školu.

Osobno sam to skrivao dok nisam morao o tome tamo otvoreno pričati. Privilegije na taj račun mi nisu potrebne jer sam pokazao rezulatatima dovoljno.

Našao sam se prozvan jer sam bio u toj priči, eto toliko.

Hahahah ti misliš da jedan pravnik ne bi bio dobar inspektor e ako je tako onda si stvarno neupućen. Bilo je ljudi koji su završili pmf ili fer pa su radili kao inspektori. To ne umanjuje njohove sposobnosti već je veliki plus.

15 godina
zeroname kaže...
fila2208 kaže...
sebosdebos kaže...

bravo car na postu..ja se slažem s tobom, samo bi nadodo još da za tih 90 % ljudi šta će i bit na akademiji nisu za taj posao jer ko prvo nemaju srce  da reagiraju pravilno u svakoj situaciji, ulicaa je ulica nije to igrica.. uz to još da kažem da idu u policiji samo zbog sigurnog posla, bez ikakve vizije i željom kao što car22 kaže da to želi radit i da će to s užitkom radit.. oveee s faxom šta misle da su privilegirani, ne bi ni primio, samo kriminalistiku priznajem za policiju, a ne da se hvale s ekonomijom i takvim glupostima.. idi brate onda budi ekonom.. ;) živili svi sa vizijom i iskrenom željom za tim, poslom, a vi ostali pokemoni otpast će te kad tad, ili će vas sustav pojest ili prave kolege tamo :) 

Tko to kaže i misli? samo smo razgovarali kakva je razlika ako imaš neku školu.

Osobno sam to skrivao dok nisam morao o tome tamo otvoreno pričati. Privilegije na taj račun mi nisu potrebne jer sam pokazao rezulatatima dovoljno.

Našao sam se prozvan jer sam bio u toj priči, eto toliko.

Hahahah ti misliš da jedan pravnik ne bi bio dobar inspektor e ako je tako onda si stvarno neupućen. Bilo je ljudi koji su završili pmf ili fer pa su radili kao inspektori. To ne umanjuje njohove sposobnosti već je veliki plus.

Ako govoriš meni, ne brini, znam i svjestan sam toga. Koji god fax zavšrio u velikoj si prednosti nad onime koji nije.

Fax nije samo jedan smjer već skupina kolegija u kojima puno naučiš.

Tako sam na svom faxu puno naučio o ekonomiji, statistici, elektrotehnici, ergonomiji, raznim rodovima fizike itd...ne kažem da će takvo što pomoći u policijskom poslu konkrento, ali opet, u prednosti si kao osoba sa više znanja od običnog sss smjera.

I bez uvrede ikome, samo konstatiramo.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
11 godina
neaktivan
ja sam napravio 27 propadanja( sto ti zoves zgibovi) 30 trbusnjaka, trcanje 9 30 poligon 8,0 za skok u dalj nisam siguran ali je za max. a ti si vjerojatno onaj koji je bio na testiranju kad i ja i pricao da je roden za policajca zato sto voli oruzje. hahah. a kak mi ne bi bile smjesne te rambo robocop price.
11 godina
protjeran
edotata kaže...
ja sam napravio 27 propadanja( sto ti zoves zgibovi) 30 trbusnjaka, trcanje 9 30 poligon 8,0 za skok u dalj nisam siguran ali je za max. a ti si vjerojatno onaj koji je bio na testiranju kad i ja i pricao da je roden za policajca zato sto voli oruzje. hahah. a kak mi ne bi bile smjesne te rambo robocop price.

Ja sam bio 11.4 i taj dan u mojoj grupi nitko nije napravio takve rezultate na testiranjima. Nadalje, još uvijek mi nije jasno sa kim se ti svađaš ovdje uopće, ako si imao tako dobre rezultate onda nemaš razloga za brigu.

11 godina
neaktivan

da sorry nismo onda bili isti dan. zamjenio sam te s jednim rambom. 

15 godina

baš ste pokazali zrelost za policiju ovdej pisajući gluposti po forumu, srećom pa ne čitaju forume {#}

11 godina
neaktivan

ti se anđele javljaš, zbog takvih pokemona poput tebe sam moro i napisat nešto jer nisam više mogo ovo čitat... ali dobroo, nadam se da ćemo se vidjet tamo gdje je mjesto za zdravu konkurenciju i da mi ti jednog dana budeš inspektor :)

15 godina
sebosdebos kaže...

ti se anđele javljaš, zbog takvih pokemona poput tebe sam moro i napisat nešto jer nisam više mogo ovo čitat... ali dobroo, nadam se da ćemo se vidjet tamo gdje je mjesto za zdravu konkurenciju i da mi ti jednog dana budeš inspektor :)

Nego šta bit ću ti nadređeni a ti ćeš morati slušati kao bubica.

Sam sebe stavljaš u podređeni položaj, trebao si možda ići za butlera ili služavku, možda bi bolje prošao.

Ajde dosta glupiranja, jesu te provjere sad gotove...od jednih čujem da jesu, od drugih da nisu?

Jel ima tko uvid kad bi mogli zvat na lječnički? tamo 6.mjesec vjerovatno.

11 godina
neaktivan

ti si isto neki 

Jean-Claude Van Damme
15 godina
edotata kaže...

ti si isto neki 

Jean-Claude Van Damme

Sad si me podsjetio na jedan super vic.

Šeta se policajac ulicom kad začu iz grm šuštanje.

Pita tko je to tamo, iz grma se začuje:Jean-Claude Van Damme.

Veli on važno, ajmo sva 4 sa rukama u zraku iziđite van.

11 godina
neaktivan

aj ti sine igricee igrat, nisi ti za stvaran svijet..

15 godina
sebosdebos kaže...

aj ti sine igricee igrat, nisi ti za stvaran svijet..

odlično!

hvala.

11 godina
neaktivan

Svi koji su bili na provjerama biti ce pozvani na ljecnicki...tako je barem bilo prosle dvije godine. Nakon famozne komisije zove se oko 350 ljudi na provjere te oni idu na ljecnicki.Uvijek uzmu vise ljudi jel dosta ljudi padne(vid i sluh).

11 godina
neaktivan

a provjera trajee još , ne znam jel do kraja tjedna al jučer i dns sigurno još..

11 godina
neaktivan
sebosdebos kaže...

a provjera trajee još , ne znam jel do kraja tjedna al jučer i dns sigurno još..

A kako ti to znas? 

11 godina
neaktivan

Bili su jucer kod mene, tak da znam da je jučer trajala provjera :)

11 godina
neaktivan

Onda popis nece biti do 6 mjeseca...i sad je pitanje jel su zvali sve sa motivacijskog? Jel proslih godina su pricali da im je skupo raditi provjeru za sve...

17 godina
fila2208 kaže...
witcherlood kaže...

Pozz ekipa :) Bi mogel neko napisati kaj se sve traži na lječničkom, kak je procedura, di se najviše pada i ono najvažnije dal se tam još kakvi ispiti rješavaju kao dok ideš na vozački jer sam čul od nekih ljudih da se rješava makar po mojemu nema logike jer smo to sve već prošli :D

Imam ja šalabahter za lječnički, poslat ću ti.

{#}

To je to, sigurnost i povjerenje u ekipu koja vara na liječničkim pregledima, psihotestovima itd. A sve to sa srednjom školom... Wooohooo!

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
11 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...
fila2208 kaže...
witcherlood kaže...

Pozz ekipa :) Bi mogel neko napisati kaj se sve traži na lječničkom, kak je procedura, di se najviše pada i ono najvažnije dal se tam još kakvi ispiti rješavaju kao dok ideš na vozački jer sam čul od nekih ljudih da se rješava makar po mojemu nema logike jer smo to sve već prošli :D

Imam ja šalabahter za lječnički, poslat ću ti.

{#}

To je to, sigurnost i povjerenje u ekipu koja vara na liječničkim pregledima, psihotestovima itd. A sve to sa srednjom školom... Wooohooo!

Mislim da je post od kolege bio sarkastican :)

11 godina
neaktivan

exonoob. nisu zvali sve s motivacijskog ja sam zvao akademiju rekla mi je gospođa da samo najbolji sa liste će bit sigurnosno provjereni. sad dal su svali 325, 500 il 1000 ljudi ja neznam.

11 godina
neaktivan

a meni to nije jasno za vid stvarno. ja sam bio na liječničkom za vojnog pilota i čak tamo je dozvoljena dioptrija. tak da ovo nema smisla, koda ne može bit policajac pa da ima i dioptriju 2 i pol ako sa lećama vidi normalno. svašta. 

11 godina
neaktivan
edotata kaže...

a meni to nije jasno za vid stvarno. ja sam bio na liječničkom za vojnog pilota i čak tamo je dozvoljena dioptrija. tak da ovo nema smisla, koda ne može bit policajac pa da ima i dioptriju 2 i pol ako sa lećama vidi normalno. svašta. 

Ma to su njihove fore da ruse cim vise ljudi...

11 godina
neaktivan
Citam malo te vase postove...i umirem od smijeha...lupate se u prsa s tim nekim fakultetima, a ko djeca pisete po forumu... I onda ste vi za policiju...ma vi i jeste za fakultet, idete na tu jadnu policiju jer nemozete s tim vasim faksom nigdje drugdje naci poso... I gleda se cjelokupna slika, znaci fizicka sprema, psihotestovi, testovi opceg znanja itd.... Na sigurnosnoj provjeri nece biti svi koji su bili na motivacijskom jer su na motivacijskom bili i oni jako lose rezulata i to im je rekla komisija... A znam 5 ljudi sto su super odradili sve i nisu pozvani dalje, tj na sigurnosnu provjeru...tako da krunicu u ruke i molite da uopce prodete, a ako imate debelu vezu onda uzivajte, jer je ona jaca od bilo kojeg bildera i fakulteta ;) Sretno svima... :D
11 godina
neaktivan
Specijalac kaže...
Citam malo te vase postove...i umirem od smijeha...lupate se u prsa s tim nekim fakultetima, a ko djeca pisete po forumu... I onda ste vi za policiju...ma vi i jeste za fakultet, idete na tu jadnu policiju jer nemozete s tim vasim faksom nigdje drugdje naci poso... I gleda se cjelokupna slika, znaci fizicka sprema, psihotestovi, testovi opceg znanja itd.... Na sigurnosnoj provjeri nece biti svi koji su bili na motivacijskom jer su na motivacijskom bili i oni jako lose rezulata i to im je rekla komisija... A znam 5 ljudi sto su super odradili sve i nisu pozvani dalje, tj na sigurnosnu provjeru...tako da krunicu u ruke i molite da uopce prodete, a ako imate debelu vezu onda uzivajte, jer je ona jaca od bilo kojeg bildera i fakulteta ;) Sretno svima... :D

Prijatelju pa ja znam frajera koji ti je imao 4 dipsa 13 minuta trcanje 15 trbusnjaka i 2.10 pa je pozvan na provjeru? Gdi je on skupio bodove...

11 godina
neaktivan
Upravo ono sta sam na kraju napiso DEBELA veza...
11 godina
neaktivan

mene su prosle godine bacili zbog 0,75 dioptrije..

11 godina
neaktivan
a u k. a sta su ti rekli ne mozes biti policajac ako imas 0.75? a sta onda ovi sadasnji koji imaju i 2 2 i pol haha.
11 godina
neaktivan

nisu nista rekli samo da sam pala zbog toga, dok u pravilnuku stoji da smijes imati do 0,75 a korigirani cak do 1, ove god ponesem naocale pa cemo vidjeti

13 godina
odjavljen
U moje vrijeme prije 6 god od nas 60 u grupi kolko nas je bilo na ljecnickom, palo ih je 20 zbog vida, rusili su sve koji su imali bilo koju dioptriju. To im je sistem eliminacije bio.
Kako je danas nebih znao, ali ako im je u cilju eliminirati veliki broj prijavljenih onda gledaju dlaku u jajetu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice