Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.667.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
4mal kaže...

sta lupate covjeku ko papige TD! ,ljepo vam sve napise i jos bi se svadjali kakva nezahvalnost , tebi kolega zelim naravno upis na akademiju {#}

Hvala. I ja tebi. Ma odlucio sam sve rec, jer kad vidim da neko dode iz sinja i padne na onom pitanju, padnem ja u depru, pa si zamisli kak je njemu. I to ajde da jedan. Kod nas 7 palo na testu osobnosti, a na testu inteligencije 11.

10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

koliko toleriraju vid?meni je na jedno oko -1,25 a na drugo -0,75.i okulista mi je rekao da mogu nositi leće i da oni neće to otkriti.

10 godina
neaktivan
šta cure rade?jeli se njima gleda malo kroz prste?haha
12 godina
neaktivan
hercy kaže...

koliko toleriraju vid?meni je na jedno oko -1,25 a na drugo -0,75.i okulista mi je rekao da mogu nositi leće i da oni neće to otkriti.

0.50 za zdrave, 0.70 za naocale. Mada su neke rusali i za 0.70

12 godina
neaktivan
hercy kaže...
šta cure rade?jeli se njima gleda malo kroz prste?haha

Sve sta i muski, i ne ne gleda im se kroz prste. Samo zene umjesto dipsvleva sklekovi.

10 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Si ti normalan? NIJE BITNO STA ZAOKRUZIS. TAMO CE TI RECI. IMAMO "SABLONU LAZI" KO CE ICI PO TOJ SABLONI PADA. Pa ja sam sve prosao, meni isto pao ti ili prosao, kazem ti ljudi padnu na glupostima. Svi razmisljaju koji je odgovor  tocan, umjesto da odgovre iskreno. A ti kako hoces. Kazem ti. Pitanje je BI LI IKADA UZEO POREZ ALI DA SE NIKADA, ALI PAZI NIKADA, NEMOZE SAZNAZI DA SI UZEO. Ako zaokruzis nebi oprosti ali nisi normalan, a ti kako hoces.

Ja eto okružio da ne bih ukrao porez(nisam normalan), a prošao sam sve..

Ne pije ti vodu ta teorija prijatelju..

10 godina
neaktivan

moraš tam i lagat malo..ima skala laži i skala POŽELJNIH ODGOVORA napisat da si nekom uzeo dugme, primio mito i ostalo ili na drugom testu stavi da imas glavobolje,da imas nesanicu,bolove u želucu i baš češ proći Jedan primjer za nesanicu i zeludac ( trik pitanje za upad ) imas nesanicu kako ćeš tam spavat, kak češ jest sve što ti skuhaju tam sve sto te pitaju je u vezi policije ( umirem od smijeha za ovo o porezu ) ja sam dosta lagao pa sam prošao.. lažeš pametno :DDD

10 godina
neaktivan
Gledam one zadatke i čini mi se da neki od nih nisu cijeli napisani ili su krivo napisani, npr. Koliko je 6/2 od zbroja brojeva 2/3 i 4/2 , dal mi se to samo čini, ili?
12 godina
neaktivan
xxx22 kaže...

moraš tam i lagat malo..ima skala laži i skala POŽELJNIH ODGOVORA napisat da si nekom uzeo dugme, primio mito i ostalo ili na drugom testu stavi da imas glavobolje,da imas nesanicu,bolove u želucu i baš češ proći Jedan primjer za nesanicu i zeludac ( trik pitanje za upad ) imas nesanicu kako ćeš tam spavat, kak češ jest sve što ti skuhaju tam sve sto te pitaju je u vezi policije ( umirem od smijeha za ovo o porezu ) ja sam dosta lagao pa sam prošao.. lažeš pametno :DDD

Tak je. Samo treba pametno lagat.

14 godina
neaktivan

Kao i u životu

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
neaktivan
vucin_apostol kaže...
Gledam one zadatke i čini mi se da neki od nih nisu cijeli napisani ili su krivo napisani, npr. Koliko je 6/2 od zbroja brojeva 2/3 i 4/2 , dal mi se to samo čini, ili?

Ne nema takav zadatak. Si mozd ti pao?

10 godina
neaktivan
Nisam, idem sutra. Ma taj je zadatak objavljen tu na forumu na drugoj strani sa još nekim zadacima, ovi ostali su lagani i riješivi, ali taj nije ... znači u zadatku se traži kolko je 3 od 0.66 + 2 :/ pa zato mislim da je došlo do zabune
16 godina
neaktivan
vucin_apostol kaže...
Nisam, idem sutra. Ma taj je zadatak objavljen tu na forumu na drugoj strani sa još nekim zadacima, ovi ostali su lagani i riješivi, ali taj nije ... znači u zadatku se traži kolko je 3 od 0.66 + 2 :/ pa zato mislim da je došlo do zabune

Da se npr. pitalo koliko je 1/2 od toga onda znaš da množiš sa 1/2, ovo ti je na istu foru - množiš sa 3 i dobiješ okruglih 8.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan

dal neko zna kad su gotova ova prva testiranja? hvala{#}

14 godina
vucin_apostol kaže...

kojim ti slovom prezime pocinje?

10 godina
neaktivan

Na T, zašto? 

13 godina
neaktivan

Zanima me kod ovih testova informiranosti i matematike,engleskog i ostalo da li su ponudeni odgovori ili ne?

14 godina
vucin_apostol kaže...

Na T, zašto? 

ide se po abecedi, znaci vec su pri kraju testiranja

12 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Zanima me kod ovih testova informiranosti i matematike,engleskog i ostalo da li su ponudeni odgovori ili ne?

Da ponudeni su ti svi odgovori.

10 godina
neaktivan

Danas sam bio i prošao sve, čovjek sa akademije rekao još 2 dana testiranja

11 godina
neaktivan

ok,samo promijeni ime {#}

10 godina
neaktivan

jeli kome testiranje u cetvrzak meni je sutra iden ? jeli ta matematika stavrno toliko teska ili ?

12 godina
neaktivan
deni.z kaže...

jeli kome testiranje u cetvrzak meni je sutra iden ? jeli ta matematika stavrno toliko teska ili ?

Ne. Jedan od tezih primjera. Kak.

Za 0.5 vise od 1/2 od 1/3 od 9. Ponudeno ti je 1 2 3.

Rijesenje 2. 1/3 od 9 je 3, pola od 3 je 1.5, za pola vise, 2. Ako to neznas, neznam kako da ti pomognem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 16:13 (zdenko1991).
10 godina
neaktivan

aha fala ;)

10 godina
neaktivan

10 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ok,samo promijeni ime {#}

Znaš kaj kažu za onog tko nevoli vucu{#}

11 godina
neaktivan

Testiranje bi trebalo završit sa današnjim danom bar su nama tako rekli početkom mjeseca a nakon Uskrsa pretpostavljam 5 mjesec bi trebali biti pozvani na motivacijski razgovor a i manje je ljudi bilo na testiranjima pa bi trebalo i ići brže

13 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...

Testiranje bi trebalo završit sa današnjim danom bar su nama tako rekli početkom mjeseca a nakon Uskrsa pretpostavljam 5 mjesec bi trebali biti pozvani na motivacijski razgovor a i manje je ljudi bilo na testiranjima pa bi trebalo i ići brže

Nije,ima sutra jos jedna grupa,ja sam danas bio tako su rekli

10 godina
neaktivan
Oce li poziv za motivacijski razgovor biti objavljen na stranici mupa ili ce nam se poslati postom? Hvala 😀😊
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 23:15 (zadranka_23).
11 godina
neaktivan

Eto samo za dan sam fulao{#},na stranicama od mupa će opet biti oib za motivacijski razgovor,zašto da šalju odgovore po kućama kad to mogu objaviti na stranici,čuvajmo šume{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice