Nepravda u školi

poruka: 119
|
čitano: 29.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Pozdrav..imam problem u skoli..

Danas sam imao test u autoskoli za vrijeme nastave. To mi je opravdano, a i dva dana prije sam donjeo u skolu ispricnicu.

I tako lijepo, idem ja danas doma sav sretan sto sam polozio test u autoskoli, a onda zazvoni mobitel..

Naravno, nista dobro..zovu prijatelji da sam dobio jedinicu u imenik i da mi je napisano u imenik "namjerno izbjegava nastavu" (predmet ; matematika).

Inace, taj profesor nije bas normalan i ovo nije prvi njegov losi ispad prema nekome, neznam sto da radim..

Ta jedinica mi jako smeta jer je nisam zasluzio, a smeta mi i to sto je zapisano u imenik jer sam vrlo dobar ucenik u skoli.

Sto da radim ?? Molim za pomoc !

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Ravnatelj? Njega pitaj...

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
16 godina
neaktivan
RE: Nepravda u školi
VirtUoso kaže...

Ravnateljica..razrednica zna za par slicnih slucaja od strane toga profesora i kaze da je profesor takav kakav je i da se nesvadjamo s njim. Ravnateljica vjerojatno nista nebude poduzela, a nebih se htio svadjati s nikim od profesora ili ostalog "strucnog osoblja" jer jos 3,5 godine moram ici u tu skolu

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
VirtUoso kaže...

to.. a ako to ne "upali" i ako misliš da nisi zasluzio jedinicu uvijek postoji žalba :D

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
VirtUoso kaže...

Ravnateljica..razrednica zna za par slicnih slucaja od strane toga profesora i kaze da je profesor takav kakav je i da se nesvadjamo s njim. Ravnateljica vjerojatno nista nebude poduzela, a nebih se htio svadjati s nikim od profesora ili ostalog "strucnog osoblja" jer jos 3,5 godine moram ici u tu skolu

Huh? Posalji ga u 3 zdepi materine,njega i cijelo skolsko osoblje.

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Samo mirno bez svađe s razrednicom razgovaraj. Ti si u pravu i tako se postavi.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
Nepravda u školi

ajde ti prvo pitaj tu budaletinu nek ti objesni i pokaži mu ispričnicu

16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Lik je budala

al fora je u tome da se nezelim svadjat ni s kim..jedva me razrednica pustila u autoskolu i to samo zato sto samo ja iz razreda idem, kaze da mi je ovo prvi i zadnji put da sam isao za vrijeme nastave na test ili negdje drugdje..to mi je prvi izostanak u cijelom mom skolovanju -.-'  to sta su ispiti samo srijedom, to nju nimalo ne zanima..starci se isto cude sto me nepusti, jer nisam problematican i prolazim sa 4,0..

Profesor namjesta koga ce otvorit pod satom i cesto dijeli jedinice bez razloga, pogotovo ako niste u skoli, onda je kao faca

Neznam sta da kazem..

Apple iPhone 3G 8GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 17:16 (lg-viewty).
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Lik je budala

al fora je u tome da se nezelim svadjat ni s kim..jedva me razrednica pustila u autoskolu i to samo zato sto ja iz razreda idem, ovo mi je prvi i zadnji put kao da sam isao za vrijeme nastave na test ili negdje drugdje..to mi je prvi izostanak u skoro 9 godina skole -.-'  to sta su ispiti samo srijedom, to nju nimalo ne zanima..starci se isto cude sto me nepusti, jer nisam problematican i prolazim sa 4,0..

Neznam sta da kazem..

WTH? Izostanci ne znače ništa ako su "pokriveni" ispričnicama. Ako si bistar, možeš izostati 30 % nastave i opet proći s 4.

Ne znam kako vi gledate na izostanke, no po meni su oni sastavni dio školovanja.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina

Pa ne može ti dati 1 ako te nema u školi!! Po kojoj to osnovi ide? Jeste pisali test pa te nije bilo na rezultatima, a zaradio si jedan? Nisi, koliko sam shvatio. Ako imaš ispričnicu za taj dan razgovaraj s razrednicom, pozovi i roditelje, i svi zajedno kod tog profesora na sastanak, pa nek se vadi...

16 godina
Nepravda u školi

ovako, vrijeme j eda uzmem stvari u svoje ruke,dakle daj ime mškole učitelja i broj pa ću ga posjetit

ma šaaaaliiimm seeee,ali čudna ti je ta škola,na čemu su oni

16 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Pa ne može ti dati 1 ako te nema u školi!! Po kojoj to osnovi ide? Jeste pisali test pa te nije bilo na rezultatima, a zaradio si jedan? Nisi, koliko sam shvatio. Ako imaš ispričnicu za taj dan razgovaraj s razrednicom, pozovi i roditelje, i svi zajedno kod tog profesora na sastanak, pa nek se vadi...

Nismo pisali test,,starcima jos nisam nista rekao..

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
CrnaBitanga kaže...

može,može sve ako želi,jer ako ga recimo nema u školi a ispituje ili piše test ak će to bit neopravdano može mu slobodno dat kulju za to

16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
CrnaBitanga kaže...

može,može sve ako želi,jer ako ga recimo nema u školi a ispituje ili piše test ak će to bit neopravdano može mu slobodno dat kulju za to

Al opravdano je, nije ispitivao i nije bilo testa, normalan dan u skoli..

Apple iPhone 3G 8GB
15 godina
neaktivan

U praksi na zalost moze sve ako zeli...i to uglavnom prolazi (kao i ostala sranj**a u lijepoj nam nasoj). ALI to svakako nije po pravilniku. Takve stvari mogu se prijaviti i prosvjetnoj inspekciji (ako bas hoces tjerati pravdu), a i za manje stvari oni izlaze "na uvidjaj". Ti mozes eventualno dobiti neopravdani, a to ovisi o razrednici, ne o predmetnom nastavniku.

15 godina
neaktivan

Pa......

Popričaj s profesorom (smireno i s poštovanjem) ako znaš kakvo "ponašanje" voli (ulizivanje,direktnost,okolišanje...)priđi mu na takav način.

ako to ne upali obrati se profesoru u kojega imate povjerenja ili ravnatelju/ravnateljici!!!!!!

Who dares the best,dies like the rest
16 godina
neaktivan
TriNitro kaže...

U praksi na zalost moze sve ako zeli...i to uglavnom prolazi (kao i ostala sranj**a u lijepoj nam nasoj). ALI to svakako nije po pravilniku. Takve stvari mogu se prijaviti i prosvjetnoj inspekciji (ako bas hoces tjerati pravdu), a i za manje stvari oni izlaze "na uvidjaj". Ti mozes eventualno dobiti neopravdani, a to ovisi o razrednici, ne o predmetnom nastavniku.

Kak mogu dobit neopravdani ako mi je vec opravdano i imam dokaz iz autoskole da sam pristupio testu u to i to vrijeme, na taj i taj datum !?

Necu radit zbrku sa inspekcijama jer bih nakon toga morao mjenjati skolu i neznam sta jer su profesori i profesorice i ovako  "normalni"

Neznam jel da kazem sta starcima ili da cekam da vide sami..Viče

Inace s tim profesorom nemozete normalno razgovarati jel stalno ima argumente i nemozete do rijeci.

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
neaktivan
pjosip5 kaže...

Pa......

Popričaj s profesorom (smireno i s poštovanjem) ako znaš kakvo "ponašanje" voli (ulizivanje,direktnost,okolišanje...)priđi mu na takav način.

ako to ne upali obrati se profesoru u kojega imate povjerenja ili ravnatelju/ravnateljici!!!!!!

Kod njegga ti to nista nepali, a vec su i drugi imali prigovor na njega no nista se nije promjenilo..lik je star i premazan je svim mastima..ipak, hvala na savjetu

Apple iPhone 3G 8GB
15 godina
neaktivan
Nepravda u školi

E ovako ...kod nas u razredu kad su decki nepodnoslljivi...profa kaze da radimo sami,a ona ce ocjenjivat i onda otvara po imeniku i stalno istu petorku i ja sam medju njima..ali uvjek je tako..i svaki put dobijem 1..a za nista...imam vec dvije 1 tako...vise neznam sto da kazem profi i roditeljima..iako mi je mama bila u skoli..nista nisu poduzeli..Neodlučan

Silwa
17 godina
neaktivan
Nisam previse pametan da ti kazem sta ti je ciniti. Ipak si prva godina i normalno je da ne zelis ulaziti u svadju (da si malo stariji to ti sigurno ne bi predstavljalo problem) ali obavezno reci roditeljima sta se desilo. Oni ce sigurno znati sta treba uraditi. U suprotnom, kasnije mozes sebe dovesti u nezgodnu situaciju kada matorci saznaju za jedinicu.
At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
16 godina
neaktivan
Silwa kaže...

E ovako ...kod nas u razredu kad su decki nepodnoslljivi...profa kaze da radimo sami,a ona ce ocjenjivat i onda otvara po imeniku i stalno istu petorku i ja sam medju njima..ali uvjek je tako..i svaki put dobijem 1..a za nista...imam vec dvije 1 tako...vise neznam sto da kazem profi i roditeljima..iako mi je mama bila u skoli..nista nisu poduzeli..Neodlučan

ma neznam sto da kazem..ja sam u osnovnoj imao problema pod matematikom jer sam sjedio s najboljim prijateljem, a njega profesorica nije volila..i onda bi joj stalno ja i on bili na piku, svaki put smo pisali 5-minutni test, a profesorica je gradivo objasnjavala samo jednom jedinom uceniku Viče  iz matematike sam se poboljsao u srednjoj za dvije ocjene, znaci imam 4 i profesor zna da sam imao dva pa mislim da je i to uzrok danasnjeg dogadjaja jer mu je cudno kak s 2ice mogu doc na 4ku.. nekad smo prosli i po dva naslova u satu, ali se nikom nemozes pozaliti na to sto profesori ne postuju pravilnike, a mi moramo .. sami problemi s tom matematikom, neznam jesi oni stari prdonje sa 60+ godina u osnovnoj gori ili ovi ovdje za 50+..

----

Taj ucenik kojem je stalno objasnjava imao je pet kod nje, a mi ostali vecinom dvojke..sada kada ide u srednju skolu, uz to sto je svaki drugi dan na instrukcijama imao je jedva tri iz matematike..

NEPRAVDA.

Apple iPhone 3G 8GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 17:56 (lg-viewty).
15 godina
neaktivan
Nepravda u školi

ahh... Ni prva ni zadnja jedinica. Ispraviti ćeš, ili se žali ravnateljici za jedinicu...

16 godina
Nepravda u školi

Pa nesmije ti on dat jedan na temelju nicega jedan i mos ga tuzit ministarstu!

Nema on kaj tebi bacat krafne a tu ravnateljicu slobodno zaboravi jer se stila profesora da je nebi i**ebo u *upak poslje nastave.

Nek ti roditelji napisu dopis i skoli i ministarstvu i mos ocekivat da je stvar rijesena odmah.

LOL CAT! ^^
17 godina
Fake_Alert kaže...

Pa nesmije ti on dat jedan na temelju nicega jedan i mos ga tuzit ministarstu!

Nema on kaj tebi bacat krafne a tu ravnateljicu slobodno zaboravi jer se stila profesora da je nebi i**ebo u *upak poslje nastave.

Nek ti roditelji napisu dopis i skoli i ministarstvu i mos ocekivat da je stvar rijesena odmah.

s obzirom na to u kakvoj državi živimo, nebih se baš na to kladio.

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 18:30 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

To je cisto normalna stvar u skolama.

Moj cijeli razred se prije 2 godine pobrao doma sa zadnjeg sata (popodne), ostala su samo 4-ica na satu.

Oni koji su ostali dobili su jedinice jer ih je profesorica prozvala i postavila takva pitanja da su samo rekli: "neznam" i dobili jedinice.

Mi ostali, mi smo takoder dobili jedinice + neopravdani.

To je samo jedan od mnogih primjera( a bilo ih je, vjeruj mi!), tako da mozes samo sutiti i poslati takve profesore u rodni kraj.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan

pa nije mi svejedno. u petak cu ga pitat sta je to bilo, ak ce nes pocet pametovat, rec cu "ok, samo me to zanimalo", u ponedjeljak cu sve prenest razrednici, ona ce mi rec ko mi kriv sta sam bio u autoskoli i da sad tek nebudem isao u nju i neznam sta, pametovat ce mi nest i neznam sta. nisam budala da platim tisucu eura za autoskolu i onda da si mislim jel cu smjet izostat jedan dan ili ne.

ak treba budem i markiro dok trebam pisat test u autoskoli. .

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Meni se čini da je tvoj problem što se ustručavaš ući u bilo kakav sukob. Često se stvari u životu neće rješiti same od sebe već ćeš se za njih morati izboriti.

16 godina
neaktivan
Reci starcima, ako ti je opravdano nemože ti niko ništa. Tuži se svima okolo. A neznam zašto uopće pitaš nastavnicu ako možeš izostat? Jednostavno odeš u autoškolu, poslije ti dođu starci to opravdat ili doneseš ispričnicu i gotovo. Nema tu svađe s njim ako si u pravu. I nemože on tebi nikako upisat 1 samo zato jer nisi na satu. Najvažnije da kažeš starcima, i objasniš im, ako nisu neki freak-ovi (bez uvrede) pomoći će ti.
A ovo za svađu je bezveze, slobodno se ti posvađaj s njim, a ako ti bude davao manje ocjene ili slično tuži ga (ravnatelju, ne Vrhovnom sudu)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Meni se čini da je tvoj problem što se ustručavaš ući u bilo kakav sukob. Često se stvari u životu neće rješiti same od sebe već ćeš se za njih morati izboriti.

Pa tek sam prvi razred, moram jos 3 godine ic u tu skolu i nebih htio imat problema iako bi nekima najradje kosti polomio.

Šef kaže...
Reci starcima, ako ti je opravdano nemože ti niko ništa. Tuži se svima okolo. A neznam zašto uopće pitaš nastavnicu ako možeš izostat? Jednostavno odeš u autoškolu, poslije ti dođu starci to opravdat ili doneseš ispričnicu i gotovo. Nema tu svađe s njim ako si u pravu. I nemože on tebi nikako upisat 1 samo zato jer nisi na satu. Najvažnije da kažeš starcima, i objasniš im, ako nisu neki freak-ovi (bez uvrede) pomoći će ti.
A ovo za svađu je bezveze, slobodno se ti posvađaj s njim, a ako ti bude davao manje ocjene ili slično tuži ga (ravnatelju, ne Vrhovnom sudu)

Reci cu im u petak dok vidim sta je s tim..hvala na savjetu.

Uglavnom, profesori nepostuju svoje pravilnike, a mi moramo. Toliko o skolstvu.

Apple iPhone 3G 8GB
17 godina
neaktivan
Nepravda u školi

Koliko ja znam nitko ti nesmije pisati nikakvu ocjenu a da ti nisi na nastavi,

ako ne tuži se ivo josipoviču lol

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice