Ljdi ja idem u mioc i imali smo a kategoriju koja je puno teza od vase b ..... bodovni ce prag biti negdje oko 15/35 u nasoj skoli mislim da sam prosao na zupanijsko bilo nas je 100 i nesto a moguce da budem medu prvih deset ljudovi su nako 3 min predavali prazne kontrolne pola njih
jel bilo u vas oznacavanja dijelova maticne ploce npr cmos socket dimm i slicne stvari ?
Ma to je lako.. Nego zadatci neki! :/
i 7 :D
jel bilo u vas oznacavanja dijelova maticne ploce npr cmos socket dimm i slicne stvari ?
aha , to je jedino sta sam siguran da mi je tocno LOL.
Ma to je lako.. Nego zadatci neki! :/
jedanaesti je bia ono s 4 inčnom slikom ? ja sma to racuna 15 minuta , ako je rezolucija svakog inca 2048 x 1024 a svaki piksej = 1bit , sve skupa 16 kockica inč na kvadrat pa sad bezd igitrona to racunaj i preracunavaj ispalo mi je oko 4060.6 kb.
Ja sam išao na osnove isto.Profesorica kaže da konkurencija kod nas (karlovačka županija) nije baš jaka pa četo zovu učenike iz naše škole na županijsko.Ja sam riješio sve, ali sam teorijske zadatke dosta zbrljao
Reza x velicina /8?
Reza x velicina /8?
a neznam , mislim da nam nije bio bas isti zadatak.
Reza x velicina /8?
a neznam , mislim da nam nije bio bas isti zadatak.
Svi su imali iste zadatke.
Ja sam zaboravio dijeliti s 8
Evo ja treći sa 44 posto :P
Ma taj mi je 100% netočan
Nego, koje si uređene trojke dobio za onaj logički sklop?
tamo gdje je bio logicki sklop , pod b je trebalo dobiti a,b,c a da izlaz bude 1 , ja sam napravio tablicu i dobio 2 mogucnosti - a=0, b =0 , c =0 i a = 0, b = 0 , c= 1 , mislim da je tak bila, vama?
tamo gdje je bio logicki sklop , pod b je trebalo dobiti a,b,c a da izlaz bude 1 , ja sam napravio tablicu i dobio 2 mogucnosti - a=0, b =0 , c =0 i a = 0, b = 0 , c= 1 , mislim da je tak bila, vama?
ja sam dobio dvije mogućnosti: (1,1,1) i (0,1,1)
Najbolji u školi(osnovna, 8. r), 26/30(86,6%)
Di su rezultati? Infokup Hr?
Di su rezultati? Infokup Hr?
dobiješ ih od nastavnika/ce kad ispravi, nama je poslala mail
Omg, imam 15 bodova. Sad mi je žao što sam na nekim zadatcima na glupost izgubio bodove . Možda prođem dalje....
E da, osnove informatike.
Omg, imam 15 bodova. Sad mi je žao što sam na nekim zadatcima na glupost izgubio bodove . Možda prođem dalje....
Koji si razred?
Šta se može proći sa toliko bodova?
Ja isto imam toliko negdje
OVO JE NEVJEROJATNO!
Prvi put sam umjesto prvog i drugog riješio drugi i treći!
Prvi mi je stalno krivo došao a trećeg i drugog sam riješio ovako...
160 bodova najverojatnije...
Pozdrav!
Kad smo mi išli prije par godina bilo je 20/30 za prolaz dalje

Ma ja sam failo cijeli ispit. Teoriju sam znao samo maticnu i mozda prvi zadatak, a racunanje nisam stigo vise od pola. A i pitanje je koliko je točno. Nego, meni je onaj s rezolucijom ispao 1024 kb.
2048 x 1024=2097152
Ako imamo 4 inča to je 2097152 x 4=8388608
To je 1048576 bajtova (dijeli se 8388608 sa 8).
Dalje to je 1024 kb?
loše :S
Znate onaj zadatak:nastavi niz?Jel odgovor 318?