Masinska srednja skola

poruka: 2
|
čitano: 1.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Masinska srednja skola

Pozz. Ovako, planiram upisati masinsku skolu vanredno. Direktor skole mi je rekao da je najbolje da upisem masinski smjer konstruktor na racunaru, a pored tog smjera postoje jos CNC tehnicar, masinski tehnicar opci smjer i energeticar. Pa ako je neko upoznat sa tim molio bih za savjet da li se isplati upisati bilo koji masinski smjer, i koji. Takodjer sta mislite koju se skolu najvise isplati zavrsiti ako se ne planira nastaviti fakultet, a da nije gimnazija niti neki zanat?

15 godina
Re: Masinska srednja skola
Officer kaže...

Pozz. Ovako, planiram upisati masinsku skolu vanredno. Direktor skole mi je rekao da je najbolje da upisem masinski smjer konstruktor na racunaru, a pored tog smjera postoje jos CNC tehnicar, masinski tehnicar opci smjer i energeticar. Pa ako je neko upoznat sa tim molio bih za savjet da li se isplati upisati bilo koji masinski smjer, i koji. Takodjer sta mislite koju se skolu najvise isplati zavrsiti ako se ne planira nastaviti fakultet, a da nije gimnazija niti neki zanat?

Energetičar, to ti je moj savjet. Nakon toga se zaposliš u održavanju objekata (sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije) ili u industriji gdje se još pojavi i industrijska para.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice