Koju srednju školu odabrati? izdvojena tema

poruka: 1.456
|
čitano: 635.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koju srednju školu odabrati?
Super flaeryy kaže...
Trustek kaže...
Vuk15 kaže...

Se dobi kaj bodova ako je moj otac branitelj (bio u ratu)

mislim da da jedan bod ili ako je ratni vojni invalid ili poginuli ili nestali hrvatski branitelj direktan upis il ivise bodova. Bar kada sam se ja upisivao je bio jedan bod ali je bilo dosta manje bodova nego sada.

Ne dobivas nikakve bodove dobije samo +1 ako imas uzorno vladanje u 7 i 8 razz , nista drugo osim toga ,tako da ni nemorate pokusavati ;)

O cemu ti pricas, sestra je dobila prije dvije godine gotovo pa direktan upis zbog rupe na srcu. A neki moji frendovi su donjeli potvrdu da im je otac hrv. branitelj jer im je nedostajao bod  ili su se htjeli osigurat bodom vise, ja nisam trebao niti zelio dolazit s potvrdom jer imao sam dosta bodova, ako moze zasto ne.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 2:18 (Trustek).
12 godina
neaktivan
Koju srednju školu odabrati?

Brat je prije 2 godine upisivao srednju i nisu prihvatili bod za to...BTW,mislim da vam je moguce izvuc stipendiju nekih 300kn mjesecno ako prolazite s 4 i 5

12 godina
kivic15 kaže...

Brat je prije 2 godine upisivao srednju i nisu prihvatili bod za to...BTW,mislim da vam je moguce izvuc stipendiju nekih 300kn mjesecno ako prolazite s 4 i 5

Tak je moj brat imo, prolazio je sa 4 i dobivo 400 kn mjesecno sad neznam el to ukinuli

Work hard play harder
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 9:04 (Vuk15).
12 godina
neaktivan

Jel tesko upast u Tehicar za mehatroniku u Splitu ? I zasad me zanima samo tehnicka, a prolazin 4.1, pa sta jos mogu upisat ?

disleksija 1590
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Trustek kaže...
Vuk15 kaže...

Se dobi kaj bodova ako je moj otac branitelj (bio u ratu)

mislim da da jedan bod ili ako je ratni vojni invalid ili poginuli ili nestali hrvatski branitelj direktan upis il ivise bodova. Bar kada sam se ja upisivao je bio jedan bod ali je bilo dosta manje bodova nego sada.

Ne dobivas nikakve bodove dobije samo +1 ako imas uzorno vladanje u 7 i 8 razz , nista drugo osim toga ,tako da ni nemorate pokusavati ;)

Nema vise bodova za uzorno vladanje... svi tu koji govore iz iskustva sve se promijenilo tako da PROCITAJTE BORSURU na internetu ili koju ste dobili u skoli kao i ja.

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Kakvu stipendiju?Jei ovo bilo namjenjeno srednjoškolcima koji kreću u 1.srednje?

EDIT:Da se pohvalim u Šibenskoj županiji sam 6 u kalsičnoj gimnaziji a 2 u tehničkooj(Računalni tehničar za strojarstvo)

12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
kivic15 kaže...

Kakvu stipendiju?Jei ovo bilo namjenjeno srednjoškolcima koji kreću u 1.srednje?

EDIT:Da se pohvalim u Šibenskoj županiji sam 6 u kalsičnoj gimnaziji a 2 u tehničkooj(Računalni tehničar za strojarstvo)

Da,na početku 1.raza ali oni ti to ne ''nude'' nego moraš sam poslat zahtjev...

13 godina
neaktivan

Može malo više detalja kome treba poslati zahtev itd... {#}

12 godina
neaktivan

Ja ti o tome neznam ništa,samo znam da učenici s 4 i 5 to mogu dobit.....

13 godina

Ako mislite na stipendiju grada zagreba ona se dodjeljuje učenicima 3. i 4. raz srednje.

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
13 godina
neaktivan

Zna li neko o stipendijama u Šibeniku išta?

13 godina
neaktivan

Ljudi je li istina da je racunalni tejnicar sr*nje skola?Sestra kaze kao da ne valja i nagovara da upisem gimanziju..

I sto znaci racunalni tehnicar za strojarstvo?Ja sam mislio na elektro tehnicka i racunalni nesto tako ima..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ljudi je li istina da je racunalni tejnicar sr*nje skola?Sestra kaze kao da ne valja i nagovara da upisem gimanziju..

I sto znaci racunalni tehnicar za strojarstvo?Ja sam mislio na elektro tehnicka i racunalni nesto tako ima..

Zavisi,odkle si?Imaš više o tom zanimanju na www.upisi.hr.

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

gle ako hoces kasnije na faks bolje gimnazija, a postoji moguscnost da ces htjet promijenit odabir buduceg zanimanja. Tako sam i ja htio u Teslu u Zagrebu a sad mi je jedan od primarnih odabira za faks pravo u zagrebu.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 14:03 (Trustek).
12 godina
neaktivan

Meni je sestra prosla u osnovnoj sve razrede 5.0 (Split), sad je 3. razred i dobiva svaki mjesec 600 kn. Ali jedva je dobila jer davaju bolesnoj djeci. I ako ocjene padnu ispod 4.5 prestanes dobivat stipendiju.

disleksija 1590
12 godina

Zna li mozda na koje se nacine mogu dobit stipendije u Splitu?

12 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Zna li mozda na koje se nacine mogu dobit stipendije u Splitu?

Ako prolazis sa 4.7 i vise, odes trazit, i ako da, da. To je ako od grada.

disleksija 1590
13 godina
neaktivan

A što kažete o tehničaru za računalstvo? Kasnije bi naravno hito upisati fax.

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
12 godina

A sta mislis o gimnaziji Vladimir Nazor,na nju ciljam a nezz kako bi me nakon nje fax isao?

EDIT:I kad se ta stipendija trazi,jeli to ako u srednjoj prolazis 4.7 ili mozda osnovnoj?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:19 (Bartaul).
12 godina
neaktivan

sta mislite o elektrotehnickoj neznam koji smjer da izaberem jer slabo znam i koji imaju jos sam osnovna 

15 godina
neaktivan
Trustek kaže...
drakula789 kaže...

gle ako hoces kasnije na faks bolje gimnazija, a postoji moguscnost da ces htjet promijenit odabir buduceg zanimanja. Tako sam i ja htio u Teslu u Zagrebu a sad mi je jedan od primarnih odabira za faks pravo u zagrebu.

ovisi na koji faks, ako hoces tehnicki faks bolja je tehnicka skola jer imas bolju podlogu, ali opet gimna je bas za ucenje ako si bio los u osnovnoj jao ga se tebi u gimni lako padnes 1 raz ako ne ucis redovito.

12 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

A sta mislis o gimnaziji Vladimir Nazor,na nju ciljam a nezz kako bi me nakon nje fax isao?

EDIT:I kad se ta stipendija trazi,jeli to ako u srednjoj prolazis 4.7 ili mozda osnovnoj?

U osnovnoj, i nazor ti je jedna od boljih gimnazija, pa ocekuj ucenje... I posli nazora mos upisat sta os na fakultetu

disleksija 1590
13 godina
protjeran

Ja sam odabrao klasinčnu gimnaziju u Pazinu, dal ima netko kakva nedavna iskustva sa njom?

Moja su braća išla tamao ali prije par godina, pa me zanima dal se šta promjenilo?

I dal je još netko u nju odlučio upisat?

12 godina

Evo ja sam na ljestvici ruđera 105 od max 140 a u 2 ekonomskoj sam 22 od max 140

kakvi ste vi

15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Evo ja sam na ljestvici ruđera 105 od max 140 a u 2 ekonomskoj sam 22 od max 140

kakvi ste vi

Ja sam u Sisku tehnicar za racunalstvo za sada 4 jer ispred meni su likovi koji imaju 44,36 bodova + 1 bod dodatan.. Eletrotehnika sam 1 i gimna jezicna 1, iako meni za sada nisu priznali drzvano natjecanje(robotika) ekipno iz tehnickog bili smo prvi i trebo bi dobiti 3 boda ali za sada nista.. U Zg-u sam stavio ovako iz fore da vidim koji bi bio racunalstvo sam bio 3 i mehatroniku te eletrotehniku sam bio 1 iako sam to obriso nakon sto sam vidio jer neda mi se s tim zezati.

14 godina
neaktivan

Dobra je stranica, ali mogla bi biti bolja. Npr. nikome u razredu nije bio evidentiran 2. strani jezik. Podrska=0, ne odgovaraju. Na naslovnici je previse teksta i detalja koje ucenici ne citaju, jos svi misli da ce dobiti bodove za XYZ stvar, a meni nije ni drzavno natjecanje evidentirano. Najvise mi ide na zivce neznanje ucitelja o upisima, znaju za stari sistem i nemaju blage o bodovanju. Mi smo sad prvi, vjerujem da ce se sve usavrsiti s vremenom. Glavno da nema upisa prek veze:)

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
13 godina
protjeran

Koliko bodova za sada imate?

15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Koliko bodova za sada imate?

45 bez drzavnog jer ako priznaju imo bi 48. {#}

14 godina

45.92 boda trenutno imam i 41. sam od 130 upisnih mjesta na popisu za Opću gimnaziju Josipa Slavenskog u Čakovcu. Nadam se da ću upast u tu školu{#}

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
12 godina
Toxic1337 kaže...

45.92 boda trenutno imam i 41. sam od 130 upisnih mjesta na popisu za Opću gimnaziju Josipa Slavenskog u Čakovcu. Nadam se da ću upast u tu školu{#}

Hah,naravno da ces upast,nego ja sam 122. od 140. popeo sam se za 20 mista jucer :( pa nezz bili tu moga upast :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice