Koju srednju skolu da upisem?
Sad sam 9. razred , odlicna sam ucenik i volio bi nesto vezano za informatiku da upisem.
Koju skolu mi preporucujete?
Spisak skola je ovdje.
Hvala
Koju srednju skolu da upisem?
Sad sam 9. razred , odlicna sam ucenik i volio bi nesto vezano za informatiku da upisem.
Koju skolu mi preporucujete?
Spisak skola je ovdje.
Hvala
BUMP
FFS nečeš valjda na temelju nekog komentara odabrati školu, o tome će ti vrlo vjerojatno život kasnije ovisiti, da se tako izrazim.
Ajde u ono što tebe zanima, što voliš raditi a da je po mogućnosti također dobro plaćeno i to je to, nedaj drugome da bira za tebe.
ma nisi shvatio
zanimaju me misljenja forumasa od ponudjenih skola koja je najbolja za informatiku ,programiranje itd.
Elektrotehnicka?
kao bivši gimnazijalac i kao školu koju nisam volio preporučio bih ti gimnaziju ili neki ekvivalent - mislim da u nekoj matematičkoj gimnaziji imaš pojačanu informatiku. ZAšto? široko opće znanje i jako lagano učenje novog gradiva ako se kasnije budeš obrazovao ( a hoćeš) - svi traže papir. Plus nećeš ispasti glup pred ljudima u praktički bilokojoj temi. A i škola nije previše teška, pogotovo ako imaš ikakve radne navike. Mana je što te te 4 godine neće posebno poštovati tvoji vršnjaci iz elektro tehničkih i inih škola, a kasnije će ti zaviditi jer će shvatiti što su propustili
Odi u neku prirododlovno-matemaicku gimnaziju ako imas bodova. Tako sam i ja napravio. Ista situacija zanima me informatika pa sam se upiso u gimnaziju Franje Petrica odnosno MIOC u Zadru.
A opsta gimnazija?
A opsta gimnazija?
uredu je, ali uglavnom nema toliko informatike
Upiši Elektrotehničku, mi u njoj sada radimo C++, radili smo Grafiku, MS Office.
Što se tiče programiranja radit ćemo ratardirano, samo nešto bezveze ništa konkretno, recimo algoritme ni spomenuti, kod Klasa ne spomenuti da su OOP.
LOL