Gdje nakon srednje škole?

poruka: 89
|
čitano: 50.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao mnogi na bauštelu.Bez uvrede,ovo je samo šala.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan
RE: Gdje nakon srednje škole?
I.Kk kaže...

Kao mnogi na bauštelu.Bez uvrede,ovo je samo šala.

Zasto bi se netko uvrijedio?

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
17 godina

Nađite ljudi kaj volite, učite i probajte u tome biti najbolji što možete.  Zaboravite priče o tajkunima, tropskim otocima i lotu. Nište neće pasti samo od sebe.

15 godina
protjeran

Koji faks predlazete za mene? 3.razred, smjer strojarstvo-tehničar za računalstvo. Znaci zanima me sve vezano uz kompjutore, a kad se mora ucim. Mislio sam na FER ali neznam ocu li upasti sam posto 1. i 2. razred prosao sa 3. Ovaj cu vjerojatno sa 4.

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
15 godina
protjeran

Itko?

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Koji faks predlazete za mene? 3.razred, smjer strojarstvo-tehničar za računalstvo. Znaci zanima me sve vezano uz kompjutore, a kad se mora ucim. Mislio sam na FER ali neznam ocu li upasti sam posto 1. i 2. razred prosao sa 3. Ovaj cu vjerojatno sa 4.

TVZ?

15 godina
protjeran

a sta mislis jel bi mogao upasti na fer?

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
16 godina
neaktivan

Ako kazete da je ucenje glupo, onda ste odmah rekli da je znanje debilizam, s tim se stavom moze ic orat polje. I bok!

Sto se tice ljudi koji kukaju i studenata koji prosvjeduju protiv placanja faksa, to su takodjer budale ( izuzev onih koji stvarno nemaju novaca, a ne bogatuncici koji bi radje uzeli auto na kredu, a faks ko je*be ). Sta vi mislite da ce profesorima place doletit s neba? Nema drzava para za uzdravat sve profesore u Hrvatskoj, to je stvarno glup pogled na situaciju. Ko' moze, neka plati, tko ne, neka dobije stipendiju i pritom dokaze da ju je zasluzio svojim radom...A najbolji su oni koji bi besplatno na faks i onda 24/7 tulumarili i ne radili nista, to necu ni komentirat.

16 godina
"Gdje nakon srednje škole?"

U Kanadu,Švedsku...

16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

a sta mislis jel bi mogao upasti na fer?

a nznm sad kak je sa drzavnom maturom, sve ovisi.

15 godina
neaktivan

evo da malo ''uvjerim'' buduce tehnicare...ja sam 1godina, racunalni tehnicar za strojarstvo i skola je pravo hebena ak neucite...ja sam pao 2 predmeta na polugodistu jer sam prvo polugiste bio glup, nist radio, sam se zahebavo...kad sam skuzio da to nije osnovna, uzeo sam ''stvar u svoje ruke''...

sa sadasnjim ocjenama imam prosjek oko 3,5 ( za usporedbu, na polugodistu sam imao 2,6 sa 2 komada), znaci, kak kaze ona stara: NEMA KRUVA BEZ MOTIKE!!!!!

knjige u ruke i pamet u glavu i sve ce bit u redu!!!

...nudim HR-invites pozivnice (prvi domaći invites forum)...više na pp......zahvaljujuci HR-invites forumu imam: torrentleech.org hd-torrents.org torrent-damage.net iptorrents.com torrenthr.org
16 godina
neaktivan

kakve knjige ja idem gimnaziju 3 razred i proso oba razreda s 3 skoro s 4 a nist ne ucim samo ono ako bas treba za 2 XD

FIFA-regional.com
16 godina

Jako pohvalno...Neodlučan

Btw. koja gimnazija?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

opća

nakon toga mislim ic arhitektonski tehničar il geodetski :D

FIFA-regional.com
16 godina

Pa koja opća? Koji grad?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

Ilok XD

FIFA-regional.com
16 godina
neaktivan

Meni poslije škole slijedi studij povjesti.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
16 godina
I.Kk kaže...

Meni poslije škole slijedi studij povjesti.

Jao, žao mi te je...meni je to predosadno...:(

15 godina
protjeran
Gdje nakon Osnovne škole?

Dali se nakon osnovne skole moze upisati na neku vojnu skolu ja sam 1 razred srednje skole vozac i volio bih ici u neku vojnu skolu ali da se odmah prebacim ne nakon zavrsetka srednje nego odmah sad.

Ivan
16 godina
josiq kaže...

opća

nakon toga mislim ic arhitektonski tehničar il geodetski :D

Preporučam ti da ne ideš za geodeta. Ja sam sad u srednjoj za geodeta i znam dosta ljudi koji su završili završili geo faks i znam da je preteško. Rijetko oni koji ulete iz gimnazije na taj faks uspiju proć, a to su samo oni najbolji od najboljih.  A i vjerojatnost da upadneš na geo faks je veoma malena. Osim možda u nekoj drugoj državi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:49 (buco2).
16 godina
protjeran

Da li ima netko iz Pomorskog fakulteta ili da je upoznat s njime. Mislim na smjer Nautika...

Završavam treći razred klasične gimnazije - Pazin, prolazim s 4.7 i mislim ići na pomorski u Rijeku pa me zanima ako netko ima iskustva...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina

poljoprivreda :)

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan

Da neotvaram novu temu, a vidim da ima ova...

Zanima me gdje poslje srednje sad sam 3. razred Ugostiteljske skole smjer konobar. Ta me struka bas nesto pretjerano ni ne zanima  vise me zanima informatika znaci ajmo rec da se dosta kuzim u to... Planirao sam ic u Algebru za Web dizajnera ili Servisera racunala... Imate li vi neki bolji prijedlog osim faksa...?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 23:20 (deklok).
14 godina

Faks ti ionako otpada :/...Nažalost mislim da ti fali previše znanja matematike i sl. stvari za takvo što, no isplati se probati.

Sretan Božić.

15 godina

Biro!

Oprosti ako je bilo :D Božić je, vrijeme opraštanja!

SuperAdmin BurekCraft V.2
14 godina
neaktivan
Re: Gdje nakon srednje škole?

Radi ko konobar zaradi i onda na privatni tečaj.

16 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Kući, a gdje drugdje?

17 godina

Na bauštelu ili na faks!

Starting to not give a fuck anymore
14 godina
odjavljen
APazinjan kaže...

Da li ima netko iz Pomorskog fakulteta ili da je upoznat s njime. Mislim na smjer Nautika...

Završavam treći razred klasične gimnazije - Pazin, prolazim s 4.7 i mislim ići na pomorski u Rijeku pa me zanima ako netko ima iskustva...

kolko cujem od jednog sekonda makinje koji je inace iz Rijeke profesori na pomorskom u rijeci su storzi zagrizeniji i tvrdji od ovih u splitu.On upravo polaze sada za kapu makinje u splitu radi toga..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice