Državna matura 2015

poruka: 2.293
|
čitano: 445.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Državna matura 2015
Naravno da jos rijesenje stiglo nije...
12 godina
Državna matura 2015

jel ima jos neodlučnih poput mene?!

nisam upao na ova prva 2 faksa no na ostalo jesam i sada glavu razbijam sto izabrati -.-

na inf sam trenutno 57/50 no sumnjam da ima sanse xd

ako netko ima neki savjet neka se ne ustručava ;)

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
13 godina
Re: Državna matura 2015
res03pem kaže...

jel ima jos neodlučnih poput mene?!

nisam upao na ova prva 2 faksa no na ostalo jesam i sada glavu razbijam sto izabrati -.-

na inf sam trenutno 57/50 no sumnjam da ima sanse xd

ako netko ima neki savjet neka se ne ustručava ;)

Ni ja neznan sto uzeti, plakala bih...

13 godina
Državna matura 2015

Nemoj nista... to ti je najbolji savjet koji ti mogu dat. Najgore je upisat nesto, potrosit besplatnu godinu i onda se ispisat ili jos gore, studirat na silu. 

EDIT: Odite u FINAu i sloziti si onaj eGrađanin - doma isprintas domovnicu, rodni list... sve sta ti treba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 22:18 (SimeKZ).
13 godina
Državna matura 2015
Dobila sam konačno rijesenje :))))))))) 6bodova dobivam ili 7 :)
13 godina
Državna matura 2015

Kak i kad trebamo brisat fakukltete s liste? (da ne bi slučajno naplatili)

Dinamo Zagreb
16 godina
SimeKZ kaže...

Nemoj nista... to ti je najbolji savjet koji ti mogu dat. Najgore je upisat nesto, potrosit besplatnu godinu i onda se ispisat ili jos gore, studirat na silu. 

EDIT: Odite u FINAu i sloziti si onaj eGrađanin - doma isprintas domovnicu, rodni list... sve sta ti treba.

Mene strah da mi ne rade probleme s dokumentima iz eGrađana, to je još relativno novo i uvijek se može dogoditi da naletiš na nekog tko za to nije čuo i neće prihvatiti. To mi se dogodilo kad sam radio vozačku, jedna od službenica mi nije htjela priznati ispis s netbankinga kao dokaz o uplati, pa sam morao dolaziti idući tjedan kad je bila druga, a za upis ne mogu samo tako doći drugi put.

@LeBronWade ne moraš ništa brisati, upadaš na onaj koji ti je prvi, a da imaš dovoljno bodova. Jedino možeš izbrisati one na koje nikako ne želiš da budeš 100% siguran, ali glupo je ostaviti samo jedan na listi, da ne ispadneš slučajno zadnji tren.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 23:57 (power_user).
13 godina
Državna matura 2015

neces imati problema... zapravo ne smijes imat problema.

11 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Glede brisanja studija, je li doslo jos kome da mora s TAN-om potvrditi brisanje? Kod nekih studija me trazilo a kod nekih ne... zna li netko o cemu pricam?

13 godina
ChupoX kaže...

Glede brisanja studija, je li doslo jos kome da mora s TAN-om potvrditi brisanje? Kod nekih studija me trazilo a kod nekih ne... zna li netko o cemu pricam?

To si dobio jer neki studiji se ne mogu naknadno prijavit, pa da se dodatno osiguraju da nisi slucajno odjavio...

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ChupoX kaže...

To si dobio jer neki studiji se ne mogu naknadno prijavit, pa da se dodatno osiguraju da nisi slucajno odjavio...

Dakle to je sve u redu s moje strane?

13 godina
Državna matura 2015

Ako ga zelis odjavit, odjavi... ali moras znat da ako ces ga htjet ponovno prijavit da neces moc.

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ako ga zelis odjavit, odjavi... ali moras znat da ako ces ga htjet ponovno prijavit da neces moc.

Da, htio sam ga odjavit. Hvala!

13 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Cemu brisati jer tu je sve objasnjeno, a usput sam i provijerio na onim faksevima na kojima bi trebao biti prvi i nema me na listi http://prntscr.com/7t3f3k

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 2:43 (ja111).
15 godina
Državna matura 2015

Izgleda da su azurirali sve podatke sada svima koji su ulozili prigovor. 

EUNE: Ferritin
11 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Cemu brisati jer tu je sve objasnjeno, a usput sam i provijerio na onim faksevima na kojima bi trebao biti prvi i nema me na listi http://prntscr.com/7t3f3k

Tako je, ali ja sam ih svejedno pobrisao jer su to oni studiji koje ne bih bio upisao a ubacio sam ih samo da popunim kvotu

13 godina
power_user kaže...
SimeKZ kaže...

Mene strah da mi ne rade probleme s dokumentima iz eGrađana, to je još relativno novo i uvijek se može dogoditi da naletiš na nekog tko za to nije čuo i neće prihvatiti. To mi se dogodilo kad sam radio vozačku, jedna od službenica mi nije htjela priznati ispis s netbankinga kao dokaz o uplati, pa sam morao dolaziti idući tjedan kad je bila druga, a za upis ne mogu samo tako doći drugi put.

@LeBronWade ne moraš ništa brisati, upadaš na onaj koji ti je prvi, a da imaš dovoljno bodova. Jedino možeš izbrisati one na koje nikako ne želiš da budeš 100% siguran, ali glupo je ostaviti samo jedan na listi, da ne ispadneš slučajno zadnji tren.

evo konkretno: ipao sam na 1. izbor - FER kao 80 i neki (nezz sad točno, na mobu sam), na drugi izbor imam izravan upis kao i na neke još ispod, za najbolji odabir mi piše moj prvi izbor odnosno FER, gledao sam neke liste, na meni dodijeljenim mjestima nisu moji podatci, to u biti znači da ne moram brisati onda te fakseve? 

oprostite ako sam dosadan al s tim novcima mi se nije za šaliti

Dinamo Zagreb
16 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Da razjasnimo tu stvar s novcem već jednom, bilo je slučajeva kad su ljudi svašta stavljali na popis izbora, ali nakon zaključavanja lista nisu upali na željeni fakultet već na neki koji uopće nisu htjeli upisati. Ako su se htjeli ispisati s tog faksa, morali su platiti prvu godinu.

Zato treba izbrisati izbore koje sigurno NE planirate upisati da se ne bi dogodila slična situacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 12:10 (Looka).
13 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Usput gdje trebamo doci na FER za upis ja nigdje ne mogu naci, vjerovatno ce tamo biti oznaceno

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
13 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Planira li još tko na TVZ? 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina
Državna matura 2015

Ima netko da ide na jesen na maturu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
11 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Usput gdje trebamo doci na FER za upis ja nigdje ne mogu naci, vjerovatno ce tamo biti oznaceno

Ma samo budi tamo, bit ce jos hrpa ljudi tako da ces vjerojatno naci :D

16 godina
Državna matura 2015

Gledam na postani-student da li mi još nešto nedostaje, pa vidim da ima opcija za staviti i potvrditi sliku? Je li to obavezno i je li netko stavio?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
10 godina
neaktivan
power_user kaže...

Gledam na postani-student da li mi još nešto nedostaje, pa vidim da ima opcija za staviti i potvrditi sliku? Je li to obavezno i je li netko stavio?

haha, ja sam stavio odavno čisto da vidim jel funkcionira, i sad više ne mogu ni maknuti, ni staviti bilokoju drugu sliku, te naravno piše da fotka nije još pregledana..

Komediruzecki®™
12 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Zna li netko jel domovnica i rodni list za upis na FER trebaju biti novi? Vidio sam da na nekim fakultetima moraju biti ne stariji od 6 mjeseci, ali na stranicama FER-a ne piše ništa o tome. 

13 godina
Medikus kaže...

Planira li još tko na TVZ? 

Evo, evo, okupljamo se 

Još samo 20tak i dominacija FERovca u temi prestaje. 

127. sam, ti? :D
btw. elektrotehnika

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
15 godina
Državna matura 2015

Ipak FER

You have to be odd to be number one
16 godina
Državna matura 2015

ide i moja bivsa na fer, a dobra je pi*ka tako da cete imat i sto jebavat.

13 godina
mar123 kaže...

bez ljutnje ali bas lipo kako pises o djevojci tj. bivsoj...  srami se...

10 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
mar123 kaže...

bez ljutnje ali bas lipo kako pises o djevojci tj. bivsoj...  srami se...

Šteta što je dozvoljeno psovanje na svim forumima, (inače bi dosad psovači bili izbačeni), jer ovo i ostale slićne riječi izgledaju ružno pa makar ne pisao o određenoj osobi.

Komediruzecki®™
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice