Pazite s tim prigovorima ako ste u skoli pisali, jel se morate javit kordinatorima il kom vec i na kraju ispadne jako malo vremena za to. Mene je prosle godine to shebalo, nzn zasto nedaju mogucnost svima ko starijima da stave prigovor preko weba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pazite s tim prigovorima ako ste u skoli pisali, jel se morate javit kordinatorima il kom vec i na kraju ispadne jako malo vremena za to. Mene je prosle godine to shebalo, nzn zasto nedaju mogucnost svima ko starijima da stave prigovor preko weba.
Da, vidim da mi je još uvijek nije dostupno za kliknuti "Dodaj prigovor"...
Ali kao što sam dodao u prethodni post, sumnjam da će mi taj jedan bod puno značiti...
BTW, u vezi "čudnih" glasova na slušanju ja nisam čuo problem (danas sam rješavao jedan test). Čak nije ni klasični britanski naglasak, razumljivije je, kao mješavina britanskog i američkog naglaska.

ma sumnjam da će oko takvih stvari bit picajzle

ajde da vidimo kolko nas ide na višu, a kolko na nižu iz engleskog
15 | eng A |
---|---|
16 | eng B |
ajde da vidimo kolko nas ide na višu, a kolko na nižu iz engleskog
Nižu. Neću umrijeti zbog 2 boda više-manje kad TVZ daje 10% za engleski, bitnije mi je da sam matematiku dobro napisao...
Vi koji ste već pisali eng, je li sat i 15 dovoljno da se napiše esej? Ja inače dosta filozofiram u sastavima tog tipa pa se bojim da mi to ne pojede vrijeme.
ma sasvim dosta je, i ne treba biti puno i naširoko, glavnom da ima ta 4 dijela (uvod, arguments for, arguments against, zaključak) i da koristiš tih par linkera i izraza koje gledaju i ocjenjuju i to je to.
ma sasvim dosta je, i ne treba biti puno i naširoko, glavnom da ima ta 4 dijela (uvod, arguments for, arguments against, zaključak) i da koristiš tih par linkera i izraza koje gledaju i ocjenjuju i to je to.
Možeš to malo pojasniti?
Sveukupno ima 60 bodova. Prvih 10 nosi po bod, idućih 5 po dva boda. Znači prvih 15 pitanja (ovi na zaokruživanje) nose 20/60 bodova. A za ove dalje ne znam, pisalo je kraj
svakog koliko nosi.
Btw. ja sam pisao A razinu i nisam imao dojam da je teško, ali nisam stigao dosta toga. Dobit ću sigurno 3, ali nije mi to dovoljno za fakultete koje bih htio upisat. Siguran sam da se pisalo 4h da bih dobio četvorku. Sad ne zam jesam li prespor ili su stvarno stavili puno zadataka...
Kakvi ste vi bili s vremenom?
p.s O matematici pričam
Ko je puno gledal Monty Python,Mućke i takve stvari(bez titlova),sluša puno različite glazbe mislim da nebi smio imat problema sa slušanjem.
Možeš to malo pojasniti?
Stvari tipa "Firstly, ..." "Secondly, ..." ili "Furthermore, I believe ..." ili "On the other hand..."
Ko je puno gledal Monty Python,Mućke i takve stvari(bez titlova),sluša puno različite glazbe mislim da nebi smio imat problema sa slušanjem.
Pa i nije to problem kod slušanja, već koji od ponuđenih odgovora je najtočniji. Što se mene tiče, mogu pustiti i na hrvatskom ili njemačkom samo da ne bude previše dvosmisleno.
Pa i nije to problem kod slušanja, već koji od ponuđenih odgovora je najtočniji. Što se mene tiče, mogu pustiti i na hrvatskom ili njemačkom samo da ne bude previše dvosmisleno.
Matura pociva na tome, tako da bit ce tipa... Sta je jela Ivana toga dana? Ivana je pojela, pa nije, pa je malo gricnula i onda je pogledala pa uzela... opalo joj je na pod pa je podigla i pojela.
Sveukupno ima 60 bodova. Prvih 10 nosi po bod, idućih 5 po dva boda. Znači prvih 15 pitanja (ovi na zaokruživanje) nose 20/60 bodova. A za ove dalje ne znam, pisalo je kraj
svakog koliko nosi.
Btw. ja sam pisao A razinu i nisam imao dojam da je teško, ali nisam stigao dosta toga. Dobit ću sigurno 3, ali nije mi to dovoljno za fakultete koje bih htio upisat. Siguran sam da se pisalo 4h da bih dobio četvorku. Sad ne zam jesam li prespor ili su stvarno stavili puno zadataka...
Kakvi ste vi bili s vremenom?
p.s O matematici pričam
I meni je tako nekako bilo..da je bilo jos 30ak minuta, bio bih zadovoljan...ovako nisam uradio neke koje sam stvarno znao
One prve sam razvukao, provjeravao..trebao sam to samo preletit -.-
dal na nižoj treba paziti na nešto posebno kod onog pisma (osim da obuhvatim sva pitanja).
dal na nižoj treba paziti na nešto posebno kod onog pisma (osim da obuhvatim sva pitanja).
Pazi da ne upotrebljavas jedno te iste rijeci, da ne pocinjes uvijek isto recenicu i tako... da bude ''profinjenije'' pismo.
I meni je tako nekako bilo..da je bilo jos 30ak minuta, bio bih zadovoljan...ovako nisam uradio neke koje sam stvarno znao
One prve sam razvukao, provjeravao..trebao sam to samo preletit -.-
Ja čak i nisam toliko razvlačio te zadatke na početku, baš sam bio zadovoljan kako mi je išlo. I onda odjednom kaže 15 min do kraja, onda sam počeo živčaniti jer neću stić riješit zadatke koje znam riješit. Tako da sam tih zadnjih 15 min loše iskoristio.
Nadam da ću upast bar u jedan od prvih izbora (FER, FSB, PMF...) A ako ne pauzirat ću pa iduće upisat.
Na matematici na onih prvih 15 pitanja sta imaju a, b,c i d odgovore zaboravio sam staviti x-eve na ispitu, ali sam u onaj list za odgovore sve ispunio. Mogu li mi zbog toga oduzet bodove?
ne
Vi koji ste pisali maturu ove godine, imate li kakve preporuke / savjete za nas koji smo sad 3. razred?
Kakva sprdačina ova niža razina eng. Pa to je prikladno možda za 5. razred osnovne...znao sam da će biti lagano, ali ovo je smiješno...
Stigla rješenja matematike!
Najvjerovatnije ću imat 95% na višoj. Ovisi o tome oće mi uzet bod na 29.3. (ako ne onda samo 2 greške) jer sam prvi uvjet stavio x>y, umjesto x>=y. Ne mijenja rezultat, ali moglo je da su drugačije brojke. Sve u svemu prezadovoljan.
Kakva sprdačina ova niža razina eng. Pa to je prikladno možda za 5. razred osnovne...znao sam da će biti lagano, ali ovo je smiješno...
Ja iz toga razloga nisam htio nizu iz engleskoga.
Ja iz toga razloga nisam htio nizu iz engleskoga.
Ah...ako ništa, morao sam bit tamo duplo kraće nego ovi na višoj...:P
Jesu li vam dosle ocjene 4. razreda na postani-student.hr? Meni jos nisu.
koliko broj bodova bi bio realan očekivat za 2 iz više matematika ?
Jesu li vam dosle ocjene 4. razreda na postani-student.hr? Meni jos nisu.
Bilo je nekih problema kod nas pa su došle tek jučer...provjeri sa svojim razredom.
Btw., koja si ti škola?
koliko broj bodova bi bio realan očekivat za 2 iz više matematika ?
Prošle godine je bilo 16 bodova za 2 (26,67%).
Bilo je nekih problema kod nas pa su došle tek jučer...provjeri sa svojim razredom.
Btw., koja si ti škola?
Nisu ni ostatku razreda.