Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ah ta škola...
On je depresivni manijacki polu-troll :D
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
svaka ti cast fico. konacno je neko skuzio sta sam htio reci

kad (i ako) se ikad sretnemo, placam pivo

hehe np, ovo za pivo neću zaboravit {#}

Septah kaže...

Nisam znal da ima toliko mladih socijologa i psihologa na ovo forumu XD.

U zemlji s milijun socijologa i psihologa teško se složiti oko bilo čega {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
15 godina

Nema veze sto ti volis izac, al ima veze kad kazes da covjek nema zivot ako na kraju tjedna ne ode u birtiju, slusa cajke i "opusta se". {#} 

Naravno, ako to tebi cini zadovoljnim ma nema problema al samo ako netko dugi cini nesto drugo za isti rezultat ne znaci da je to drugo krivo.

ma da , na to sam i mislio , naćin na koji se ti zabavljaš nije naćin na koji se drugi zabavljaju , šta ako se meni život svodi na igranje cod-a? (A NIJE!) , onda ja nemam života ?? pff , kao što sam rekao povraća mi se od takvih razmišljanja.

16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Back on topic :) 

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is a reality.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Izaći u disko i slušati cajke, radije bih se bacio sa balkona :)
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Je li vam u petak završava škola?

Nama je bio produzen zimski raspust, pa nismo isli u skolu zbog epidemije zausnjaka, i imali smo strajk, tako da sam ja u skoli do petog ili desetog sedmog.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Je li vam u petak završava škola?

Nama je bio produzen zimski raspust, pa nismo isli u skolu zbog epidemije zausnjaka, i imali smo strajk, tako da sam ja u skoli do petog ili desetog sedmog.

Krasno, sad bumo, dok nama svima završi nastava, slušali tebe kak cviliš o tome...{#}

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Plan učenja:
ponedjeljak - odmor od vikenda
utorak - priprema za školu
srijeda - odlazak u školu, ne znači da se mora i učit
četvrtak- odmor od škole
petak - priprema za vikend
subota i nedjelja - neradni dani

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 14:46 (cuspajz).
15 godina
Ah ta škola...

Meni bi prosjek trebao biti 4.67 ili 4.71(ovisi o ocjeni iz njemačkog,3 ili 4). Idem u prvi razred prirodoslovno-matematikčke gimnazije. Imat ću:

-hrvatski 3

-engleski 4

-njemački 3 ili 4

Ostalo ću imati 5. Jezici su mi kao što vidite najveći problem. Po zakonu bi mi trebao njemački biti izborni predmet no u mojoj školi se toga ne drže.

Mrzim svoj nadimak!!!
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Meni bi prosjek trebao biti 4.67 ili 4.71(ovisi o ocjeni iz njemačkog,3 ili 4). Idem u prvi razred prirodoslovno-matematikčke gimnazije. Imat ću:

-hrvatski 3

-engleski 4

-njemački 3 ili 4

Ostalo ću imati 5. Jezici su mi kao što vidite najveći problem. Po zakonu bi mi trebao njemački biti izborni predmet no u mojoj školi se toga ne drže.

Ni u mojoj, ali nisam cuo za taj zakon.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

-hrvatski 3

-engleski 4

-njemački 3 ili 4

Kod mene isto nije izborni. Također nikad nisam čuo za takav zakon, znam jedino da mi je u osnovnoj bio izborni

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 16:14 (cuspajz).
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Mentalist kaže...

-hrvatski 3

-engleski 4

-njemački 3 ili 4

Kod mene isto nije izborni. Također nikad nisam čuo za takav zakon, znam jedino da mi je u osnovnoj bio izborni

Mozda se u opcoj gimnaziji moraju uciti 4 jezika.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U gimnaziji moraš imat 2 strana jezika. Tu se ne računa latinski. Znam da u Osijeku u matematičkoj mogu izabrat jel hoće njemački ili talijanski

14 godina
neaktivan

To je novo. Zavrsio sam matematicku i nama su bile opcije ili dva strana jezika ili dodatna matematika i informatika. Nisam bas siguran da su OBAVEZNA dva strana jezika, postoje i alternative.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

U gimnaziji moraš imat 2 strana jezika. Tu se ne računa latinski. Znam da u Osijeku u matematičkoj mogu izabrat jel hoće njemački ili talijanski

ne moras, ja sam bio u gimnaziji i izabrao sam drugi predmet (prosirenu biologiju - odnosno ekologiju) jer sam iz prirodoslovno tehničke skole, a s drugim jezikom se nisam mucio

17 godina
neaktivan
Eto meni zakljucena 4 iz matematike :D moram reci odlicno
You are already dead!
15 godina
cuspajz kaže...

Mentalist kaže...

Mozda se u opcoj gimnaziji moraju uciti 4 jezika.

Ovdje se radi o prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji. 

cuspajz kaže...

Citiram MZOŠ:

Prirodoslovno-matematička gimnazija sadrži veći fond sati matematike, fizike i informatike tijekom sve četiri godine obrazovanja, a učenicima pruža mogućnost izbora proširenog programa matematike i informatike umjesto drugog stranog jezika.

Osobno ja nemam protiv njemačkog ništa no dodatni sati matematike ili fizike bi mi itekako značili.

Mrzim svoj nadimak!!!
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel zna neko iz njemačkog relativne rečenice?

16 godina
Za relativne rečenice moraš znati onu tablicu s relativnim zamjenicama i onda,u zavisnu rečenicu,ovisno o subjektu i njegovom padežu stavljaš te zamjenice.
HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Kako da znam koji je padež? Evo par rečenica

1.Gestern las ich ein Buch. Ich hatte das Buch letzte Woche gekauft.  Gestern las ich ein Buch, das ich letzte Woche gekauft habe.

2.In dem Buch stirbt ein Mann. Seine Frau war ihm untreu.  In dem Buch stirbt ein Mann, dessen Frau ihm untreu war.

3.Die Frau schläft mit einem Mann. Sie war sehr schön. Sie arbeitet mit ihm im Büro.  Die Frau, die sehr schön war, schläft mit einem Mann, mit dem sie im Büro arbeitet.

4.Das Buch ist von einem Autor. Ich kenne ihn persönlich.  Das Buch ist von einem Autor, den ich persönlich kenne.

5.Letztes Jahr schrieb er ein Bestseller. Die Kritiker redeten viel von dem Bestseller.  Letztes Jahr schrieb er ein Bestseller, von dem die Kritiker viel redeten.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 18:22 (cuspajz).
16 godina
I što tu nije jasno?Trebaš znati rod imenice i onda si ju dekliniraši vidiš.A možeš si prevesti i na hrvatski pa tako odrediš.
HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa vidim ovako kad je riješeno. Ali ja ću ju ispitu morat sam napisat koji je padež. Da to radim tako da prevem na hrvatski pa onda pokušam po smislu?

16 godina

Da.

HTC Desire Android
16 godina
moze pomoc napravio sam temu u ovom podforumu za lektiru pomoc bi bila dobrodosla
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
Uf, u srijedu pišem test iz prirode, odgovaram hrvatski (lektira), povijest, engleski, glazbeni i možda matematiku. Kill me.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Uf, u srijedu pišem test iz prirode, odgovaram hrvatski (lektira), povijest, engleski, glazbeni i možda matematiku. Kill me.

Odgovaraš prirodu? Misliš biologiju ili si 6. razred?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
6. sam razred.
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

Uf, geografija pozitivna, još samo biologiju i mogu cjelo ljetu uživat:D

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
Ah ta škola...

Odo učit kemiju i matišu.

I don't give a fu*k
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice