Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ah ta škola...
passat kaže...

blago tebi {#}, ja imam samo test iz matke..

Imam njemački i engleski! Dva jezike, a jezike ne volim. VIše bi volio da imam 5 bilo kojih   drugih nego ta dva.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ova tri dana samo matematiku odgovaram  {#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
Ah ta škola...

jel bi mi mogo netko ovo prevest na engleski da bude 100% tocno jer pisem test

Ako želiš putovati vlakom moraš kupiti kartu.Karta može biti u jednom smjeru ili povratna.Kartu će ti prodati blagajnik na blagajni.Zatim ćeš gledati vozni red ili ćeš slušati obavijesti o svom vlaku.Uzeti prtljagu i preko mosta doći do svojeg perona.U vlaku ćeš odložiti prtljagu na nosać i sjesti na svoje mjesto.

prijevodi nekih rijeci:  jednosmjerna- single

povratna- return

blagajna- ticket office

prodavac karti- ticket clerk

vozni red- timetable

obavijest- announcement

prtljaga- luggage

most- footbridge

peron-platform

nosac prtljage-luggage rack

mjesto-sjedalo

hvala unaprijed

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Uh sutra me profa iz hrvatskog pita,a ja ništa neznam,možda izbjegnem pa markiram,svejedno je prvi sat Hrvatski.

Dino
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Uh sutra me profa iz hrvatskog pita,a ja ništa neznam,možda izbjegnem pa markiram,svejedno je prvi sat Hrvatski.

A da učiš?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
Tomislav95 kaže...
Dinče kaže...

A da učiš?

Nah, rađe popij kavu u bircu.

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Tomislav95 kaže...
Dinče kaže...

A da učiš?

Nah, rađe popij kavu u bircu.

A jel smijem tamo?

Dino
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

u mojoj skoli(to je mala skola, max. 200 ucenika) su ucitelji tako glupi i popustljivi. Ispit iz biologije smo uspjeli odgodit 8 puta xD

http://www.youtube.com/beleudovice
14 godina
neaktivan
dturko kaže...

u mojoj skoli(to je mala skola, max. 200 ucenika) su ucitelji tako glupi i popustljivi. Ispit iz biologije smo uspjeli odgodit 8 puta xD

Jel to onako bezveze ili s razlogom?

Dino
14 godina
Ah ta škola...

Sutra Kemija,Latinski i Hrvatski ......

.... A mene baš stomak nešto boli ufff

Inteligencija nije znanje,već mašta
16 godina
KKristijan kaže...

Sutra Kemija,Latinski i Hrvatski ......

.... A mene baš stomak nešto boli ufff

ma jos sutra i......................

Google is NOT your friend!!!
15 godina
Ah ta škola...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd. (prolazio sam sa 4 ili 5)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 22:17 (tpg).
14 godina
tpg kaže...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd.

Jbt snađem se i ja pa dobim 2-3...Meni je osobno dosta al ono :/

Fiziku i matišu nebi nikad marko kad su jednostavno...jednostavni :P

15 godina
KKristijan kaže...
tpg kaže...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd.

ja sam uvijek znao sjediti iza lika koji je bio ucenik generacije i najjbolji na skoli(covjek sve znao,nema tog pitanja koje nezna) malo od njega prepisivao malo iz knjige i tako snalazio se ,al kad dođe usmeno odgovaranje u sam bio led leden al uvijek bude neka dvica hehe.

14 godina
tpg kaže...
KKristijan kaže...
tpg kaže...

ja sam uvijek znao sjediti iza lika koji je bio ucenik generacije i najjbolji na skoli(covjek sve znao,nema tog pitanja koje nezna) malo od njega prepisivao malo iz knjige i tako snalazio se ,al kad dođe usmeno odgovaranje u sam bio led leden al uvijek bude neka dvica hehe.

Ista stvar kod mene Hahaha,čak sam bio u situacijama u kojima sam iz istog gradiva imao 1 iz usmenog i 5 iz pismenog

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sutra pišem povijest...I također nama ocjene ovise o zadnjem ispitu npr. imam 5,5,5,5 i onda dobijem 1 i odmah nam zaključi 1(zato je na polugodištu bilo u našem razredu 9 jedinica xD 9/20)....Meni je isto svejedno za ocjene samo mi je glavno da uspijem održati svojih 50 bodova i upisati se u(Rač. teh. u strojarstvu O:) :D

Programer i 3D artist
15 godina
KKristijan kaže...
tpg kaže...
KKristijan kaže...
tpg kaže...

Ista stvar kod mene Hahaha,čak sam bio u situacijama u kojima sam iz istog gradiva imao 1 iz usmenog i 5 iz pismenog

U moj ti je skoli bilo 50% moras znati za 2,ili mora biti 50%urađenog u testu ali tačnog za 2 glupost cista.

15 godina
neaktivan
Tako je i u mojoj školi isto.
I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
protjeran
Unworthy_For_Life kaže...

Jel neko išo na popravni iz matke?Pripremam se za popravni budući da imam samo jednu pozitivnu ocijenu u cijeloj godini(LOL).Kako sve to izgleda i to?Zahvaljujem.

Koji si ti razred ?

17 godina
Ah ta škola...

danas pisali test prvi sat iz matematike..doso sam na test nisam znao ni koji dio pisemo..

i na kraju kad je ispravila imam 8,75 od 11 bodova..hahahahah

jednostavno biljeznica ispod testa i kad negleda otvorim biljeznicu i derii..sreca pa je dobra profa pa ima nas par kojima malo popusti i pomogne..

dok sutra odgovaram jedan predmet (tehnologija obrade i sastavljanja(montaze)) i samo se molim da 2 dobijem..

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dobio iz latinskog -2 ( 10/20 bodova). Još jedno odgovaranje i jedan test, onda sam se riješio latinskog do kraja života {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sapienti sat

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
14 godina
cuspajz kaže...

Dobio iz latinskog -2 ( 10/20 bodova). Još jedno odgovaranje i jedan test, onda sam se riješio latinskog do kraja života {#}

ZNam kako ti je .... :D

Na kraju drugog na Trgu palim knjige iz latinskog i pjevam

15 godina
tpg kaže...

U moj ti je skoli bilo 50% moras znati za 2,ili mora biti 50%urađenog u testu ali tačnog za 2 glupost cista.

U mojo školi ti je za predmete Hrvatski i Engleski 60% za 2. Uz njih mislim da je još par predmeta tako. Matematika nam je 40-55%-2.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

To mirna bosna do 2 svibnja

Dino
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Ja neznam sta se vi bojite toliko tih predmeta aj fizika,biologija boli me stomak ,ja kad sam isao u osnovni u srenju(ekonomska) ebe se mene koji je predmet i jeli test i kontrolni ,vjerujte mi da je moja skola bila puno teza (radilo se po bolonji to vam je inace ukratko dobijete jedan iz zavrsnog  testa iz tog predmeta i padate na popravni ) i uvijek se snalazio prepisivao itd. (prolazio sam sa 4 ili 5)

ti išo u srednju po bolonji wtf?

Neću žvaku oću kusur
16 godina
neaktivan
Počeli praznici.Nažalos za mene nema puno odmora.Valja učiti matematiku i fiziku za maturu,te za zadnje ispite u školi.

Želim svima ugodne blagdane.
alrighty then
15 godina
Ah ta škola...

Napokon! No sad poslije praznika moram popraviti matematiku na 5. Ima 4 četvorke i 3 petice. Moram to pod hitno dovest na 5.

15 godina
cola777 kaže...
tpg kaže...

ti išo u srednju po bolonji wtf?

DA vjerni gospodite u BIH ,kako vi idete u osnovnoj skoli po bolonji WTF jelde :)

14 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Napokon! No sad poslije praznika moram popraviti matematiku na 5. Ima 4 četvorke i 3 petice. Moram to pod hitno dovest na 5.

Sretno ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice