fuck yeah!
Meni od 5:30
*high five*
Meni od 5:30
*high five*
Ja idem posljepodne :)
Ja krecem tek 24-og :P
3. razred opće gimnazije, prosjek 4,64 na polugodistu, uglavnom sam zadovoljan (jedino matematika mi je trn u oku :/) :D
4 iz fizike, tjelesnog, njemačkog, informatike ; to je ok!
3 iz matematike :( ; nije fer!
2. razred gimnazije
4.81 na polugodistu :D
14 petica 1 cetvorka 1 trojka (iz likovnog o.o)
Haha,ja sam likovni zadnji tjedan jedinicu ispravljao, i sad mi je to jedina trojka...A iz matematike fizike i biologije imam 5. LOL
neda mi se u školu, al šta ćeš. idemo po dobre ocjene :D
btw, ima ko iz x. gim?
Zna li tko dobije li se za klasičnu gimnaziju 2 boda za strani jezik i 2 boda za muzičku?
Prvi razred gimnazije: 4.4
Profesor latinskog zadnjeg sata odluci pregledati biljeznice, kaze da je moja neuredna i da mi 3. Imao sam 5 iz kontrolnog, 5 iz odgovora i zakljuci mi 4.
Profesor latinskog zadnjeg sata odluci pregledati biljeznice, kaze da je moja neuredna i da mi 3. Imao sam 5 iz kontrolnog, 5 iz odgovora i zakljuci mi 4.
Najgluplja stavka u ocjenjivanju ikad. Kog briga kak pišem i kak mi izgleda bilježnica. Pa ja iz nje učim a ne netko drugi da mora bit ne znam kak uredna. I ja sam s tim muku mučio kroz školovanje.
Ja sutra imam usmeni iz Numeričkog rješavanja Parcijalnih diferencijalnih jednadžbi. Pošto sam dosad skupio 100% bodova iz kolegija, ne bi trebalo bit problema malo popričat o gradivu
Najgluplja stavka u ocjenjivanju ikad. Kog briga kak pišem i kak mi izgleda bilježnica. Pa ja iz nje učim a ne netko drugi da mora bit ne znam kak uredna. I ja sam s tim muku mučio kroz školovanje.
Ja sutra imam usmeni iz Numeričkog rješavanja Parcijalnih diferencijalnih jednadžbi. Pošto sam dosad skupio 100% bodova iz kolegija, ne bi trebalo bit problema malo popričat o gradivu
jebote, al mocno zvuci!!
Ja sutra imam usmeni iz Numeričkog ninja rješavanja Parcijalnih diferencijalnih jednadžbi. Pošto sam dosad skupio 100% bodova iz kolegija, ne bi trebalo bit problema malo popričat o gradivu
jebote, al mocno zvuci!!
Sad je savrseno.
jebote, al mocno zvuci!!
Meni je super :D Volim numeriku
Mi smo danas pisali Latinski
Mi smo danas pisali Latinski
Odmah prvi dan drugog polugodišta?
Ja krecem tek 24-og :P
I ja isto :D
jebote, al mocno zvuci!!
bolje da ne saznas nikad sta je to :)
Sramota!
Vi niste strojari.
Ja sam 3. razred, isto taj smjer i samo jedna negativna bila u razredu.
Inace sam među 5 najboljih u razredu s prosjekom 4.0 i zadovoljan sam, ali cu pokusati stisnuti do kraja na 4.5 :)
Da,čudna profa.
Sramota!
Vi niste strojari.
Ja sam 3. razred, isto taj smjer i samo jedna negativna bila u razredu.
Inace sam među 5 najboljih u razredu s prosjekom 4.0 i zadovoljan sam, ali cu pokusati stisnuti do kraja na 4.5 :)
ja sam zadnja godina kod nas ima dosta negativnih svi su nam govorili vas ce do zadnje godine bit manje a svake nas je sve vise :)
Ja ću nažalost još četiri godine mučiti muku sa tim.
Čovječe!
Prvi dan škole a 9 sati...
Divan način za početak školske godine...
Prvi dan škole a već dobil plusa iz elektrotehnike(frend mi je riješio zadatak).....
Čovječe!
Možda misliš kalendarske godine?
Školska godina je počela u 9. mjesecu,prošle godine
Čovječe!
Da, ja sam imao 8, premoren sam vec, tko ce se opet ujutru ustajati
Čovječe!
Kalendarska godina počinje 1.1. tj. prije 9 dana
Ja sam danas " imao " praksu...Spavao sam kod kuce...Ali zato sutra dizanje u pola 7... :/
Čovječe!
LOL... da to sam mislio...
eto vidite što 9 sati radi od djeteta u 7. razredu...
jao kak me živcira ova profa iz matematike.
na početku razreda: kaže da pod testom smijemo slušat muziku, ja idem namjestit pjesmu i optuži me da sam koristio kalkulator(mobitel).
danas mi sere da sam nasmijavao ostale i da mi zadatak za ocjenu. a bilo je ovako. jedan je radio gluparije(odvezivao "špage" na tenisicama ostalima) a pola razreda se smijalo, profa odma rekla meni da sam radio sranja i tako bez razloga nadrapao.
dva puta kod iste krave. prošla profa je bila stroža, al mnogo draža od ove.
jao kak me živcira ova profa iz matematike.
na početku razreda: kaže da pod testom smijemo slušat muziku, ja idem namjestit pjesmu i optuži me da sam koristio kalkulator(mobitel).
danas mi sere da sam nasmijavao ostale i da mi zadatak za ocjenu. a bilo je ovako. jedan je radio gluparije(odvezivao "špage" na tenisicama ostalima) a pola razreda se smijalo, profa odma rekla meni da sam radio sranja i tako bez razloga nadrapao.
dva puta kod iste krave. prošla profa je bila stroža, al mnogo draža od ove.
Dobro šta itak moraš slušati glazbu pod ispitom? Glavu dolje i piši!