Virusno-antivirusni problem

poruka: 30
|
čitano: 4.527
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle imam 2 problema

1. od nedavno na kompu ne mogu otvoriti task manager. na netu sam našao podatak da se najvjerojatnije radi o nekakvom virusu koji blokira rad task managera,a da ga se preko njega ne može isključiti. kako da ga uklonim?

2. taj isti virus blokira i rad AVG free koji sam imao. deinstalirao sam ga i probao ponovno instalirati ali me prilikom instalacije upozorava da već imam instaliran antivirus. moje pitanje je kako locirati i obrisati taj zaostali proces od ranijega antivirusnog programa?

17 godina

Skini si Aviru----LINK i s njom proskeniraj PC....Nabavi još i Malwarebytes za slučaj da Aviri kaj promakne,makar sumnjam

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan

da zaboravio sam napisat da sam probao i s avirom. uklonio sam nekakvih 20-ak prijetnji al većina je bila bezazlena, task manager je još uvijek blokiran

17 godina

A jesi probao sa Malwarebytesom??

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
protjeran
RE: Virusno-antivirusni problem
zbudim kaže...

dakle imam 2 problema

1. od nedavno na kompu ne mogu otvoriti task manager. na netu sam našao podatak da se najvjerojatnije radi o nekakvom virusu koji blokira rad task managera,a da ga se preko njega ne može isključiti. kako da ga uklonim?

2. taj isti virus blokira i rad AVG free koji sam imao. deinstalirao sam ga i probao ponovno instalirati ali me prilikom instalacije upozorava da već imam instaliran antivirus. moje pitanje je kako locirati i obrisati taj zaostali proces od ranijega antivirusnog programa?

ma interesira me da li ga možeš pokrenut tipkama alt-ctrl-del s obzirom da to nisi napomenuo

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
neaktivan
zbudim kaže...

dakle imam 2 problema

malwarebytes definitivno.kao što su ti rekli,imaš kakav registry repair i ccleaner?

http://www.glarysoft.com/registry-repair/

http://www.ccleaner.com/

..ja b prvo počistio s klinerima sve što je ostalo od deinstalacije,pa s malwarebytesom scanirao,i ostavio aviru kao AV program

..ili ostavi AVG ako želiš njega,ali jednog moraš maknut..

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 10:06 (seneka).
15 godina
neaktivan

sad sam završio i s malwerom. iako je i on počistio neke prijetnje task manager je i dalje mrtav. naravno da sam prvo išao ctrl-alt, zatim i preko start/run i ništa. sad mi je instalirana avira. prilikom svake deinstalacije koristim total uninstal, a zatim očistim s ccleanerom.

16 godina
neaktivan

http://www.superantispyware.com/download.html
pa daj skini i superantispyware free edition,pa s njim još napravi kompletni scan..
jesi instalirao glary registry repair?..dobar je,a radi i automatski backup registra..

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 10:32 (seneka).
16 godina
neaktivan

Probaj komp pokrenut u safe modu (dok se komp pali pritišći F8) pa onda pogledaj radi li Task Manager... Također onda u Safe modu skeniraj jer ti nalazi duplo više virusa i malicioznih programa...

I samo pls reci koji Windows imaš i jesi li instalirao sve SP-ove?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
16 godina
neaktivan

ako ništa ne pomogne,a nećeš radit system restore možeš instalirati glary utilities

ima process manager sa puno više opcija i informacija o procesima,besplatan je..

http://www.glaryutilities.com/

EDIT:pri tom mislim,ako je obrisan,a to je jedini problem koji imaš..

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 7:06 (seneka).
16 godina
protjeran
zbudim kaže...

sad sam završio i s malwerom. iako je i on počistio neke prijetnje task manager je i dalje mrtav. naravno da sam prvo išao ctrl-alt, zatim i preko start/run i ništa. sad mi je instalirana avira. prilikom svake deinstalacije koristim total uninstal, a zatim očistim s ccleanerom.

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr jesi li ga direktno probo pobrisat vidim da si napisao start/run pa ništa

da li si išao direktno u registry naredbom regedit

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
neaktivan

našao sam i ovo ,možda pomogne
http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?t=359

15 godina
neaktivan

hvala svima koji su pokušali pomoć. mislim da sam trajno izgubio taskmgr pa ću probat sa glary. ako ništa barem sam obrisao oko 6431 sigurnosnu prijetnju sa kompaSmijeh

16 godina
neaktivan
zbudim kaže...

hvala svima koji su pokušali pomoć. mislim da sam trajno izgubio taskmgr pa ću probat sa glary. ako ništa barem sam obrisao oko 6431 sigurnosnu prijetnju sa kompaSmijeh

Nastavi korstit AVG, lol, koje je to smece od AV-a.

MRZIM kad se ljudi žale na probleme s NEORIGINALNIM igrama!
17 godina

nod32 ili kaspersky....oba imam kupljene licence i već 5 godina nemam brige sa nikakvim virusima ili trojancima....

sve ovo free av je po meni smeće....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
16 godina
neaktivan

Skini Process Explorer i zamjeni ga s task managerom (Options > Replace Task Manager). Proc explorer je superiorniji task manageru u svakom aspektu.

17 godina
neaktivan

copy/paste vrijednost (točno kako je napisano iza dvotočke) u start - run (vidi sliku) da dobiješ natrag task manager:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:13 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Slash what-ever su ti ovi iznad mene kazali, bez Combo-fixa, nećeš ništa riješiti. Kladim se s ostalim forumašima da će pobrisati taj "anti-virus". Naravno, ako C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe nije pobrisan, provjeri tu mapu. Good luck.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
protjeran

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx

p.s. Imte problema sa postanjem i javaskripte vam iskaču ko lude. Ja bi malo pazio na to. {#emotions_dlg.smile}

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
15 godina
protjeran

Edit: dupli post zbog ludovanja servera.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:30 (Buffer Overflow).
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Slash what-ever su ti ovi iznad mene kazali, bez Combo-fixa, nećeš ništa riješiti. Kladim se s ostalim forumašima da će pobrisati taj "anti-virus". Naravno, ako C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe nije pobrisan, provjeri tu mapu. Good luck.

e ako je rogue AV u pitanju ja se kladim da neće ... MBAM je zakon za rogue appz...

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Smooth Operator kaže...

e ako je rogue AV u pitanju ja se kladim da neće ... MBAM je zakon za rogue appz...

Stavi pare.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Stavi pare.

Ne spominji pare jer si već izgubio

https://www.youtube.com/watch?v=7PRWXVD_8-8&feature=channel_page

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:52 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Smooth Operator kaže...

Stavi pare.

Ne spominji pare jer si već izgubio

https://www.youtube.com/watch?v=7PRWXVD_8-8&feature=channel_page

Još stojim iza oklade. Combofix neće ništa napraviti kad se pokrene u Safe modu. Treba ga pokrenuti normally.

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Još stojim iza oklade. Combofix neće ništa napraviti kad se pokrene u Safe modu. Treba ga pokrenuti normally.

Objasni mi logiku kojom objašnjavaš tu tvrdnju pliz, misliš da će mu maliciozni procesi (koji se BTW ne pokreću sa sustavom u safe modu) pomoći u sopstvenom terminiranju, samoubilački virusi... Smijeh

BTW2 kako neće ništa napraviti u safe modu pa skinuo je svu silu malwarea osim jednog rogue AVa u tom filmiću

P.S. to što combofix nema mogućnost enkripcije ili nekog drugog načina skrivanja fileova u svojoj karanteni to je drugi par rukava...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 18:55 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Objasni mi logiku kojom objašnjavaš tu tvrdnju pliz, misliš da će mu maliciozni procesi (koji se BTW ne pokreću sa sustavom u safe modu) pomoći u sopstvenom terminiranju, samoubilački virusi... Smijeh

BTW2 kako neće ništa napraviti u safe modu pa skinuo je svu silu malwarea osim jednog rogue AVa u tom filmiću

P.S. to što combofix nema mogućnost enkripcije ili nekog drugog načina skrivanja fileova u svojoj karanteni to je drugi par rukava...

Vidi prijatelju... Ja nemam vremena tražiti po youtubu neki dokaz. Govorim ti iz iskustva. Evo, šta je bilo u subotu.

Na jednom računalu se pojavio Personal Anti-virus(PAV.exe). Naravno, AVG nije ništa uspio otkloniti. MalwareBytesi su našli dosta toga, ali nisu otklonili ovaj problem. Pokrenem Combofix i neće da se pokrene, kaže da instalirani OS(Xp) nije podržan, a naravno jest. Ja u Safe Modu pokrenem MalwareBytse, restartam, ništa, isto ostalo. Ja opet Safemode,Combofix, restartam, ista stvar.

Pokrenem tad Combofix i radi! Završi, restartam, i nema više PAV-a. E sad ti snimi kratkometražni film o tome,I don't give a fuck. Ali se kunem, da je ovako bilo.

Sad ti objasni jeli to rogue, wolwerine ili Magneto.Cool 

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Ja nemam vremena tražiti po youtubu neki dokaz...

Ali imaš vremena pisati besmislice...

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Smooth Operator kaže...
Ja nemam vremena tražiti po youtubu neki dokaz...

Ali imaš vremena pisati besmislice...

Da, sigurno su tvoji postovi smisleni, samo se nisam htio komentirati šta si ti pisao. Svi oni BTW su presmješni.

Npr. Kao da Combofix uopće ima karantenu. Uopće nema niti jedan folder, kamoli karantenu. Možda da si ga pokrenuo jednom, znao bi. Onda paljenje malicioznih programa pri startu. Sigurno neće pomoći otlanjanju, ali detektiranju istih će pomoći.

Baš sam prolistao tvoje poruke, nije mi jasno odakle ti argumenti meni nešto govoriti. Get a life.

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Da, sigurno su tvoji postovi smisleni, samo se nisam htio komentirati šta si ti pisao. Svi oni BTW su presmješni.

Npr. Kao da Combofix uopće ima karantenu. Uopće nema niti jedan folder, kamoli karantenu. Možda da si ga pokrenuo jednom, znao bi. Onda paljenje malicioznih programa pri startu. Sigurno neće pomoći otlanjanju, ali detektiranju istih će pomoći.

Baš sam prolistao tvoje poruke, nije mi jasno odakle ti argumenti meni nešto govoriti. Get a life.

*\Qoobox\Quarantine\* je šta?

Inače prosudbe i mišljenja adolescenata koji sline na Shade su iznimno kvalitetna i cijenjena

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 18:45 ((s)izgoreo).
16 godina

Ja sam imao slican problem , safe mode skenirao sa  malwarebytes obrisao , restart i sve normalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:40 (Anti-fa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice