Virus-> Komp restart, sve gasi, Veliko s*anje

poruka: 15
|
čitano: 6.461
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozz ekipa, pišem vam sa zaraženog PCa..

Da prijedem an stvar, slusam ziku, igra upaljena ( gta sa ) i odjedanput pokraj avire, armora free i WOTa prode neka stvar neznam ime zaboravih, i pocne vristat da imam milijune virusa itd, ja ignoriram i smijem se, no stvar bome presla u nesto gore. Pocne mi PC restartat ( at the moment  dole kod sata imam 20-ak upaljenih programa ali u ikoni od tog "AV-a " koji ne daje aviri ni icemu drugom da se upali ) Jedina mi je sreca sto FF jos radi ( FF FTW!!!! )..

Trebam hitnu pomoc, inace dosta se kuzim u PC-i ali , ovo, ovo nemogu riješit jer na sticku nemam programe za ovakve slucajeve ( uskoro cu stavit ).

Treba mi neki zamaskirani programcic koji ce maknut ovo a dalje mogu sam.

Hvala!

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan

neki fake ti je uletio,imaš hitmana gore?

14 godina
protjeran

Neam nis, Avira, Mamb, Armor,  Super Spyware...

EDIT: Znam da je fejk, zato nisam ni klikao repair i te gluposti, ali da nesto uradi pokraj toga, + jos avira... Zaspala je.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:34 (Crypto).
16 godina

Superantispyware portable ili HitmanPro

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac
17 godina
Re: Virus-> Komp restart, sve gasi, Veliko s*anje
Crypto kaže...

Pozz ekipa, pišem vam sa zaraženog PCa..

Da prijedem an stvar, slusam ziku, igra upaljena ( gta sa ) i odjedanput pokraj avire, armora free i WOTa prode neka stvar neznam ime zaboravih, i pocne vristat da imam milijune virusa itd, ja ignoriram i smijem se, no stvar bome presla u nesto gore. Pocne mi PC restartat ( at the moment  dole kod sata imam 20-ak upaljenih programa ali u ikoni od tog "AV-a " koji ne daje aviri ni icemu drugom da se upali ) Jedina mi je sreca sto FF jos radi ( FF FTW!!!! )..

Trebam hitnu pomoc, inace dosta se kuzim u PC-i ali , ovo, ovo nemogu riješit jer na sticku nemam programe za ovakve slucajeve ( uskoro cu stavit ).

Treba mi neki zamaskirani programcic koji ce maknut ovo a dalje mogu sam.

Hvala!

Skini preimenovani Rkill.exe na Desktop, pa ga pokreni pricekaj dok odradi svoje pa kad završi onda pokreni Malwarebytes updejtaj ga i odradi Quick Scan.{#}

http://download.bleepingcomputer.com/grinler/WiNlOgOn.exe

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:36 (rambox).
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Neam nis, Avira, Mamb, Armor,  Super Spyware...

EDIT: Znam da je fejk, zato nisam ni klikao repair i te gluposti, ali da nesto uradi pokraj toga, + jos avira... Zaspala je.

probaj ga skinuti u safe modu ako nejde drugačije i ovako pokrenuti

14 godina
protjeran

Cekajte... Sad cu ramboxovu ideju prvo.

PS: Hitman pada

EDIT: Portable Spyware radi, radim quick scan pa javim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:38 (Crypto).
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

šta znači pada?,jesi ga pokušao pokrenuti u tom force breach modu?

14 godina
protjeran
seneka kaže...
Crypto kaže...

šta znači pada?,jesi ga pokušao pokrenuti u tom force breach modu?

Neda mu ovaj " anti virus " da se upali, htio sam ti sada slikati, no neda ni fast stone capture da se upali. Task bar mi je pun ikona.

EDIT: Spyware jos uvijek scana, za sad 24 cookie-a, 1 trojan agent,  1 system brokenfile assosication.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:50 (Crypto).
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Neda mu ovaj " anti virus " da se upali, htio sam ti sada slikati, no neda ni fast stone capture da se upali. Task bar mi je pun ikona.

malo gnjavim ali me zanima načelno
držao si ctrl tipku na lijevoj str tipkovnice i onda ga pokušao pokrenuti, a on je pao?

14 godina
protjeran
seneka kaže...
Crypto kaže...

malo gnjavim ali me zanima načelno
držao si ctrl tipku na lijevoj str tipkovnice i onda ga pokušao pokrenuti, a on je pao?

Caka je u tome sto je Super Anti spyware rijesio problem privremeno, morao sam restartat PC radi tog trojana ( kaze spyware ) i opet se pojavio ali sada programi rade no samo me restarta, no kada se restartao, brzo sam ga ugasio sa task managerom i sad šljaka hitman, tako da skeniram sada s njim.

EDIT: Skenirano, nasao je 2 malwera i 28 cookie-a.. Pocistio sam i kliknuo free licencncu za 30-ak dana.

Da restartam ili uzmem rambox-ovu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:07 (Crypto).
16 godina
neaktivan

jel ti malwarebytesupdate-an?s njim nisi skenirao,quick scan,rekao si da ga imaš
daj još reci kad ti je to uletilo,jesi pokušao srušiti browser preko task managera?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:13 (seneka).
14 godina
protjeran
seneka kaže...

jel ti malwarebytesupdate-an?s njim nisi skenirao,quick scan,rekao si da ga imaš
daj još reci kad ti je to uletilo,jesi pokušao srušiti browser preko task managera?

Lista upaljenih programa

Macro Express

Fraps

Xfire

Msn

FF

Avira

Ventrilo

Jedna igra

Na FFu je bio samo YT, jedna stranica ( gaming ), i mislim da je bio bug forum ili FB.

Gledao sam spot na YTu, FF se zamrznuo i ovaj je poceo vrištat ( fejker ) i ja se doma pocnem smijat, no razmisljam odkud si uletio, rekoh ajde ugasit ce se, no nije, zgasio mi je PC i jos sam se cudio, a kada se upalio opet, sve programe mi pogasio  i nije mi dao da ih upalim osim blagodatog FF 5.0  :)

No, evo hitman je zavrsio, sad palim Mamb.

EDIT: Dogodilo se 16:45

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:16 (Crypto).
16 godina
protjeran

Aj sretno sa čišcenjem. Kada se meni slično dogodilo ja reinstaliro Win jer sumnjam da se sve da vratiti u prijašnje stanje. npr. Meni je onemogucio pristup svim particijama (zapravo više nisu bile vidljive), a na najmanju intervenciju je restartao. :)

17 godina
neaktivan

A da probaš dignut Linux i pokreneš antivirus?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice