Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.124.898
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Koji je najbolji antivirusni program

@xfire-Jel ti usporava AVG komp?

Koja ti je konfa?

15 godina
xfire kaže...

e ovako koristio sam nod32 duže vrijeme i dosta toga mi je zeznuo,nije neke viruse pronašao,i deinstalirao sam nod32 i stavio avg9 antivirus i sada mi sve radi komp čist kod suza, i neznam zašto mrzite avg? pogledajte screenshoot,AVG je po meni odličan,i to nije free verzija i licencu imam do 2018

http://img207.imageshack.us/i/75789852.jpg/

Gdje si kupio licencu na 8 god....ako si je kupio ove godine i koliko si je platio? Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Meni AVG ništa ne usporava jel imam 4GB RAM-a,nisam kupio licencu,nego kada sam skinuo prijatelj mi je dao key

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Gdje si kupio licencu na 8 god....ako si je kupio ove godine i koliko si je platio? Cool

Win, neki ljudi nikak da nauče....Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 15:33 (siketa).
15 godina
xfire kaže...

Meni AVG ništa ne usporava jel imam 4GB RAM-a,nisam kupio licencu,nego kada sam skinuo prijatelj mi je dao key

Ok, daj ga samo pitaj gdje je uspio kupiti tu licencu na toliko godina i koliko ju je platio!?

siketa kaže...
win32 kaže...

Win, neki ljudi nikak da nauče....Mršti se

Istina, a ima toliko free rijesenja koja rade bolje posao od nekih programa koje kupis ili najgora opcija kao u ovome slucaju tj. kada ih skines i stavis neki fake key/crack/patch....pogotovo kada pricamo o AVG-u!

P.S.

Inace, AVG free sam koristio par godina i jedan od losijih antivirusa.....njemu je sve virus!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

Ovako imam jednu dvojbu. Imam licencu ( koju sam dobio besplatno ) za A-Squared Anti Malware novi i sad se dvoumim da li se isplati izbrisati Avast 5 free i staviti taj program. Koji je bolji...

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan

da da trial verzija,e svakih 30 dana moraš instaliravati i updejtati to sranje, a ak hočeš cijelu verziju daj 400kn.jebote za 400kn kupim matičnu kakvu trebam a ne antivirus i još k tome windowse znam mijenjati svaki tjedan...šta će mi/vam to.....AVIRA Personal is the best!!!

17 godina
Zapla kaže...

da da trial verzija,e svakih 30 dana moraš instaliravati i updejtati to sranje, a ak hočeš cijelu verziju daj 400kn.jebote za 400kn kupim matičnu kakvu trebam a ne antivirus i još k tome windowse znam mijenjati svaki tjedan...šta će mi/vam to.....AVIRA Personal is the best!!!

Imam licencu na 1 godinu. Pa me zato zanima da li se isplati mjenjati Avast 5 free za A Squared Anti Malware 5

15 godina
neaktivan

e iskreno za taj kojeg imaš prvi put čujem,a za avasta sam čuo da je dobar tako da drži se avasta ili stavi aviru personal!!

17 godina
Zapla kaže...

e iskreno za taj kojeg imaš prvi put čujem,a za avasta sam čuo da je dobar tako da drži se avasta ili stavi aviru personal!!

Ja ne čujem prvi put za njega, i gledao sam testove i pokazao se jako dobrim, u bok s Avastom , negdje i bolji. Zanimaju me vaša mišljenja koji su ga koristili ili koriste.

15 godina
neaktivan

daj malo pogledaj slike ako ga nisi instalirao, ja jesam i izgleda nešto kao za djecu..;) ..............stavi aviru personal

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Zapla kaže...

Ja ne čujem prvi put za njega, i gledao sam testove i pokazao se jako dobrim, u bok s Avastom , negdje i bolji. Zanimaju me vaša mišljenja koji su ga koristili ili koriste.

Pričekaj da na forum dođu oni sa boljim referencama na temu!

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ovako imam jednu dvojbu. Imam licencu ( koju sam dobio besplatno ) za A-Squared Anti Malware novi i sad se dvoumim da li se isplati izbrisati Avast 5 free i staviti taj program. Koji je bolji...

pa stavi ga pa isprobaj, free avast ili aviru uvijek možeš skinut..
i javi rezultate za neko vrijeme..ja bi tako napravio

ili još kraće:da isplati se..

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 11:11 (seneka).
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Imam licencu na 1 godinu. Pa me zato zanima da li se isplati mjenjati Avast 5 free za A Squared Anti Malware 5

Misliš Emsisoft Anti-Malware 5? S ovom verzijom su promijenili ime.....

Dosadašnje verzije su imale jako dobru detekciju, ali uz veliki broj False positivea i sporije skeniranje.

Prednost je što ima ugrađen kvalitetan behavior blocker (Mamutu), dok se Avastov BB tek razvija i ograničen je na rootkitove.

Da li ćeš mijenjati ili ne, moraš sam isprobati i odlučiti.

EDIT: Languy99 review....

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 13:48 (siketa).
16 godina
neaktivan

Skenirao sam danas komp s 3 antivirusa:Avira-nije našlo ništa virusa

Avast- nije našlo ništa virusa

Malwarebytes-nije našlo ništa virusa

Sada sam se uvjerio da mi AVG obavlja odlično posao

16 godina
odjavljen
xfire kaže...

Skenirao sam danas komp s 3 antivirusa:Avira-nije našlo ništa virusa

Avast- nije našlo ništa virusa

Malwarebytes-nije našlo ništa virusa

Sada sam se uvjerio da mi AVG obavlja odlično posao

Gledaj, meni su svi free AV-i koje sam probo bolji od AVG. Isto tako su mi svi free AV-i bolji od AVG-ove komercijalne inačice. I još k tome ti koristiš crackan AVG, čovjece briši to i stavi Avast! ili Aviru.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 12:26 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Micek kaže...

Da, pogotovo ESET. Imam noćne more već par godina što mi je jedan crackirani ESET AV ranije prouzročio. Horror. Kao da je pozvao sve viruse svijeta da dođu na moj komp.

ne valja kupljeni a kamoli kreckirani

Ne bih se nikako složio s ovim. Koristim dvije godine kupljeni Nod Smart security, ove godine sam skinuo smart security 4. Nakon instaliranja toga nijedan problem nisamo imao za razliku sa onim svim silnim besplatnim programima. Kombiniram ga sa besplatnom verzijom Malwarebytes Antimalwarea i to mi je najbolja kombinacija dosad koju sigurno ne mijenjam

16 godina

Koristi li netko Microsoft Security Essentials?

Može li se u tom programu postaviti automatsko skeniranje USB stickova pri umetanju?

16 godina
neaktivan

Kako mi je rekao user kingmedo,ja sam stavio Aviru Free,koliko vidim na forumu svi govore da je Avira najbolja ,pa cu je i ja stavit

15 godina
guardian92 kaže...
blackalbum kaže...
Micek kaže...

Da, pogotovo ESET. Imam noćne more već par godina što mi je jedan crackirani ESET AV ranije prouzročio. Horror. Kao da je pozvao sve viruse svijeta da dođu na moj komp.

ne valja kupljeni a kamoli kreckirani

Ne bih se nikako složio s ovim. Koristim dvije godine kupljeni Nod Smart security, ove godine sam skinuo smart security 4. Nakon instaliranja toga nijedan problem nisamo imao za razliku sa onim svim silnim besplatnim programima. Kombiniram ga sa besplatnom verzijom Malwarebytes Antimalwarea i to mi je najbolja kombinacija dosad koju sigurno ne mijenjam

Da, to sam i ja rekao....no ipak tu kombinaciju ima bolja polovica, ali ne netbooku i sve radi bez greske. No na svome kompu ipak imam drugaciju kombinaciju......

17 godina

Evo instalirao sam Emsisoft i napravio full scan, i našao je neke malwarea, čak 5, no od tih 5 četvorica su False Positive. Zasad nisam baš prezadovoljan, no vidjet ču dalje...

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Evo instalirao sam Emsisoft i napravio full scan, i našao je neke malwarea, čak 5, no od tih 5 četvorica su False Positive. Zasad nisam baš prezadovoljan, no vidjet ču dalje...

ili crackove? Nevinašce

17 godina

Da, detektira crackove, na virus total od tih fileova samo 5 Av-a pokaže da je zločudno, no naravno nijedan od onih top 5 Av-a ( Ni avira,nod,avast, kaspersky itd...).

Jedna stvar koja me iznenadila je jako dobar web shield, puno bolji od Avasta free...Blokira oglase, pop-upove, maliciozne stranice , pa čak i XXX stranice. Jako dobar web shield, jako dobra detekcija, makar malo preparanoična, no sve u svemu, dobro antimalware rješenje.

16 godina
neaktivan

Neki su mi rekli da je linux najbolji antivirusni alat ????? Smijeh Sorry, nisam mogel izdržati......

17 godina
Ad4pt3r kaže...

Da, detektira crackove, na virus total od tih fileova samo 5 Av-a pokaže da je zločudno, no naravno nijedan od onih top 5 Av-a ( Ni avira,nod,avast, kaspersky itd...).

Jedna stvar koja me iznenadila je jako dobar web shield, puno bolji od Avasta free...Blokira oglase, pop-upove, maliciozne stranice , pa čak i XXX stranice. Jako dobar web shield, jako dobra detekcija, makar malo preparanoična, no sve u svemu, dobro antimalware rješenje.

Malo je preoprezan njegov Web Guard tj dosadan ali blokira svasta ak ga tak podesis. No trebas ga postavit ovak ko na prvoj slici u mom postu, to je Surf Protection pa postavi kak tam vidis a i ostalo isto tak tj drugi link.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/squared-anti-malware-45-besplatno/38014.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/squared-anti-malware-45-besplatno/38014.aspx?page=1

17 godina

Ma slično sam ga i ja postavil, jedino sam stavil da blokira ADS/HOSTS i Scheduled scan mi je isključen.

15 godina
neaktivan

Odgovorit ću na ime teme,neću komentirat postove prije mene.   Linux je najbolji AV...ponekad uključim Quick Scan...jednom mjesećno Full Scan....update ni nemoram radit jer ionako sve detektira.....ima super Web zaštitu.....svaka stranica je zaražena i to mi on odmah javi.....nekad je tolko dobar da mi neda da upalim komp....kaže da je virus u kompu....xDDDDDDDDD hahahahaha.......šalim se,naravno. Koristim Kaspersky PURE i odličan je.

17 godina
protjeran

Jesi nabavio licenciranu verziju, koristiš trial ili crackirani? Sry na ovo zadnje ne moraš odg. Može na PMxD

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Jesi nabavio licenciranu verziju, koristiš trial ili crackirani? Sry na ovo zadnje ne moraš odg. Može na PMxD

Koristim Trial

16 godina
odjavljen
filipvk1000 kaže...

Odgovorit ću na ime teme,neću komentirat postove prije mene.   Linux je najbolji AV...ponekad uključim Quick Scan...jednom mjesećno Full Scan....update ni nemoram radit jer ionako sve detektira.....ima super Web zaštitu.....svaka stranica je zaražena i to mi on odmah javi.....nekad je tolko dobar da mi neda da upalim komp....kaže da je virus u kompu....xDDDDDDDDD hahahahaha.......šalim se,naravno. Koristim Kaspersky PURE i odličan je.

Nije ti ova neka...

Ja nemam potpis!?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice