Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.144.670
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji je najbolji antivirusni program

zato sto sam ja kreten.

zaboravi firewall i pogledaj negdje razliku izmedju free i premiuma,ja nemam apetita to nabrajat.

nema potpisa
16 godina
odjavljen
RE: Koji je najbolji antivirusni program
seneka kaže...
torrente kaže...

evo pa se žali.  neka ti se iz avasta javi neki moderator koji je uposlenik kompanije u roku 10 minuta.

ovo je suport.

a imaš i objašnjenje za free juzere.

http://forum.avira.com/wbb/index.php?langid=1

ponavljam...plati pa se rugaj.  ja tri godine nemam problema sa updateom i necu ih imat jos sljedece cetiri.

dapace, ne koristim nigdje nista free u zivotu.

na drugom kompu imam bitdefender sa tri godine licence.

dajte ljudi pocnite kupovat licence i rijesite se osakacenih inacica.

tebi nitko nije duzan isporuciti update istog trena kada je dostupan...MENI JE DUZAN.

vidis to je danasnji svijet konzumerizma i djabaluka.

torrente samo ti hvali licencirane antiviruse da se što više kupuju,e da bi  naši ostali besplatni..
šalu na stranu,paradoks je u tome da je na vrijeme ne update-na besplatna avira bolja nego jedan licencirani nod i bitdifender..

Palac gore, slažem se!

torrente kaže...

zato sto sam ja kreten.

zaboravi firewall i pogledaj negdje razliku izmedju free i premiuma,ja nemam apetita to nabrajat.

Kako kome, neko nešto voli.

Nisi kreten, pametan si. Da mogu, kupio bih antivirus, ali koristim besplatno riješenje. Sigurno je bolje uzet free, nego nešto crackat. Zatim, avira premium meni nije ništa posebno, ništa što ne možeš nadomjestit drugim programo. 

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan

Ja imam McAfee i zadovoljan sam sa njim.Kupio licencu imam ga daljnju godinu.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
16 godina
neaktivan

Meni ponekad isto šteka taj update kod avire free ali evo već neko vrijeme radi super svaka 3 sata!

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

zato sto sam ja kreten.

Avira Premium SS nema nikakav oblik IPS-a i stoga nije kvalitetno rješenje protiv 0-day malwarea.

Heuristika i generičke definicije ne mogu potpuno zaštititi računalo.

Plus za Aviru je to što relativno brzo nadograđuju database, rekao bih da su tu u vrhu industrije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 8:01 (siketa).
15 godina
neaktivan

avira je najbolji

15 godina

Od danas Avast free nadogradio na verziju 5.0.545 te je sada dodan Hrvatski jezik.

Baš ljepo sad Avast free govri hrvatskiSmijeh

15 godina
torrente kaže...

zbilja te ne razumijem.

samo sam ti objasnio gdje sunce izlazi.

puke cinjenice.

Sve to stoji, ali samo kazem da je to PRVI antivirus (bilo fee bilo "kupljeni"), a da mi ne daje redovit update.

Sada sam ga otvorio i oet vidim da je zadnji update raden jucer ujutro....dok svaki AV koji sam imao radi update cim se spojis na net tj. cim upalis komp.

Samo kazem da mi se ta stvar ne svida...i to je to. Radi toga se vracam na Avast5, jer radi odlicno, ima odlicnu detekciju, mogu bar "rasirit prozor" i sve vidjeti kako treba, te radi svako malo redovit update.

NHF Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
torrente kaže...

jeste bili u nekom ministarstvu kod nas recimo.

raspise se natjecaj i recimo avira dobija posao za ministarstvo prosvjete.

3-4 tisuce licenci ili tko zna koliko.

Malo duze sam radio za jedno ministarstvo pa bolje ne bih o tim "natjecajima" koji izvlace propale firme kupovinom nekih stvari koje placaju 5x skuplje nego sto inace kostaju......dalje bolje necu nista pricat, zato nemoj mi davati ministarstva kao primjer, molim te! Ne zelim nista dalje reci osim ovoga...kupovali smo stvari koje kostaju cca 200 kn za cca 1600 kn samo da firmu izvucemo iz sranja!Ma bolje cu sutit, ali nemoj kao primjer navodit bas ministarstva jer u nekima (a mozda i svima) se rade takve gluposti da je bolje sutit! Šutim

Izvinjavam se na OT.....idem psa van prosetat jer sam se sada malo nazivciro...hehehe... CoolŠutim

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

ti stvarno imas nekih problema u šufitu?

sada si i expert za natječaje u ministarstvima.

bez veze prdekaš floskule nešto što košta 300 plaćamo 900.

o tom kenjaju nezadovoljni penzići kad ih reporter pita u parku što misle o gospodarskoj situaciji.

uvatio si se mene na svaki post, niti te diram niti provociram.

oćeš da te počnem provocirat?

skini mi se s đoleta sinko i nastavi šetat pasu jaja .

nema potpisa
15 godina
torrente kaže...

ti stvarno imas nekih problema u šufitu?

sada si i expert za natječaje u ministarstvima.

bez veze prdekaš floskule nešto što košta 300 plaćamo 900.

o tom kenjaju nezadovoljni penzići kad ih reporter pita u parku što misle o gospodarskoj situaciji.

uvatio si se mene na svaki post, niti te diram niti provociram.

oćeš da te počnem provocirat?

skini mi se s đoleta sinko i nastavi šetat pasu jaja .

Nesto si malo krivo shvatio.....samo sam rekao da znam sta se desava po ministarstvima jer sam i radio u jednom! Isto tako znam npr. kako su isli neki "javni natjecaji" i kako su se sa tim "natjecajima" spasavale vec propale "drzavne" firme.

Ako me hoces "provocirat", prebaci se na PM...pa me probaj provocirat tamo, ovdje je tema AV.....a ti si naveo primjer kako ministarstva uzimaju Aviru, zar ne!? E vidis, onda imam pravo reci kako neke stvari u nekim ministarstvima funkcioniraju posto sam sve to vidio.

Ovo dalje sto si napisao uopce necu komentirat, jer tako nisko se ne spustam....i prvo poradi na pravopisu i malo smanji "strasti", onda mi se obrati na PM pa me "provociraj".

P.S.

EOD i "odskakuci" od mene lagano i ne pricaj nesto o cemu nemas pojma, kao sto nemaju pojma neki "penzici na ulici".

No samo za tvoju info....pogledaj ovo:

17 godina

kažem ti, nisu tebi svi parkirani.

nema potpisa
15 godina
neaktivan

meni avira free nikako nece da sama radi update..to je jedini problem koji imam sa njom,ali me jako iritira sto je ja moram svaki put rucno updateovat..

kad bi popravili update avire taj av bi sigurno bio bolji od avasta..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 11:26 (robx).
15 godina
robx kaže...

meni avira free nikako nece da sama radi update..to je jadini problem koji imam sa njom,ali me jako iritira sto je ja moram svaki put rucno updateovat..

kad bi popravili update avire taj av bi bio bolji od avasta..

Da, to je ocito njen veliki problem posto vecina AV rijesenja radi update par puta dnevno.

Sada sam i ja "rucno" radio update...no ako ce se to tako nastaviti, definitivno je micem!

Ne mislim imati AV na kompu kojemu update ne radi po 4 dana....a ionako ima jos dosta free antivirusa koji rade jednako ili jos bolje svoj posao od Avire.

Vjerojatno cu opet staviti Avast5 ili CIS.....jos mi na Avastu "teta" uredno kaze da imam nove definicije za AV! Cool

16 godina
neaktivan

Top 5 free AV-a (po meni):

1.Avira freeMS Essentials (koristim ga neko vrijeme i ne mogu vjerovati da je Microsoft napravio tako dobar AV)

2.Avira free

3.Avast!(u najnovijoj,5.inačici)

4.AVG

5.neznam,možda Panda?Neodlučan

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
robx kaže...

meni avira free nikako nece da sama radi update..to je jadini problem koji imam sa njom,ali me jako iritira sto je ja moram svaki put rucno updateovat..

kad bi popravili update avire taj av bi bio bolji od avasta..

Da, to je ocito njen veliki problem posto vecina AV rijesenja radi update par puta dnevno.

Sada sam i ja "rucno" radio update...no ako ce se to tako nastaviti, definitivno je micem!

Ne mislim imati AV na kompu kojemu update ne radi po 4 dana....a ionako ima jos dosta free antivirusa koji rade jednako ili jos bolje svoj posao od Avire.

Vjerojatno cu opet staviti Avast5 ili CIS.....jos mi na Avastu "teta" uredno kaze da imam nove definicije za AV! Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/avira-update-problem-rjesenje/51568.aspx

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

tebi nitko nije duzan isporuciti update istog trena kada je dostupan...MENI JE DUZAN.

gdje to piše? Avira je dužna pregledavati servere u potrazi za novijim definicijama automatski (u određenom vremenskom intervalu) po difoltu ili kada ti to odrediš te "ručno" opet kada ti to odrediš, nigdje ne piše da će se izvršiti update u isto vrijeme kada su nove definicije uploadane na serveru, niti tebi niti bogu isusu

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 14:25 ((s)izgoreo).
17 godina

samo vi nastavite ručno podešavat.

sa 33€ godišnje nema šanse da se unutar 2 sata ne dogodi provjera baze na serveriam.

nemože vama iz prkna u šufit doć da se vodi stupidna polemika u kojoj free juzer smatra DA MORA imat isti servis

kao premium juzer.

nema potpisa
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
da se vodi stupidna polemika u kojoj free juzer smatra DA MORA imat isti servis

kao premium juzer.

bilo koji user treba očekivati od softwarea da se ponaša u skladu sa specifikacijama, ukoliko tome nije tako software je bugovit i ograničene funkcionalnosti

također molim malo pristojnosti u odnosu sa "nama"

Ende Neu
15 godina
torrente kaže...

samo vi nastavite ručno podešavat.

sa 33€ godišnje nema šanse da se unutar 2 sata ne dogodi provjera baze na serveriam.

nemože vama iz prkna u šufit doć da se vodi stupidna polemika u kojoj free juzer smatra DA MORA imat isti servis

kao premium juzer.

Dali ti citas uopce sta pises molim te!?Ok, skuzili smo...kupio si licencu....mi nismo....i zato tko nas i nase definicije, jer ti si prioritet!

Nisi u pravu, cak ni pod "razno".

P.S.

"Ne kacim" se na tvoje postove, vec komentiram software i definitivno nisi u pravu!

Kakav je to av koji po par dana ne skida definicije!? Onda trebaju maknit "free" verziju ako nisu sposobni isporuciti svima definicije pa bar jednom dnevno!

Koji to jos av ne daje definicije bar jednom dnevno osim Avire...koja ih ne da po cetiri dana!

Za mali test od sutra necu rucni skidati definicije pa me bas zanima koliko dana ce proci dok se ne smiluju serveri i meni dati ono sto su obavezni dati...jer ako av nema definicije, onda je smece....a sada me bas zanima koliko ce dana proci!

I NHF...ipak pricamo o antivirusu koji ocito ne radi kako treba.

Da kupujem AV, definitivno bih kupio "all in one" rijesenje i to ono najbolje.....KIS.

17 godina

gle sličnih kupusara što vrište.

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Board&boardID=135

nema djabe ni u stare babe.

da...za svoje guste se razmecem gdje stignem...ne mislim se hebavat i kokosarit okolo po warezima.

isto tako masturbatori hoce da na torrentima imaju SVE. 

ja vec 14 mjeseci koristim SAM svoj seedbox na seedplace. rasturam terabajte uploada na 20 trackera.

odmah sam i rado primljen clan.  isto tako kukavci tamo kukaju...kriv tcom, kriv spor upload...vara sa rm-om...kupi brate box i gustaj.

osim toga mod sam na dva trackera zbog izdasnijih donacija.

zasto se nebi kurcio za svoj novac?  i jos uzivao u blagodatima kupljenog.

oces da te pocastim sa jednim rapidshare accom na 3 mjeseca...ja svoje obicno kupujem za godinu.

onda resetam seedbox rapid i razbacivam se accountima.

nema sine djabe ni u stare babe.

btw avira premium security suite je sve u jedan.

ponavljam...nemozes imat webguard i azuran update i masu drugog shita kao free juzer...za mene je to normalno.

nema potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 17:05 (torrente).
15 godina

Stvarno ne zelim kometirat tvoj post, posto se zakopavas sve vise i vise....i sve manji si u ocima ekipi na forumu.

Eto.....ja sada uzimam dedicated server tako da ne brinem o ratiu vise na nekim torrent stranicama...isto tako mi je drago da podrzavas stranice donacijom novca koje odlaze tko zna kome.

No kakve veze ima Rapidshare, seedbox, torrenti, trackeri i sve ovo sto si nabrojao sa antivirusom?

No odgovoriti cu ti na ono zadnje, da...mozes sve to imati sa npr. Avast-om koji ima sve to besplatno.

EOD....jedino ako imas nesto pametno reci vezano uz antivirus, jer ovo nije forum na kojem nabrajas te stvari koje ti navodis.

17 godina

jesi naporan.

nemas pojma kako s rapida pucat sve na box i obostrano, te na druge servise kao hotfile?

e vidis... taj moronski komentar da se ja ukopavam sve vise u ocima forumasa.

zaboli mene lijevo mudo kako ce tko mene vidit ovdje i koliko imam zvjezdica i koliko je palceva gore ili dolje.

to vi sto sladite i trudite se biti "pismeni" za neki palcic gore...samo uzivajte u vatanju zjaka i dalje.

posebno ova dva tri redikula sto cuce sa strane i klikaju zadnjih 15 postova.(to su pristavi noliferi)

osim sto ja i ti polemiziramo, nekim cudom se nadju uvrijedjeni i neki ostali...sto mislis zasto?

uzimam sebi za pravo istovarit sleper shita kada mi dodje i gdje mi dodje...tko vama brani ili

se trudite sacuvat  zvjezdicu..nedo bog da neko klikne palac dolje.

zuti kartoncici i crveni...a gdje je ban.  tesko da ce se banat ljude sve dok netko kupuje magazin za nepunih 40kn.

jos jedan od dokaza da se u komercijali ne dira juzere...a gdje je sve djabe,izbaci te neki pristavi mulac...a nece ni tamo ako doniras.

tako i avira poklanja vecu paznju premiumima.

eto spomenuh aviru,dakle ne spamam :-)

nema potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 19:25 (torrente).
16 godina
neaktivan

Kako sereš, nemože se durati...  Iznenađen

17 godina
Spakos kaže...

Kako sereš, nemože se durati... Iznenađen

palac gore za komentar.

vidis, one tetkice se boje napisat sto misle.

nema potpisa
16 godina
neaktivan

Neznam što su svi zabrijali za taj antivirus. Bolje ikakvi nego nikakvi, osobno imam aviru (free) jer spadam među one koje nebi ništa kupili od software-a Mršti se. A aviru sam izabrao jer troši malo resursa što je super za moju kantu od kompa. Slažem se da onaj tko plaća treba dobiti bolju robu, jer sve što je free ima neku "caku", ali kome ne paše ne mora ju skidati.

17 godina

imas pravo...to je sustina svega. mozemo lockat moje litanije :-)

neka postena celjad pise dalje.

osobno imam masu iznimno bitnih stvari na kompu, zatim placanja, pa sve do sugavog paypala, e banking...

nemogu sebi priustit da neki keyloger upropasti mi sve sto mi je bitno.

koga cu ja molit u gmail-u da mi je otet acc i na njemu masu bitnih stvari.

kad ukucani koriste komp, bezbrizan sam jer mogu pritiskat sto hoce..webguard im blokira pristup nezeljenoj stranici i ja miran.

naravno na stroju za zajebanciju i igranje,nema se sto brinut i da postane zrtva ciscenja lozinki ili kraha sistema.

format c i nanovo dignes winse.

eto...kome ne treba naravno da nece kupit.

ajde ekipa pusa svima...sad ce mi tito na prvom :-)

nema potpisa
16 godina
neaktivan

Ah, svašta za pročitati ovdje. Osobno također imam Aviru 10 free i nikakvih problema sa updateom i to čini mi se od samog izlaska Avire 10, bilo je nekih seruckanja sa serverima kada je bila Avira 9 a tome je već, kolko, 5 mjeseci... Tako da vi koji imate problema sa updateom nešto kod vas je najvjerojatnije zblesirano. Osobno preferiram free rijesenja jer smatram da se i tako može sklepati sasvim pristojna zaštita, uz aviru još koristim PC Tools Firewall, mbam i wot na ff te win 7 redovito updatean i nikakvih problčema a svaki dan sam na torrentima, warezzima i tako tim stranicama Smijeh

Živjeli!

google is my frend too!!
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

imas pravo...to je sustina svega. mozemo lockat moje litanije :-)

neka postena celjad pise dalje.

osobno imam masu iznimno bitnih stvari na kompu, zatim placanja, pa sve do sugavog paypala, e banking...

nemogu sebi priustit da neki keyloger upropasti mi sve sto mi je bitno.

koga cu ja molit u gmail-u da mi je otet acc i na njemu masu bitnih stvari.

kad ukucani koriste komp, bezbrizan sam jer mogu pritiskat sto hoce..webguard im blokira pristup nezeljenoj stranici i ja miran.

naravno na stroju za zajebanciju i igranje,nema se sto brinut i da postane zrtva ciscenja lozinki ili kraha sistema.

format c i nanovo dignes winse.

eto...kome ne treba naravno da nece kupit.

ajde ekipa pusa svima...sad ce mi tito na prvom :-)

A ja dual boot s linuxom i što je bitno tamo se obavlja, windowsi za igre i programe, uz to neka sitnica za zaštitu, avira free i sve valja. Da ja ukratko kažem što ti pokušavaš reći cijelo vrijeme: Komercijalni korisnici su prioritet (logično) i Avira Premium Security Suite je bolja od free verzije. To stoji i ne može nitko potvrdit suprotno.

Ja nemam potpis!?
17 godina

tako i zdrava logika nalaze.

u pravu si na poanti.

ajde ja sam dosta odi danas popodne istovario svacega.

neka ljudi nastave sa svojim iskustvima i prijedlozima Smijeh

pusa svima i nemojte sto zamjerit Izlanuo se

nema potpisa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice