Ja jucer napravio frišku instalaciju winsa i sad me vuče da si stavim taj KAV 2019 free.
1 | Ostati na Defenderu |
---|---|
7 | Preći na KAV2019 free |

Ja jucer napravio frišku instalaciju winsa i sad me vuče da si stavim taj KAV 2019 free.
1 | Ostati na Defenderu |
---|---|
7 | Preći na KAV2019 free |
neznam, prema slici koji si postavio nebi trebalo biti ograničenja. kako sam ja shvatio ovo iz slike, kaže da je SW podešen na defoultne postavke, i ako se želi mjenjat treba se napravit upgrade. znači kompletno funkcionalan, ali s ograničenjem da ne možeš sam mjenjati postavke (podešen na automatic).
kad uhvatiš vremena odvrti par testova s isključenom zaštitom, ako SW reagira onda je to to.Pauzirao zastitu, pokrenuo malware i niti glasa od Kasperskog...
UPDATE:
Upalio zastitu i kliknuo na Scan, Kaspersky nalazi stvari i u LOG-u se vidi da je nesto blokirao System Watcher
Treba napravit test bez pauze, znaci samo iskljuuciti real-time zastitu.Ne znam gdje se samo to gasi?
Uspio pauzirati RT antivirus i pokrenuo malware, System Watcher detektirao, blokirao i uklonio - BRAVO!
Update je automatski normalno, vjerujem da je i upgrade takav.
Ima log-ova sa sve sto postoji...
Ne koristim ga, sve je ovo samo nabrzinu slikano sa virtualne masine.
Za detaljnije i tocnije podatke neka se javi netko tko ga koristi duze 24/7
Evo ja cu ga instalirati na svjezi wins koji nema osim Chroma niti jedan instaliran program pa pitaj kaj te zanima kroz neko vrijeme...
Procesi su x32, instalirano u C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab
Cini mi se da update nije bas ful azuran.Upalim virtualku na kojoj je KAF instaliran 10tak dana, cekam pola sata i nije napravio update...
Test...tesko...stize ljeto vremena sve manje...eventualno neki jako brzi sa par malware-a ali ne obecajem...
Procesi su x32, instalirano u C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab
Cini mi se da update nije bas ful azuran.Upalim virtualku na kojoj je KAF instaliran 10tak dana, cekam pola sata i nije napravio update...
Test...tesko...stize ljeto vremena sve manje...eventualno neki jako brzi sa par malware-a ali ne obecajem...
nakon podizanja windowsa treba proć 15 minuta da bi se pokrenio update, a učestalost ovisi o "virus outbreaks", ako je povečan outbreak, updeta će biti više, ako je smanjena učestalost updeta će biti manje. kod mene ( KIS 2019) učestalost je 1-3 sata, mada to nije reprezentativno u potpunosti jer mi računalo nije uključeno non-stop, ali generalo je to to.
neznam, prema slici koji si postavio nebi trebalo biti ograničenja. kako sam ja shvatio ovo iz slike, kaže da je SW podešen na defoultne postavke, i ako se želi mjenjat treba se napravit upgrade. znači kompletno funkcionalan, ali s ograničenjem da ne možeš sam mjenjati postavke (podešen na automatic).
kad uhvatiš vremena odvrti par testova s isključenom zaštitom, ako SW reagira onda je to to.
Ako ovo,ako ono...toliko o stručnosti
Neznam jesam li te dobro razumio pa cu nesto reci, spajas se wifiom, a isto ti je ukljucen i ethernet (spajanje kabelom na ruter) pa kada se spojis na wifi vidis da je povezan, a kako nemas etherneta pise da nije povezan tj da nema interneta.
Tu je MS Defender dobio 5,5/6 za preformanse (iliti 92%) a do prije koju stranicu se raspravljalo kako je loš u tom segmentu??
Link što ga je postak Bunker, nam veli da je ustvari od džaba programa samo Avast na tom popisu koliko vidim. Znači najbolji free AV program je Avast.
Ja imam Win Defendera, te mi nije loše. Odustao sam od ovih AV kaj se plaća, te kaj ti ubiju winse.
@bunker
Imao sam to Bunker prije...bio je toliko moćan, pogotov njihov firewall da nisam mogao prestati klikati za sve što me pitao...
Sada sam se pronašao u win Defenderu...instaliraš i nema zime. Za sve ostalo tu je backup.
Valjda to dolazi sa godinama,ali sda sam manje opterećen time, nego prije deset godina, da mi ne bi neki hacker mogao nauditi...
U Kaspersky sam dodao mape od Comodo-a...
A u Comodo Firewall idu mape i procesi od KasperskogImaj u vidu da je ovo virtualka u testnoj fazi koja radi sat-dva na dan i to mozda 2-3 puta na tjedan.
Postavke kod mene sa Comodo Firewall-om su ove:
Sve sto je Comodu nepoznato je blokirano i izbaci pop-up, ako je legitiman proces kliknem "Don't block again"
Treba imat na umu da ne instaliravam non-stop neke programa sva sto imam radi i samo vrsim update tih programa.
Takodjer sam obrisao sve "Trusted Vendors" u Comodo i ostavio samo ono sto imam na PC-u.