- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kod mene se ne buni...@Chrome
Kako uspijes da nemas reklama na android mobitelu?
Ja isto koristim chrome i ponekad stock browser jer mi se cini nesto brži ali reklame uredno iskaču...
Sto nebi trebao mobilni chrome povuci ekstenzije sa desktop verzije, tamo imam ublock origin...
Kod mene se ne buni...@Chrome
Kako uspijes da nemas reklama na android mobitelu?
Ja isto koristim chrome i ponekad stock browser jer mi se cini nesto brži ali reklame uredno iskaču...
Sto nebi trebao mobilni chrome povuci ekstenzije sa desktop verzije, tamo imam ublock origin...
Mobilni Chrome ne podržava ekstenzije desktop inačice.
Ako ne želiš reklame, stavi si recimo AdGuard for Android - ne traži root ali u biti koristi VPN.
Znaci to je najbolje rijesenje za android?
Znaci to je najbolje rijesenje za android?
Pa, ne znam jel' baš najbolje ali radi OK.
Chrome radi odlicno na Androidu. Meni bolji od Opere, no i Operu sam koristio dugo na starom mobitelu i sv je bilo ok. Stvar ukusa, svakako oboje je bolje nego se zahebavati sa tim defaultnim browserom.
Ne nalazim ga u app storu...
Ima i onaj AdBlock Plus browser?

Ne nalazim ga u app storu...
Ima i onaj AdBlock Plus browser?
Ides s browserom na trazilicu i upises Adgurad for android ili klikni na link - KLIK
Ok ali prije moram u postavkama telefona obavezno maknuti kvacicu sa Nepoznati izvori( dozvolite instalaciju aplikacija iz drugih izvora) ?
AdGuard je za Android uvjerljivo najbolji.

Jesi li probao AdAway? Bilo bi dobro baciti neki test da se usporede ova dva s tim da je AdAway samo za rootane mobitele, a jedan i drugi rade na drugačijem principu.

https://finance.yahoo.com/news/sophos-acquires-surfright-strengthen-accelerate-140000649.html
Sophos (LSE: SOPH), a global leader in network and endpoint security, today announced the acquisition of SurfRight, an innovator in signature-less next-generation endpoint threat detection and response (ETDR) and advanced threat prevention.
Based in Hengelo, the Netherlands, SurfRight has developed a portfolio of technologies that prevent, detect and remediate zero-day and sophisticated attacks by interrupting malware and advanced persistent threat (APT) vectors. SurfRight's real time anti-exploit technology focuses on detecting and preventing the memory manipulations and abuses that allow malicious code to run in the first place. Generic prevention of exploits at this early stage in the attack chain is a key enhancement to endpoint security mechanisms and can help thwart malicious code in the processor and memory. The portfolio also includes anti-espionage technology and enhanced protection against ransomware attacks such as CryptoLocker.
Sophos is recognized as a leader in endpoint protection today, with a growing set of next-generation technologies such as behavior-based analytics, Malicious Traffic Detection that monitors attempted outbound connections to known bad URLs, and Application Reputation which leverages a crowd-sourced big data warehouse managed by SophosLabs to determine whether a downloaded file is known to be good or bad and prompts the user to take appropriate action. This acquisition will further strengthen Sophos' leading endpoint protection technology, by adding complementary new defense tactics, delivered either on premise or in the cloud.
Jesi li probao AdAway? Bilo bi dobro baciti neki test da se usporede ova dva s tim da je AdAway samo za rootane mobitele, a jedan i drugi rade na drugačijem principu.
Nisam. Adguard je najbolji za ne-rootane mobitele, a za rootane ne znam.
To je zbog linuxa (android je linux).
BTW, možete sve ta AVove za mobitel pobacati u smeće jer nijedan ne radi... Isprobano sa onim mobom od frenda. Otvorim jedan torrent sajt, hebeni mob počeo vibrirati . Da ne govorim o milijun tabova sa oglasima za Ukrajinke...
To je zato što antivirusi za android mogu detektirati maliciozne aplikacije, ne mogu ih obrisati ni blokirati. Mogu samo reći korisniku što da napravi.
Onda nije anti-virus nego je smeće. Zna korisnik i sam kad pokupi neko njesra i mobitel izvodi gluposti.
Oho...evo i Zemana sprema av za androide:

To je zato što antivirusi za android mogu detektirati maliciozne aplikacije, ne mogu ih obrisati ni blokirati. Mogu samo reći korisniku što da napravi.
A ove postavke, jel ičemu služe da te zaštite?
Te postavke bi te trebale zaštititi od malicioznih aplikacija.

Oho...evo i Zemana sprema av za androide:
Ima li neki link, google ne pronalazi ništa.

"Aplikacija nije dostupna
Testna verzija ove aplikacije još nije objavljena ili nije dostupna za ovaj račun.
Ako ste primili pozivnicu da postanete tester, trebate biti prijavljeni na račun koji je pozvan u program testiranja. Ako ste pozvani u Google grupu ili Google+ zajednicu u sklopu programa, trebate se pridružiti toj grupi ili zajednici."
Bii sam logiran na mail i drugacije je onda, beta testeri to dobivaju...ajd pribajte ovaj link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zemana.msecurity&ah=rcjSHJl9jq0iwOXJHJt7e63vpoU&hl=hr