Od danas mi se u gornjem desnom uglu Chrome-a pojavljuje nick, to je nesto novo i ima li netko nekih saznanja o tome?
Od danas mi se u gornjem desnom uglu Chrome-a pojavljuje nick, to je nesto novo i ima li netko nekih saznanja o tome?
Ne brini, to je sve ok... To ti je samo prečac za brži login u chrome account. Svaki ažurirani chrome to prikazuje.
Da, jučer sam ga uočio. Možda je i dulje tu ali ga nisam skužio do jučer...
Evo malo o tome - KLIK
================================================
Ako netko zeli to ukloniti evo kako ide:
To disable, go to the corresponding Chrome setting with the URL below and change the option to Disabled
chrome://flags/#enable-new-avatar-menu
Meni taj widget uopće ne smeta
zanimljivo kako je lakse tuci antivurusne za android nego pokrpati ga eto novi android postaje mini win pc tj. (drugi win phone?)
Ne.
Morao sam,inače ne bi bilo drugog načina da ga se otarasim.
Morao sam,inače ne bi bilo drugog načina da ga se otarasim.
Sta je bilo nekih napada od njegove strane ili se malo osjecas osramoceno?
Ne bih sad da pričam o tome,znas kako je
Btw. taj post je obrisan i exterminator je rekao da se ovo ne smije stavljati na druge forume.
Ne bih sad da pričam o tome,znas kako je
Btw. taj post je obrisan i exterminator je rekao da se ovo ne smije stavljati na druge forume.
Sta je to - Zataskavanje istine - Komunizam - Zabrana slobode govora?!?!?!
What's this all about?
What's this all about?
Malware Test aka Silwncer je mucilo sto ima neke dislikove na Youtube .
Onda mu je neki lik (ili on sam) slozio fake sliku iz koje se vidi da je to navodno radio Youtuber The PC Security Channel i sad ga je ovaj lik razotkrio.
Ne nego ne želim da se to proširi. I molim dosta više o tome.
Ne nego ne želim da se to proširi. I molim dosta više o tome.
Pa prosirilo se dovoljno ili....?
Prokljuvili su te...jedino oni tamo na Malware Tips forumu mislie da je to sve OK
What's this all about?
Malware Test aka Silwncer je mucilo sto ima neke dislikove na Youtube .
Onda mu je neki lik (ili on sam) slozio fake sliku iz koje se vidi da je to navodno radio Youtuber The PC Security Channel i sad ga je ovaj lik razotkrio.
Zašto ljudi uvijek moraju sve zakomplicirati? Ovo gašenje kanala je istovjetno priznaji krivnje.
E kolega silwcner bas sam se razocarao, mislim dobri su videi bili koje si stavljao, ali pre ozbiljno si to sve shvatio. Stvarno ne kontam tvoje poteze, ali eto drago mi je da je PC Security tip to objavio. Ja tvoju namjeru u svemu tomu ne mogu uopce razumjeti, nema mi logike, nema smisla...
Cool down bro.
Gdje bi ostali youtubaši stigli da gledaju na svaki loš komentar, budala ima posvuda, i NEMOŽEŠ svima zadovoljiti niti im se sviditi. Ja sam mislio da je to svima jasno, a kad ono...
Ne znam sada koliko je ovo pitanje povezano s temom, ali može li se negdje naći instalacijska procedura Defragglera bez OpenCandya?
Evo upravo sam postao sretni vlasnik Malwarebytes AntiMalware Premium verzije (doživotna licenca) Dobio sam ju kao nagradu za ogromni doprinos na forumu,što imam najveći broj reputation points od svih članova i što često pridonosim forumu izradom vreća i traganjem za malware-om.
Imam i ja licencu za Malwarebytes Premium koja radi od 2009. godine.
Ne znam sada koliko je ovo pitanje povezano s temom, ali može li se negdje naći instalacijska procedura Defragglera bez OpenCandya?
Jesi probao ovdje?
Jesi probao ovdje?
Hvala. Iz nekog razloga više ne postoji Slim build na Piriformovoj stranici.
Vjerojatno je izasla nova verzija pa nisu jos stavili...bit ce za dan-dva
Na tom linku je Slim verzija
Vjerojatno je izasla nova verzija pa nisu jos stavili...bit ce za dan-dva
Na tom linku je Slim verzija
Koliko vidim aktualna verzija je iz prošlog travnja.